Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 558.
-
Παράθεση από ekans: “Παράθεση από prekasg: “Την εβαλα με απλο φλας πανω απο την σταμπλ, γενικα τρωει ψιλοκολληματα το μι4. Το χειροτερο ομως ειναι οτι εφαρμογες οπως gazzetta, sport24, newsbeast και αλλες τετοιου ειδους ανοιγουν χωρις ομως να εμφανιζει τα αρθρα, σαν να μην εχει ιντερνετ. Μπορω να ξαναγυρισω πισω με απλο φλας απο πανω ; γενικα πολλα κολληματα η ρομ ” την εχω περασει σε 3 mi4 και δεν εχει κανενα το παραμικρο κολλημα.. ” την ξαναφλασαρα και δουλευουν ολα ... μαλλον κατι δεν ειχε πα…
-
Την εβαλα με απλο φλας πανω απο την σταμπλ, γενικα τρωει ψιλοκολληματα το μι4. Το χειροτερο ομως ειναι οτι εφαρμογες οπως gazzetta, sport24, newsbeast και αλλες τετοιου ειδους ανοιγουν χωρις ομως να εμφανιζει τα αρθρα, σαν να μην εχει ιντερνετ. Μπορω να ξαναγυρισω πισω με απλο φλας απο πανω ; γενικα πολλα κολληματα η ρομ
-
Για το mi4 λεει ανανεωθηκε στην [Stable V8.1.3.0] Xiaomi MI 4 ομως οταν παω να κατεβασω δεν βλεπω αυτη αλλα xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_V8_XTRVbeta1-1.3.0.zip αυτη ειναι η νεα stable που πρεπει να περασω πανω απο την προηγουμενη που εχω xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V8.0.2.0.zip ? επισης την περναω απλα απο πανω σαν να εβαζα την επομενη stable ?
-
κατι επαθε το mi4 μου ... δεν φορτιζε του εκανα επανεκινηση και ανοιγει κανονικα αλλα μολις παω να το ξεκλειδωσω τραβαω δηλαδη προς τα πανω κανει επανεκινηση, εκανα wipe cache τιποτα τα ιδια ... ξαναπερασα απο πανω τη ρομ παλι τα ιδια ... εκανα miflash ... και με το που ανοιγει μολις παταω πχ γλωσσα επανεκινηση μετα ανοιγει με ρωταει wifi Να συνδεθει με το που παταω παλι επανεκινηση ... παει τελικα ; youtu.be/f0FSezijDD4
-
Καποιος επρεπε να τους σταματησει, πλεον ειναι αργα
-
με διαφορα οτι πιο ομορφο εχει βγαλει η xiaomi
-
εγω γιατι σε διαφορα review @ youtube βλεπω το mi5s να εχει καλυτερες φωτογραφιες απο το + ;
-
ωραιο αλλα με απαγορευτικη τιμη
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από apollo_il: “γιατρε να φανταστω ότι ηδη καραδοκείς στις επαλξεις...;) χαχααχαχ ” Το έχω πει....ή 5S 6/128 ή περιμένω το Note 2. Σίγουρα ο Αη Βασίλης κάτι θα φέρει....ήμουν καλό παιδί φέτος ” Και εγω γιατρε για ενα απο τα 2 θα παω , περιμενω να δω τιμη στο note 2 που σιγουρα μ'αρεσει περισσοτερο, αν εχει τιμη κινεζικη και οχι ιφονικη τοτε θα το χτυπησω
-
Για να ξαναπαω σε προηγουμενη ρομ στο mi4 παλι miui8 απλα λιγο πισω 2-3 εκδοσεις απλα την περναω απο πανω η θελει φακτορυ ρισετ ; Αυτη η ρομ δουλευει αψογα σε ολα αλλα στο θεμα μπαταριας ειναι με διαφορα η χειροτερη που εχω δει
-
Θα του την ξαναπερασω απο πανω γιατι τετοιο πραγμα δεν το εχω ξαναδει
-
3η μερα χρησης, ως ROM την βλεπω καλη στο mi4 , δεν εχει παρουσιασει προβληματα ουτε reboot Ομως εχει τραγικο προβλημα στη μπαταρια ... τετοια πτωση σε καμια αλλη ROM στο παρελθον δεν εχω δει , μιλαμε ρουφαει ασταματητα
-
2η Μερα χρησης, ολα δειχνουν καλα σε Mi4 , χωρις τα απροβλεπτα reboot μεχρι τωρα τουλαχιστον. Το μονο που δεν προλαβα ακομα να δοκιμασω ειναι το GPS αν ειναι οκ αλλα δεν φανταζομαι να εχει θεμα καθως σε ολες τις ρομ για το μι4 το gps δουλευε μια χαρα. Επισης μ'αρεσει πολυ απο την προηγουμενη εκδοση και στην τωρα ... το lock/unlock sound
-
Αυτοι οι κινεζοι ειναι ηλιθιοι πραγματικα, ζηταει φωτο μου για να μπορω να αλλαζω θεματα ; πανε καλα ;