Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 250.

• Παράθεση από geoanto555: “απο δω κ πέρα το αποκλειω. ” Φιλε μου καλημερα σημερα μου ηρθε η επιβεβαιωση απο xiaomi το ξεκλείδωσα το κινητο και εβαλα την ελληνικη ,ολα πηγαν ρολοι σε ευχαριστω παρα πολυ για την τελεια βοηθεια σου.

• Παράθεση από geoanto555: “ναι ναι... Αίτηση κ σου στέλνουν σε 2-3 μέρες ένα λινκ με το πρόγραμμα... ” ok ευχαριστω και τα λεμε σε 2-3 μερες για να σου πω οτι το μπρικαρα εκανα παντος αιτηση ελπιζω να το εκανα σωστα

• Παράθεση από geoanto555: “Αν ήταν και πριν κλειδωμένο όντως και φλάσαρες σε fastboot mode καταλήξαμε στο τι παίζει.. Βάζεις λογαριασμό στο κινητό.. μπαίνεις σε fastboot mode και ξεκλειδώνεις.... κάνεις επανακκίνηση και μετά τον οδηγό για Ελληνική ρομ...(για αρχή ξεκινάς από το βήμα 2) ” πριν απο αυτα πρεπει να κανω αιτηση για τον κωδικο κλειδωματος ετσι?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Bodai: “Αφου είναι κλειδωμένο βρε!! Πως να φλασαρεις TWRP ... ” Πριν υποτίθεται φλάσαρε σε fastboot mode με κλειδωμένο.. @kexas βάλε λογαριασμό σε κινητό και προσπάθησε να ξεκλειδώσεις .... Αλήθεια ποια ρομ έβαλες; ” Καλημέρα Χθες που διάβασα το μήνυμα ψιλό μπερδευτικα αλλά το σκέφτηκα στην δουλειά το πρωί και μάλλον κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Άρα ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑ 1)φλασαρα την Xiaomi Mi Note Pro Latest Developer Version Fastboot απο εδώ Xiaomi MIUI Official…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kexas: “Από την εφαρμογή updater?. Θα βάλω την ελληνική? ” Όχι μέσα από το twrp.....Μπες σε αυτό τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land) - HowTo/Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr και δες τα βήματα... Συνέχισε με αυτόν μετα που θα περάσεις το twrp..... πρόσεχε.... δεν ειναι για το κινητό σου... απλα δες αναλυτικα πως θα το κάνεις.. ” εδω ειμαι παλη ακριβως σε αυτα τα βηματα Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp_recovery_leo.img - To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κ…

• Παράθεση από geoanto555: “Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro ” Από την εφαρμογή updater?. Θα βάλω την ελληνική?

• Παράθεση από geoanto555: “Αν είσαι σίγουρος τότε πέρνα twrp και Ελληνική. ” Με ποιον οδηγό περνάω το twrp?

• Παράθεση από geoanto555: “Όχι βρε.... Αν ήταν κλειδωμένο και πριν..... ” Xaxaxa ναι το ίδιο έγραφε και πριν

• Παράθεση από geoanto555: “Θέλω να μου απαντήσεις με προσοχή.... Έτσι ήταν και πριν;;;;;;;;; Μην σε βάζω να την ξανα φλασάρεις τώρα.. ” εννωεις η ρομ που ειχε μεσα? οχι καμια σχεση.

• Παράθεση από geobas: “Εχει λεχθεί από κατόχους ότι από τον Ιανουάριο του 2016 και μετά τα MI Note Pro ήταν κλειδωμένα σύμφωνα με την γενική πολιτική της Xiaomi . Επειδή περιμένω κι' εγώ παραλαβή , μάλλον αύριο , και από αυτά που έχω διαβάσει , καλύτερα είναι να φλασάρει κανείς την fastboot official dev από ΕΔΩ με ΟΔΗΓΟ (ΠΡΟΣΟΧΗ στην επιλογή της fastboot official dev να είναι για το LEO) μετά να ξεκλειδώσει τον bootloader και μετά να φλασάρει την Ελληνική με τον ΟΔΗΓΟ του MIUI-ART Αν κάνω λάθος ,…

• Παράθεση από geoanto555: “Κάνε έλεγχο bootloader// ” ok κλειδωμενοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20896/ επομενο βημα?

• Παράθεση από kexas: “Παράθεση από geoanto555: “Ναι το διάβασα απλά τα mi note δεν έχουν κλειδωμένο botloader στην πραγματικότητα.. ” οκ το εκανα ,τωρα περιμενω να ανοιξει το κινητο (ελπιζω να ανοιξει) μετα τι κανω? για να βαλω την τελευταια GTV? ” οκ το κινητο ανοιξε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20891/

• Παράθεση από geoanto555: “Ναι το διάβασα απλά τα mi note δεν έχουν κλειδωμένο botloader στην πραγματικότητα.. ” οκ το εκανα ,τωρα περιμενω να ανοιξει το κινητο (ελπιζω να ανοιξει) μετα τι κανω? για να βαλω την τελευταια GTV?

• Παράθεση από geoanto555: “ Υπάρχει ένα μπέρδεμα με το κινητό σου.. Κανονικά πρέπει να έχει κλειδωμένο bootloader.... αλλά πολλά δεν είχαν.. ” ok θα το δοκιμασω και αυτο. Το κινητο ειναι κλειδωμενο το bootloader. εκανα το tutorial απο cmd και εδειξε οτι ειναι κλειδωμενο

• Παράθεση από geoanto555: “Άνοιξε το κινητό και σύνδεσε το να δούμε σου δίνει καμία με ανοιχτό? ” με ανοιχτο το κινητο μου το αναγνωριζει κανονικα το pcsuit και μπηκα και στο device manager και το βλεπει σαν mi note pro

• Παράθεση από kexas: “Παράθεση από geoanto555: “Σε αυτό το κινητό ακόμη κανείς δεν είναι σίγουρος αν έχει πραγματικά κλειδωμένο bootloader... ΄Πρέπει να του περάσεις μία official rom... Δοκίμασε με αυτόν τον τρόπο... Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” οκ ευχαριστω δοκιμαζω και επανερχομαι δημητριος.. ” η εφαρμογη updater δεν ανοιγει καν , μπηκα στο mi recovery 2.0.1 με power -> V+ και μο…

• Παράθεση από geoanto555: “Σε αυτό το κινητό ακόμη κανείς δεν είναι σίγουρος αν έχει πραγματικά κλειδωμένο bootloader... ΄Πρέπει να του περάσεις μία official rom... Δοκίμασε με αυτόν τον τρόπο... Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr ” οκ ευχαριστω δοκιμαζω και επανερχομαι δημητριος..

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kexas: “''ΠΡΟΣΟΧΗ !! ” Έτσι έπρεπε να λέει γενικά....Αν δεν ξεκλειδώσεις bootloader δεν μπορείς να βάλεις Ελληνική... Πρώτα όμως πρέπει να περάσεις μία official rom για να ξεκλειδώσεις... Ανέβασε ένα screenshot με το about the phone μην κάνουμε κάποιο λάθος. ” ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20868/

• καλησπερα συμφορουμιτες μολις πηρα ενα mi note pro η οποια λεει οτι εχει miui version ''miui 77. stable 77.0.5.0(LXHCNCI)με κλειδωμενο bootloader , θελω να βαλω την τελευταια GTV ,μπορω ναχρησιμοποιησω αυτον τον οδηγο? η υπαρχει καποιος αλλος ? προσπαθησα βεβαια να κανω και αυτον Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro αλλα κολλαω στο σημειο ''ΠΡΟΣΟΧΗ !! Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε.... ευχαριστω

• 6.9.22 πραγματικά η καλύτερη ρομ που έχω βάλει εδώ και δύο μήνες , πολύ καλή διαχείριση μπαταρία, γρήγορη, και επαναφεραν το πιάνο στο τηλεφωνικό πληκτρολόγιο (που μου αρέσει πάρα πολύ)