[GTV-6.9.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/9 13:33)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Συγγνωμη αν επαναλαμβανω το ιδιο, αλλα κι εγω δεν το ειχα δει αυτο. Πρεπει πλεον σε καθε αναβαθμιση Gtv rom που κανουμε να ελεγχουμε αν εχει κλειδωσει ο bootloader;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ευχαριστω -
Όντος είχες δίκαιο. Εύκολο ήταν....Τελικά ήταν κλειδωμένος.Τον ξεκλείδωσα και όλα καλά...Ευχαριστώ.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Υπαρχει οδηγός. Μπαίνει σε fastboot mode κ τρέχεις μία εντολή
-
Άλλεξε η μέθοδος και δεν είναι στις marshmallow αλλά στο Miui 8Ο/H Peter# έγραψε:
Σε όλες τις ρομ marshmallow ή γραμματοσειρά μένει default;;; Ή μπορούμε να κατεβάσουμε κάποια από κάπου;; Γιατί στο theme store δεν έχει κάτι για γραμματοσειρά.
Η εγκατάσταση τους είναι βάσανο, αλλά μετά αλλάζει πανεύκολα γραμματοσειρά (μετά απλά επιλέγεις και restart).
Θα σας έκανα οδηγό πριν κανά μήνα που το τέσταρα, αλλά άλλαξα καμιά 30αριά γραμματοσειρές και σε καμία δεν μου διάβαζε το ς. Βασικά μου το διάβαζε μία αλλά δεν μου το έβγαζε στο πληκτρολόγιο ως επιλογή (πατούσες στο κενό εκεί και έμπαινε). Έτσι είπα να μην τους βάλω τους οδηγούς αλλά μιας και ρώτησες.
Ο οδηγός ο πρώτος εδώ είναι για όσους έχουν Root
Ο 2ος είναι για όσους είναι unroot (μεγάλη φασαρία για αυτούς)
Αλλά όπως είπα και πριν δεν βρήκα συμβατές γραμματοσειρές στα ελληνικά
Την εφαρμογή που ζητάει στο Root την ανέβασα εδώ για ευκολία σας -
Καλημέρα, ο πλοηγός μου βγάζει κατι site κινέζικα ... έτσι είναι σε όλους ?
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος) -
Παιδιά καλημέρα, έχετε δίκιο, δεν είχα βάλει το σωστό τηλέφωνο στην περιγραφή, είναι Redmi Note 3 Pro και είναι Kenzo. Μια χαρά δουλεύει από χθες, ευχαριστώ για τη βοήθεια. Στο προφίλ μου δεν το βάζω γιατί δεν είναι δικό μου είναι φίλου μου.Ο/H johnjor έγραψε:
Ετσι οπως το λεει ο φιλος και εγω καταλαβα για Redmi 3 pro/ido.Ας μας πει τι ειναι και ας το βαλει και στο προφιλ του.......Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
-
Βγαζει σφάλμα το αρχείο κ δεν ανοιγειΟ/H mixaliscy έγραψε:
Άλλεξε η μέθοδος και δεν είναι στις marshmallow αλλά στο Miui 8Ο/H Peter# έγραψε:
Σε όλες τις ρομ marshmallow ή γραμματοσειρά μένει default;;; Ή μπορούμε να κατεβάσουμε κάποια από κάπου;; Γιατί στο theme store δεν έχει κάτι για γραμματοσειρά.
Η εγκατάσταση τους είναι βάσανο, αλλά μετά αλλάζει πανεύκολα γραμματοσειρά (μετά απλά επιλέγεις και restart).
Θα σας έκανα οδηγό πριν κανά μήνα που το τέσταρα, αλλά άλλαξα καμιά 30αριά γραμματοσειρές και σε καμία δεν μου διάβαζε το ς. Βασικά μου το διάβαζε μία αλλά δεν μου το έβγαζε στο πληκτρολόγιο ως επιλογή (πατούσες στο κενό εκεί και έμπαινε). Έτσι είπα να μην τους βάλω τους οδηγούς αλλά μιας και ρώτησες.
Ο οδηγός ο πρώτος εδώ είναι για όσους έχουν Root
Ο 2ος είναι για όσους είναι unroot (μεγάλη φασαρία για αυτούς)
Αλλά όπως είπα και πριν δεν βρήκα συμβατές γραμματοσειρές στα ελληνικά
Την εφαρμογή που ζητάει στο Root την ανέβασα εδώ για ευκολία σας
-
-
-
Μετά από τρείς καθαρές εγκαταστάσεις σε mi max και χωρίς να κατεβάσω την νέα έκδοση που υπάρχει στο play store , διαπιστώνω τα ίδια, το titanium backup παίζει το es file explorer όχι και στο adaway εκεί που περιμένω να βγει το supersu παράθυρο έχω μαύρη οθόνη. Ελπίζω στην επόμενη έκδοση να λυθεί...Ο/H pankobios έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα