Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 558.
-
Antutu score από τα xiaomi
prekasg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi4 LTE android 6 nmdkxh5.jpg
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΓια εμενα το πιο δυσκολο ηταν να κατεβασω τα αρχεια που για καποιο λογο δεν μπορουσα ... Τα καταφερα μονο αλλαζοντας ip ... με μια fake λοιπον με αφησε να τα κατεβασω , εκανα τη διαδικασια οπως αναφερεται στην 1η σελιδα ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ και ολα καλα απο χθες το βραδυ μεχρι και τωρα το εχω λιωσει, δεν εχω εντοπισει καποιο προβλημα , δεν χαθηκε τιποτα απο τις εφαρμογες , ολα δουλευουν οκ, μονο οι ρυθμισεις αλλαξαν π.χ. το ποσοστο στη μπαταρια, ο ηχος κλησης και τετοιες μικρολεπομερειες που τις επανεφερα …
-
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Και εγω forthnet έχω και είναι ολα οκ. Ανοιξε απο το Start cmd window σαν διαχειριστης και γραψε μέσα ipconfig/flushdns και πάτα enter ” δεν το πιστευω αυτο που γινεται .. τα εκανα αυτα εχω κανει και αλλα 1002 ... αλλα συνεχιζω να μη μπορω να κατεβασω μονο απο εδω ! τι να πω ... Εχουμε τα αρχεια σε αλλο σερβερ, πουθενα αλλου για να μπορεσω να τα κατεβασω ; (Στο ιδιο wifi δοκιμασα με αλλο υπολογιστη και με το κινητο... παλι αποτυχια εδωσε... ) ! Δοκιμασα με δεδομενα και με αφ…
-
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Κάνε ένα restart το router σου και ξαναδοκίμασε. ” το εκανα και αυτο ... τα ιδια υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται η forthnet ? (Οτιδηποτε αλλο δουλευει κανονικα)
-
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@prekasg δοκιμασε χωρις το download manager. ” το copy-paste απο πανω που εχω κανει ειναι το που με μεταφερει οταν παταω να κατεβασω χωρις download manager
-
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από prekasg: “Παιδια ... Τα λινκ στη 1η σελιδα δεν λειτουργουν ... θα διορθωθουν ; ” Ποιό link δεν σου δουλεύει? Μόλις τα δοκίμασα όλα.. ” κανενα λινκ απο τα 2 με τις ρομ δεν μου δουλευει δοκιμασα και με Jdownloader να κατεβασω και κανονικα "Error 1001 Ray ID: 269dcbb9ea514014 • 2016-01-24 18:28:02 UTC DNS resolution error What happened? You've requested a page on a website (ota.xiaomi-miui.gr) that is on the CloudFlare network. CloudFlare is currently unable to res…
-
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια ... Τα λινκ στη 1η σελιδα δεν λειτουργουν ... θα διορθωθουν ;
-
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑν θέλετε να έχετε ομαλή μετάβαση χωρίς να χρειαστεί κανένα Wipe, τότε ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα. 1. Κατεβάζουμε την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip Δεν δουλευει το λινκ ;
-
prekasg - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαwsm tools , ad block , youtube ad block module κτλ λειτουργουν αν κανω αναβαθμιση ;
-
Νομιζω οτι για το mi3 / mi4 με το νεο android 6 Πρεπει να ανοιξει ξεχωριστο thread με βημα-βημα οδηγιες εγκαταστασης ή ακομα και βιντεο αν ειναι εφικτο γιατι για το 50% των χρηστων τα twrp και flash, superuser κτλ τους φαινονται κατι παραπανω απο κινεζικα
-
Παράθεση από Jinthegod: “Καλησπερα φοραω εδω και αρκετο καιρο την 5.11.26 Developer γιατι σε θεμα μπαταριας μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερη και γενικα πολυ σφαιρατη ρομ.Εχω παρατηρησει ενα θεμα ομως τον τελευταιο καιρο.Εκει που με περνουν τηλεφωνο και παταω να συρω ωστε να απαντησω,κολαει η οθονη και δεν μπορω να απαντησω,μεχρι να σταματησει να με καλουν και μετα ξεκολαει.Μου το εχει κανει 5-6 φορες αυτο..ξερετε τι μπορει να φταιει?Ευχαριστω. ” δοκιμασε ρυθμισεις - εφαρμογες - θεματα και καθαρισμ…
-
Παράθεση από K4rMa: “Εγώ πάλι ειμαι ο τυπος που οταν βλεπω μια καλή τη κρατάω 3-4 εβδομάες η και παραπανω και μολις περασουν 2-3 developers και αρχιζω να ζηλευω τα new features πεφτω παλι στο τρυπακι της αλλαγής. Ειχα τη 5.10.29 1 μήνα και τώρα είμαι με τη 5.11.26 η οποια ειναι πιο σφαιρα και απο τη 5.10.29.... οποτε με ξανα κοβω τέλη Δεκεμβριου να υποκυπτω ξανα ” Θα συμφωνησω μαζι σου , δοκιμαζω και εγω τις καινουργιες αλλα εχω καταληξει μεχρι τωρα οτι η 5.11.26 (mi4) ειναι η καλυτερη που εχω δ…
-
εμενα στο mi4 που κρατησα 2-3 μερες αυτη τη ROM δεν μου εκανε κανενα reboot αλλα δεν δουλευαν σωστα τα push notifications ...
-
Δυστηχως δεν λυθηκε το προβλημα με push notification ... συνεχιζει το ιδιο ξαναγυρισα στην 5,11,26 που δουλευει σωστα