Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 209.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max PRO 64GB/128GB (Για πρώτη φορά)
vabene73 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαdolby atmos δεν εχει
-
Μήνυμαγιατι βγηκε κιολας ετσι για την ιστορια αν θελεις να βαλεις stable οταν βγει την κανουμε απο twrp
-
Μήνυμακατι καταφερα τελικα με τοσα error παντως ανοιξε στην ελληνικη dev ισως την ξαναπερασω για να ειναι σουπερ ευχαριστω παιδια!
-
Μήνυματελικα εκανα εγκατασταση την twrp εκανα τα wipe που λεει ο οδηγος αλλα παρολο που ειχα κατεβασει την ελληνικη dev οταν πηγα να την φλασαρω δεν την βρηκα πουθενα και εκανα reboot to system και τωρα το κινητο στην αρχικη οθονη με το logo mi χωρις να κανει τιποτα αλλο.Πρεπει να περιμενω?
-
Μήνυματην εγκατασταση του twrp με fastboot θα πρεπει να την κανω οπως λεει στην πρωτη σελιδα του νηματος σωστα?
-
Μήνυμαμαλλον ετοιμαζομαι για επικη π@π@ριά απο οτι καταλαβα!Δε ξερω τι ειναι το flasify
-
ΜήνυμαΑπλα λεω να κανω και τα δυο μαζι μεσω κινητου δηλαδη να κατεβασω τo zip twrp να το κανω εγκατασταση ,να κατεβασω την ελληνικη dev να κανω reboot σε recovery και αφου ανοιξει σε twrp να κανω τα wipe και να περασω την ελληνικη dev. Παντως ξεκλειδωσα πριν μια ωρα και φοραω china dev.
-
Μήνυμαευχαριστω πολυ αλλα διαβαζοντας μου ηρθε μια ιδεα πες μου αν ειναι καλη να βαλω την ελληνικη developer κατεβαζοντας την απο το κινητο και να την κανω εγκατασταση απο το κινητο με twrp. Πρωτα ομως πρεπει να εγκαταστησω την twrp συνδεοντας το κινητο με τον υπολογιστη η την twrp να τη βαλω σε stick και να την κανω εγκατασταση στο κινητο.Μετα να κανω reboot σε recovery και απο εκει να βαλω την ελληνικη dev αφου πρωτα κανω wipe dalvick and dalvick cash ετσι ειχα κανει στο redmi note 2 τι λες να το κα…
-
Μήνυματο αρχειοtwrp3.0.2_by_mic_helium δεν υπαρχει που μπορουμε να το κατεβασουμε?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμααπλα μια ερωτηση ο κωδικος ξεκλειδωματος ηρθε σε μιση μερα χθες αργα λεει ειναι valid για 5 λεπτα δηλαδη δεν μπορω να τον χρησιμοποιησω η πρεπει να ξανακανω αιτηση παλι
-
κατεβασα τα περισοτερα απο το aptoide για τωρα αλλα ρε μεσω συσκευης εκανα add της συσκευης στο λογαριασμο και πηγα στη διευτθνση που μου λεει για να κανω αιτηση και μολις βαλω τηλεφωνο και κωδικο μου πεταει κατι σαν fatal error και κατι τετοια τι ειναι αυτο τωρα παλι μου το εκανε και πριν πως να κανω αιτηση απο τη στιγμη που μου βγαζει error