Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 558.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμα1) πηγα να κανω ενα antutu test αλλα μου εμφανιζει αυτο και δεν με αφηνει ... Screenshot_2016_06_05_11_25_39_117_com_android_s.jpg 2) Επισης χθες μου εκανε και το 1ο random boot ... 3) η ωρα απο το widget δεν ανανεωνει αυτοματα , αλλη λεει εκει και αλλη στην ωρα πανω αριστερα 4) δεν μπορω να βαλω ως default e-mail εφαρμογη αυτη που χρησιμοποιω, δεν την εμφανιζει καν στις επιλογες 5) ενω ειμαι σε wifi στο σπιτι , κατεβαζοντας τη μπαρα μου δειχνει πως ειμαι συνδεδεμενος επανω ομως διπλα απο το cos…
-
αυτο θελω να φαω ... Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμα2 πραγματα δεν μπορεσα να κανω μεχρι τωρα και το 1 ειναι πολυ σημαντικο για εμενα. ως e-mail χρησιμοποιω την εφαρμογη του zoho mail @zoho.com με την Miui7 ειχα βαλει απο τις default εφαρμογες για e-mail Να εχει την zoho εφαρμογη , παω να κανω το ιδιο τωρα αλλα μου δινει ως επιλογες μονο την default και του gmail ... Πως μπορω να βαλω αυτη που θελω οταν δεν μου την εμφανιζει να την επιλεξω ; το αλλο θεμα που εχω ειναι οτι πηγα να βαλω ενα θεμα απο 3ους και μου εμφανιζει οτι δεν μπορω να εγκαταστη…
-
ΜήνυμαΜολις την εβαλα και εγω .. περιμενω να ανεβουν τα παντα απο το cloud και ξεκιναω να το ψαχνω , με μια πρωτη ματια η miui 8 δειχνει πολυ ομορφη
-
Miui 8 Beta testing
Μήνυμα[/quote]Κοίτα, η νέα MIUI V8 που δοκιμάζουμε σε Mi-3 & Mi-4 από εχθές είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ROM. Πέρα από τις πολύ όμορφες αισθητικές και λειτουργικές αλλαγές που έχει, είναι πάρα πολύ καλή σε ταχύτητα & Αυτονομία. Και να φανταστεί κανείς ότι είναι σε PRE-BETA στάδιο .... Οπότε πιστεύω πως η νέα MIUI 8 θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχεις τώρα.... :D[/quote] δε μπορω - δε μπορω να περιμενω ...
-
Έρχεται το MIUI 8!
ΜήνυμαΠαράθεση από FrOsT: “Αυτό το mi2 από εκεί που πήγε να μας αφήσει χρόνους, αποδείχθηκε τελικά highlander! Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Η σειρα M2 ηταν ισως η μεγαλυτερη επιτυχια της Xiaomi , φανταστικο κινητο για την εποχη του σε καταπληκτικη τιμη.
-
Παράθεση από Makis Konstantinou: “Γεια σας παιδιά. Έχω το MI4 LTE. Το τηλέφωνο απο τότε που έβαλα την αναβάθμιση Marshmallow "σέρνεται"!!! Του έχω κάνει reset, καθαρισμό εφαρμογών κλπ Ακόμη και με αυτά τα apps που είναι για clean και boost καθησα και ασχολήθηκα μπας και στρώσει... Φυσικά δεν άλλαξε κάτι... Αισθάνομαι σαν να χρησιμοποιώ το παλιό μου galaxy ace με μεγαλύτερη οθόνη. Ακόμα και τώρα που γράφω από το κινητό, πληκτρολογώ και οι λέξεις εμφανίζονται με καθυστέρηση. Θα ήθελα αν μπορεί κάπ…
-
Παράθεση από davarisx: “παιδια εγώ έχω μεγάλο θέμα με την μπαταρία στο ΜΙ3 την κατεβάζει σαν νεράκι.έχετε να προτείνεται κάτι? Το φορτισα και μέσα σε 5 ώρες χωρίς χρήση έπεσε στο 70%” με wifi ή 3g ηταν το κινητο αυτο το διαστημα ; το ειχες ανοιχτο χωρις να το χρησιμοποιεις ; δοκιμασες καποιο battery calibration ? Πρεπει να δεις τι εφαρμογες τρεχουν απο πισω και υπαρχει αυτη η καταναλωση (ειδικα αν εισαι με wifi)
-
δοκιμασε να αλλαξεις χρωμα στο led π.χ. στις αναπαντητες και καντου μια αναπαντητη να δεις μετα ...
-
Κατι δεν παει καλα στο δικο μου Mi4 ή σε ολους ;; Στις ρυθμισεις με τη νεα ρομ αντι για 2.5 επεξεργαστη λεει πλεον 2.45 ... του εκανα ενα antutu test με ενεργοποιημενη την υψηλη αποδοση , μετα απο reboot κατευθειαν να δω τι ψαρια θα πιασει και απο εκει που χτυπαγε 45.000-50.000 ... με τη νεα ρομ εγραψε 26.000 !! καπακι 2ο τεστ με ενεργοποιημενη την υψηλη αποδοση 26.400 .... Σβηνω την υψηλη αποδοση βαζω νορμαλ , νεο τεστ και γραφει 32.800 !! Κατι δεν παει καλα ... τωρα του ξανακανα επανεκινηση κα…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@prekasg είχα 3 βδομάδες να μου κάνει reboot νόμιζα λύθηκε το πρόβλημα αλλά να που σήμερα ήρθε ένα.. Το θέμα είναι ότι γίνεται τυχαία και χάνω κλήσεις στη δουλειά και δε μπορείς να το καταλάβεις αν δε πιάσεις το κινητό στα χέρια σου.. ” Kαι εγω το ιδιο προβλημα , χανω πολλες κλησεις πλεον εβγαλα το pin απο την sim ωστε οταν κανει reboot να ανοιγει κατευθειαν για να μη χανω τις κλησεις
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Καλημέρα! Μόλις είχα το πρώτο random reboot μετά από 3 βδομάδες που τότε είχα πιο συχνά.. ” Με τις 2 τελευταιες ρομ και εγω εχω πολλα random reboots ... το θεωρω πολυ σοβαρο προβλημα ελπιζω να λυθει. (mi4 lte)
-
ακριβως τα ιδια εκανε και το Mi4 του κολλητου, αλλα σε αυτον εκανε και κανει και το αλλο κουφο ... το usb ειναι μονο για να φορτιζει δεν το αναγνωριζει κανενας υπολογιστης, σαν να μη το βαζει σε υπολογιστη αλλα σε πριζα ! Για το λογο αυτο δεν μπορει να μπει και fastboot μαλλον μπαινει αλλα δεν εχει νοημα αφου το Usb μονο φορτιζει και τιποτα αλλο ... τρελα πραγματα Δεν εστρωσε ουτε με αλλαγη Rom ουτε με factory reset ουτε με full wipe ουτε με αλλαγη απο 4.4 σε 6
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
prekasg - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυματα καταφερνουνε να διωχνουν κοσμο με αυτες τις βλακειες
-
Παράθεση από toniachem: “Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από toniachem: “παιδια SOS έχει μπει το mi4 σε bootloop και δεν μπορώ να του κάνω τίποτα! Χρειάζομαι βοήθεια. ” Κρατα για ωρα πατημενα μαζι και τα 3 κουμπια (power button , volume up/down) ” ανοιξε για λίγο αλλά κάνει σα τρελό ,σα να πατιουνται κουμπιά,και ξαναεκλεισε. Το ξανανοιξα και το έβαλα σε recovery για να ξαναπερασω τη ROM.. Ελπίζω να φτιάξει.. ” μηπως εχει πατηθει μεσα το Power button ? ενος φιλου εκανε ακριβως τα ιδια πραγματα κα…
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
prekasg - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμακλειδωμενη θα ειναι και αυτη η συσκευη ;
-
Παράθεση από toniachem: “παιδια SOS έχει μπει το mi4 σε bootloop και δεν μπορώ να του κάνω τίποτα! Χρειάζομαι βοήθεια. ” Κρατα για ωρα πατημενα μαζι και τα 3 κουμπια (power button , volume up/down)
-
το θεμα ειναι τι γινεται σε πτωσεις , τι γινεται σε ζορισμα οθονης και οχι στο πισω καπακι που νομιζω δεν απασχολει κανεναν
-
Παράθεση από xkokos: “Γεια χαρα. Σημερα πηρα την συσκευή. Σημερα ψαχνω τον κοσμο ολο. Εχω την MUI Global 7.1 | Stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL). Τελικα μπορω να βαλω την Ελληνικη χωρις να το εχω παρει κωδικο. Ουτε εχω unlock το κινιτο. Να περιμενω να βγει κατι χωρις να εχω παρει κωδικο? Να ξεκινισω με την Global 7.1 | Stable και βλεπω???? Συγνωμη αλλα χαθηκα. Help pls Kostas ” υπαρχει καποιο thread γι αυτο ; ειναι κλειδωμενες πλεον οι συσκευες της xiaomi ? δεν καταλαβα τι παιζει
-
Παράθεση από Dev1l: “Στο Mi4 με την 6.3.24 στην μπάρα ειδοποιήσεων - εργαλείων όταν πατάς για ενεργοποίηση Bluetooth δεν γίνεται ενεργοποίηση και πρέπει να πας ρυθμίσεις και να το ανοίξεις από εκεί, αν θες να το κλείσεις τότε κλείνει μέσω της μπάρας ειδοποιήσεων - εργαλείων! ” δεν ισχυει στο δικο μου Mi4