[GTV-6.9.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/9 13:33)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ευχαριστω -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Υπαρχει οδηγός. Μπαίνει σε fastboot mode κ τρέχεις μία εντολή
-
Ο/H Peter# έγραψε:
Σε όλες τις ρομ marshmallow ή γραμματοσειρά μένει default;;; Ή μπορούμε να κατεβάσουμε κάποια από κάπου;; Γιατί στο theme store δεν έχει κάτι για γραμματοσειρά.
Η εγκατάσταση τους είναι βάσανο, αλλά μετά αλλάζει πανεύκολα γραμματοσειρά (μετά απλά επιλέγεις και restart).
Θα σας έκανα οδηγό πριν κανά μήνα που το τέσταρα, αλλά άλλαξα καμιά 30αριά γραμματοσειρές και σε καμία δεν μου διάβαζε το ς. Βασικά μου το διάβαζε μία αλλά δεν μου το έβγαζε στο πληκτρολόγιο ως επιλογή (πατούσες στο κενό εκεί και έμπαινε). Έτσι είπα να μην τους βάλω τους οδηγούς αλλά μιας και ρώτησες.
Ο οδηγός ο πρώτος εδώ είναι για όσους έχουν Root
Ο 2ος είναι για όσους είναι unroot (μεγάλη φασαρία για αυτούς)
Αλλά όπως είπα και πριν δεν βρήκα συμβατές γραμματοσειρές στα ελληνικά
Την εφαρμογή που ζητάει στο Root την ανέβασα εδώ για ευκολία σας -
Καλημέρα, ο πλοηγός μου βγάζει κατι site κινέζικα ... έτσι είναι σε όλους ?Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H Peter# έγραψε:
Σε όλες τις ρομ marshmallow ή γραμματοσειρά μένει default;;; Ή μπορούμε να κατεβάσουμε κάποια από κάπου;; Γιατί στο theme store δεν έχει κάτι για γραμματοσειρά.
Η εγκατάσταση τους είναι βάσανο, αλλά μετά αλλάζει πανεύκολα γραμματοσειρά (μετά απλά επιλέγεις και restart).
Θα σας έκανα οδηγό πριν κανά μήνα που το τέσταρα, αλλά άλλαξα καμιά 30αριά γραμματοσειρές και σε καμία δεν μου διάβαζε το ς. Βασικά μου το διάβαζε μία αλλά δεν μου το έβγαζε στο πληκτρολόγιο ως επιλογή (πατούσες στο κενό εκεί και έμπαινε). Έτσι είπα να μην τους βάλω τους οδηγούς αλλά μιας και ρώτησες.
Ο οδηγός ο πρώτος εδώ είναι για όσους έχουν Root
Ο 2ος είναι για όσους είναι unroot (μεγάλη φασαρία για αυτούς)
Αλλά όπως είπα και πριν δεν βρήκα συμβατές γραμματοσειρές στα ελληνικά
Την εφαρμογή που ζητάει στο Root την ανέβασα εδώ για ευκολία σας
-
-
-
Ο/H pankobios έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0