Πέρασε αυτό και πήγαινε στις Λήψεις > Ρυθμίσεις > Όριο μεγέθους λήψης και βάλτο απεριόριστο.Ο/H Giannisagal έγραψε:
redmi note 4g εχω.......εκανα αυτο που μου ειπες μολις.......τιποτα.....το ιδιο μου λεει!!!!!
[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
σε υπερευχαριστω !!!!!!!!! υποθετω το περναω οπως τις ρομ ετσι????Ο/H dnomikos έγραψε:
Πέρασε αυτό και πήγαινε στις Λήψεις > Ρυθμίσεις > Όριο μεγέθους λήψης και βάλτο απεριόριστο.Ο/H Giannisagal έγραψε:
redmi note 4g εχω.......εκανα αυτο που μου ειπες μολις.......τιποτα.....το ιδιο μου λεει!!!!!
" Γεωπόνος”

-
Ναι μπορείτε... αυτό έκανα και εγώ τώρα. Κατέβασα την ΑγγλοΚινέζικη Developer ROM του Note 4g και πέρασα τα Ελληνικά στο DownloadProviderUi.apk (εκεί είναι η ρύθμιση). Δηλαδή στο μέλλον, όποιος έχει πρόβλημα και δεν υπάρχει η επιλογή για να το ρυθμίσει, μπορεί να πάρει το αντίστοιχο αρχείο απο την ΑγγλοΚινέζικη Developer ROM για το κινητό του, να το περάσει σαν απλή εγκατάσταση apk (χωρίς να μπει στην διαδικασία να κάνει recompile για να βάλει Ελληνικά), να φτιάξει την ρύθμιση και να το κάνει απεγκατάσταση για να δουλέψει πάλι το ενσωματωμένο apk με την νέα ρύθμιση που θα έχει βάλει πχ απεριόριστο και χωρίς να έχει πάλι την επιλογή για ρύθμιση. Δεν θα έχει ξανά πρόβλημα εκτός και αν κάνει καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή Λήψεις ή factory reset. Η διαφορά στο παραπάνω αρχείο zip που έδωσα στον @Giannisagal είναι ότι θα του αντικαταστήσει το αρχείο apk μέσα στο system και θα έχει τα Ελληνικά. Επειδή το πρόβλημα με τον περιορισμό λήψης με mobile data δεν υπάρχει σε όλα τα κινητά που έχουν Ευρωπαϊκό source, θα δούμε μήπως είναι κάποια ρύθμιση που μπορεί να γίνει στην ίδια την ROM για να είναι στο απεριόριστο από επιλογή και όχι όπως τώρα περιορισμένο και σε αυτά τα κινητάΟ/H geoanto555 έγραψε:
@dnomikos ήθελα να σε ρωτήσω επί του θέματος, αν πάρουμε το apk downloadprovider από τις ρομ που έχουν το limit δεν μπορόύμε απλά να το αντικαταστήσουμε με το δικό μας;
Ναι όπως περνάς τη ROMΟ/H Giannisagal έγραψε:
σε υπερευχαριστω !!!!!!!!! υποθετω το περναω οπως τις ρομ ετσι????
-
Από ποια ρομ μπορούμε να το πάρουμε για το Note 3 pro πχ..Ο/H dnomikos έγραψε:
μπορεί να πάρει το αντίστοιχο αρχείο απο την ΑγγλοΚινέζικη Developer ROM για το κινητό του, να το περάσει σαν απλή εγκατάσταση apk
Οι ρομ απ΄οτι είδα δεν έχουν φάκελο system..(που να το έχει μέσα.)
Αν "αποσυμπιέσω" το system.new.dat θα το βρω μέσα; -
Ναι θα το βρείς...Καλύτερα να παίρνετε αρχεία από developer ROM του κινητού σας για να μην δημιουργήσετε άλλα προβλήματα.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Από ποια ρομ μπορούμε να το πάρουμε για το Note 3 pro πχ..Οι ρομ απ΄οτι είδα δεν έχουν φάκελο system..(που να το έχει μέσα.)Ο/H dnomikos έγραψε:
μπορεί να πάρει το αντίστοιχο αρχείο απο την ΑγγλοΚινέζικη Developer ROM για το κινητό του, να το περάσει σαν απλή εγκατάσταση apk
Αν "αποσυμπιέσω" το system.new.dat θα το βρω μέσα;
-
Ευχαριστώ... θα το δοκιμάσω και αν είναι όλα οκ θα το ανεβάσω να το πάρει όποιος το χρειαστεί...Ο/H dnomikos έγραψε:
Ναι θα το βρείς...
Ελπίζω να μην χρειάζεται να είναι για κάθε ρομ ξεχωριστό αρχείο.. -
Λογικά όχι μέχρι να κάνει κάποιος όπως είπα πριν καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή Λήψεις ή factory reset. Αυτή είναι προσωρινή λύση. Θα κοιτάξουμε να διορθωθεί μια και καλήΟ/H geoanto555 έγραψε:
Ευχαριστώ... θα το δοκιμάσω και αν είναι όλα οκ θα το ανεβάσω να το πάρει όποιος το χρειαστεί...Ελπίζω να μην χρειάζεται να είναι για κάθε ρομ ξεχωριστό αρχείο..Ο/H dnomikos έγραψε:
Ναι θα το βρείς...
-
ξερω ασχετο με το θρεντ αυτο αλλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου.μολις παρελλαβα επιτελους το ταμπλετακι μου το mi pad2 βρε παιδια στο προφιλ ποιο συνδιασμο κουμπιων παταω για να προσθεσω τωρα και αλλη συσκευη?εντιτ το βρηκα ολα οκ
-
Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω κάτι παράδοξο... Όταν βγήκε η 6.8.18 kenzo την πέρασα και όλα ήταν οκ με τα Led ειδοποίησης. Έπειτα πέρασα του gkalen αλλά χθες γύρισα με factory reset στην kenzo ξανά. Τα Led στο cit δεν αντιδρούν, μικρό το κακό, αλλά ενώ όταν έχω ειδοποίηση από messenger, viber κτλ αναβοσβήνουν κανονικά, όταν έχω μνμ ή αναπάντητη κλήση(στις προεγκατεστημένες εφαρμογές) το Led παραμένει αναμμένο σταθερά χωρίς να αναβοσβήνει. Μικρό το κακό θα μου πείτε, αλλά με ξενίζει αυτό το πράγμα...
-
-
Το δοκίμασα πολλές φορές αλλά δεν άλλαξε κάτι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα

Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)