Οχι αυτό...το DownloadProviderUi.apk πρέπει να πάρεις.Ο/H geoanto555 έγραψε:
@dnomikos πήρα το downloadprovider απο Αγγλοκινέζικη το βαλα μέσα αλλά κρασάρει συνεχώς..
Το πήρα από την ίδια ρομ κ όλας...Δικαιώματα όλα οκ αλλά πάλι τίποτα..
[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Πρόβλημα με τo hotspot ...ενώ συνδέεται οποιαδήποτε συσκευή βάλω λάπτοπ,ταμπλετ, δεν μου δίνει ίντερνετ στη συσκευή αυτή..έχω 2 κάρτες cosmote & VF κ κάνει το ίδιο κ με τις 2 σε διαφορετικες συσκευές.με προηγούμενη Ρομ το ίδιο με προ προηγούμενη δούλευε κανονικά...live every day as it was the last day of your life!!
-
-
γεια σας παιδια εχω ξανα αναφερθει στο θεμα για τον συγχρονισμο μετα απο δυο ρομ δεν συγχρονιζει το αλμπουμ εχω μιλησει με μελη του φορουμ εκανα καποια πραγματα οπως factory reset, wipes, αποσυνδεση και αλλα. ως τωρα συγχρονιζει ολα τα αλλα εκτος το αλμπουμ εχω μπει και στο site του micloud να δω αν μπορω να κανω κατι αλλα τιποτα.
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
γεια σας παιδια εχω ξανα αναφερθει στο θεμα για τον συγχρονισμο μετα απο δυο ρομ δεν συγχρονιζει το αλμπουμ εχω μιλησει με μελη του φορουμ εκανα καποια πραγματα οπως factory reset, wipes, αποσυνδεση και αλλα. ως τωρα συγχρονιζει ολα τα αλλα εκτος το αλμπουμ εχω μπει και στο site του micloud να δω αν μπορω να κανω κατι αλλα τιποτα.
Εγώ δε δίνω καν σημασία στη "μαμα" εφαρμογή για φωτογραφίες. Google Photos και τέρμα τα προβλήματα εδώ και μερικά χρόνια. Και έχω τις φωτογραφίες μου σε οποιαδήποτε συσκευή και να αλλάξω....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε redmi note 3 pro παρατηρησα περισσοτερη ελευθερη μνημη οταν κλεινεις ολες τις εφαρμογες απ'οτι
με την 6.8.4 (+150-200 mb).
Eνα θεμα που ειχα και με την 6.8.4 ειναι οτι (ελαχιστες φορες βεβαια) παρολο που κλεινω δεδομενα ή ξυπνητηρι,
συνεχιζουν να εμφανιζονται οι αντιστοιχες ειδοποιησεις. Ξερουμε γιατι? -
Παιδιά καλήσπερα σας.
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την ρομ, δεν με έρχονται sms, τουλάχιστον από Υπηρεσίες και Φορείς (π.χ. Εθνική). Το έχω καρατσεκάρει οτι φταίει κάτι με αυτήν την ρομ,γιατί έχω 2 sim με τον ίδιο αριθμό και στο αρχαίο μου Samsung Galaxy S Advance έρχονται κανονικά τα sms.
Σε ποιό μενού πρέπει να κοιτάξω γιατί όσο και αν έψαξα δεν το βρήκα (είναι λίγο σκορποχώρι η MIUI σε κάτι τέτοια). -
Στην αρχή γράφετε ότι οι συσκευές Mi3,4,5, MiNote & Hongmi/Redmi είναι Pre-Rooted.Στο Mi5 που σήμερα πέρασα την GTV διαπίστωσα ότι δεν έχω root δεν με ανοίγει εφαρμογές που θέλουν root. Ψάχνοντας βρήκα το zip αρχείο Supersu. Τι ισχύει τελικά?
Στις ρυθμίσεις στο μενού τα εικονίδια δεν είναι με χρώματα όπως στην rom του Mi3, μήπως δεν κάθισε καλά η rom και πρέπει να κάνω instail?
Αναφέρομαι για το Mi5. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στην αρχή γράφετε ότι οι συσκευές Mi3,4,5, MiNote & Hongmi/Redmi είναι Pre-Rooted.Στο Mi5 που σήμερα πέρασα την GTV διαπίστωσα ότι δεν έχω root δεν με ανοίγει εφαρμογές που θέλουν root. Ψάχνοντας βρήκα το zip αρχείο Supersu. Τι ισχύει τελικά?
Στις ρυθμίσεις στο μενού τα εικονίδια δεν είναι με χρώματα όπως στην rom του Mi3, μήπως δεν κάθισε καλά η rom και πρέπει να κάνω instail?
Αναφέρομαι για το Mi5.
Αν δεν σου περάσει πάλι το Supersu Κάνε το Flash από το Recovery (είναι μέσα στο φάκελο) supersu στο zip της ROM.
Στο Μι-5 δεν έχουν ενσωματωθεί πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά των 2 τελευταίων Version καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο Compile των ROM.
Πιθανώς από την επόμενη Version θα εξομαλυνθούν όλα και στο Mi-5. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
redmi note 4g εχω.......εκανα αυτο που μου ειπες μολις.......τιποτα.....το ιδιο μου λεει!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα