Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 209.
-
Έβαλα την 7.2.9_1 σε MI max pro η κάμερα τα ίδια Παντελακη μου η οθόνη τρεμοπαιζει ακόμα στο φόρουμ τι βελτιώθηκε δεν κατάλαβα ακόμη. Παρόλο που γράφει βελτιωμένη κάμερα
-
Και εγώ πρόβλημα με την κάμερα και στο πληκτρολόγιο όταν γράφω στο φόρουμ τρεμοπαίζει η οθόνη Σε mi max helium
-
Έβαλα nougat σε mi max pro πέρα από το γνωστό ερωτηματικό στη εγκατάσταση όλα καλά αλλά δεν καταλαβαίνω το έχει αλλάξει σε σχέση με την marshmalow
-
Τι θα γίνει παιδιά με τα mi max πήραμε κινητό σύγχρονο και έχει καταλήξει χειρότερα από redmi στις αναβαθμίσεις.Να ελπίζουμε ή να τα πετάξουμε!
-
Δεν αντέχω άλλο θέλω rom για το mi max pro!!!!!!!!!
-
Χρόνια πολλά παιδιά.Υπαρχει κανένα νέο για το MI max pro?
-
Τι γίνεται βρε παιδιά με τα mi max pro υπάρχει κάποιο θέμα με τις rom?
-
Παιδιά προσπαθω να πάω στο λινκ που δίνει για τη νέα Ρομ 11.27 για το mimax proαλλά έχω λευκή σελίδα και δεν με πάει πουθενά τι φταιει
-
παιδιά μπορεί κάποιος σε περίπτωση που δεν αρέσει η xtrvbeta1 να επιστρέψει στην προηγούμενη με wipe cache και dalvik cash?
-
Πάντως από 83700 στο antutu πήγε στα 71000 με την 6.11
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
vabene73 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι το κατάφερα απλά για την ιστορία αν θέλω να το περάσω πάλι πρέπει να κάνω εγκατάσταση πάλι την Ρομ?
-
Μήνυμαναι δε βρήκα κάτι αλλά θα ξαναπροσπαθήσω δεν θέλω να φαίνεται ρουταρισμενο γιατί δε μπορώ να δουλέψω το novago
-
ΜήνυμαΞέρει κανείς αν μπορεί να απενεργοποιήσει το superuser στην τελευταία dev στο mimax?
-
Αυτό έκανα και χάθηκαν όλα αλλά εγκαταστάθηκε χωρίς error πάντως έχω την εντύπωση ότι συνεχίζει να μη βλέπει τον εσωτερικό χώρο βλέπει δηλαδή το μέγεθος αλλά οι φάκελοι είναι κατά κύριο λόγο άδειοι. Την εγκατάσταση την έκανα με στικακι μέσω otg. Την επόμενη Ρομ θα δω αν βλέπει τον χώρο αλλιώς πάλι USB τι να κάνουμε? Την επόμενη φορά όμως wipe μόνο dalvik and cash γιατί τα έχασα όλα τώρα ευχαριστώ πολύ!
-
το εκανα αλλα δεν βλεπει τον εσωτερικο χωρο βλεπει μομο το otg και αυτο πεταει καποια error αλλα την φορτωνει
-
παιδια καποια ιδεα για το προβληματακι μου
-
Παιδιά μπορεί να μου πείτε σας παρακαλώ γιατί ενώ πέρασα το twrp και τη Ρομ με sideload γιατί τα έκανα μαντάρα αλλά για κάποιο λόγο δεν μου διαβάζει την μνήμη του mi max pro για να βάλω την. 20 την έβαλα σε στικακι και το είδε κανονικά αλλά βγάζει κάποια fail στο τέλος της εγκατάστασης της ρομ τι μπορεί να φταίει πάντως δουλεύει κανονικά το κινητό τι να πω το mi maxειναι μαγικό.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαι εμένα σε 12 ωρες