Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 558.
-
ειναι φυσιολογικο στο recovery Να εχω αυτη την εικονα ... image.jpg και οχι αυτη την εικονα ... IMG_20150326_174849_HDR.jpg Κανονικα τη 2η εικονα δεν θα επρεπε να βλεπω ; Οταν πηρα το κινητο μου εμφανισε οταν εκανα για 1η φορα την 2η εικονα, μετα ομως περασα ROM κτλ και μου εμφανιζει τη 1η εικονα
-
Παράθεση από aleksgiab: “Δεν ξέρω τι να πω... Κάτι φτάει... Στις ρυθμίσεις δικτύου λέει 4g;;” Ναι προεπιλογη δικτυα 4G , πηρα και τη cosmote μου λενε κανονικα ενεργοποιημενο ειναι ... τι να πω παντως κριμα γιατι ενω υποτιθεται υποστηριζει 4g η συσκευη δεν εχω ------ Ακυρο παιδια, βασικα εκει στη Cosmote δεν ξερουν τι τους γινεται, ενω μου ελεγαν τηλεφωνικα οτι ειναι ενεργοποιημενο κτλ Μπηκα με την εφαρμογη της Cosmote να δω τι γινεται και δεν ειχε ενεργοποιηθει ! πλεον 4G κανονικα 22.png
-
Και η ROM που τρεχει ειναι η 3.9.0 Stable (φυσικα προεπιλογη εχω βαλει δικτυα 4G) Sorry για το μεγαλο μεγεθος των εικονων αλλα ειμαι στο γραφειο και με περιοριζει σε πια site Θα μπω κτλ 11111.png
-
Σχετικα με το προβλημα που ειχα με το μικροφωνο, εβγαλα το πισω καπακι το πιεσα λιγο μετα δαχτυλα στο μερος που ειναι το μικροφωνο ξανακουμπωσα το καπακι και 2η μερα τωρα δουλευει οκ ... τι να πω. Το μονο προβλημα που παραμενει ειναι οτι δεν εχω 4G ενω το υποστηριζει και η SIM αλλα και το προγραμμα που εχω στην Cosmote. Τι μπορει να φταιει ;;; Screenshot απο Λ.Συγγρου που φανταζομαι πως θα επρεπε να εχω 4G Screenshot_2015_03_16_11_49_08.png Screenshot_2015_03_16_11_49_08.pnghttps://www.imageuplo…
-
Παράθεση από geo221: “Παράθεση από prekasg: “εκανα flash τη συσκευη (mi4) miflash απο την αρχη ολα και παλι δεν με ακουνε αρα εχει 100% προβλημα η συσκευη. να το ξαναστειλω κινα τωρα αυτο ;” ======================================================================== Φίλε prekasg, δεν έδωσες σημασία γι αυτό που σου είπα πιο πάνω, ότι δηλαδή μπορεί να έφυγε το βύσμα από το εσωτερικό μικρόφωνο.!!! Και εγώ ήμουν σ΄αυτό το δίλημμα για το αν έπρεπε να το στείλω στο κινέζικο μαγαζί που το είχα αγοράσει, κ…
-
εκανα flash τη συσκευη (mi4) miflash απο την αρχη ολα και παλι δεν με ακουνε αρα εχει 100% προβλημα η συσκευη. να το ξαναστειλω κινα τωρα αυτο ;
-
Ξαναπερασα τη ROM την ιδια stable και τωρα με ακουνε κανονικα ... \μαλλον καποιο θεμα με τη ROM ειναι φανταζομαι. Τεσπα ... θα δειξει αν θα ξανακανει τιποτα περιεργο
-
το δικο μου ξαναρχισε τα ιδια , παλι τους ακουω και δεν με ακουνε ... wtf πφφφ σε mi4 LTE πια ειναι κατα τη γνωμη σας η πιο σταθερη με τα λιγοτερα προβληματα να δοκιμασω γιατι με τη stable 3,9.0 ήταν ολα μια χαρα μεχρι που αρχισε αυτα
-
Εχει εικονιδιο 4G αν εχει σημα 4G , το εχω δει σε αλλα mi4
-
Καποιος που εχει Mi4 - LTE θα μπορουσε να με βοηθησει ; Το προγραμμα που εχω στη Cosmote υποστηριζει 4G Η καρτα sim που εχω επίσης υποστηριζει 4G Στο κινητο ομως εχει μονιμα 3G ή Η+ ... δεν εχω δει ποτε 4G και μιλαω για Αθηνα σε κεντρικα σημεια , Συνταγμα - Συγγρου - Κηφισιας. Απο τις ρυθμισεις του κινητου εχω επιλεξει προτιμωμενος τυπος δικτυου 4G (Eχω τη Stable Rom)
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλημέρα σε όλους. Αδερφέ το έχω ξαναακούσει και έχω την εντύπωση πως δημιουργείται από την καταστολή θορύβου από 2 μικρόφωνα. Συμβαίνει μετά από λίγο αφού ξεκινήσεις μια κλήση; Δοκίμασε να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις->ήχος->Καταστολή θορύβου στις κλήσεις και επέλεξε από 1 μικρόφωνο.” Στο 1 το ειχα βαλει απο τη 1η στιγμη , μετα το προβλημα το εβαλα στο 2 μιλαω με αλλους με ακουνε κανονικα αλλα ειναι στιγμες που με ακουνε "απο το πηγαδι"
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από prekasg: “Δυστηχως τα xiaomi δεν με πανε απο οτι φαινεται εκει που πηρα το Mi4 και νομιζα οτι τελειωσαν τα προβληματα μου ... Μολις αρχισαν λιγες μερες χρησης με πολυ προσοχη χωρις να πεσει κατω το κινητο ... απο το μικροφωνο δεν με ακουνε αλλα μονο τους ακουω ξαναπερασα τη ROM μηπως και ... αλλα δυστηχως τιποτα την πατησα απο οτι φαινεται δεν δοκιμασα wipe κτλ , απλα ξαναπερασα τη ROM απο πανω , δεν εχω κουραγιο να τα σβησω ολα και να τα ξαναπερασω, πιο πιθ…
-
Δυστηχως τα xiaomi δεν με πανε απο οτι φαινεται εκει που πηρα το Mi4 και νομιζα οτι τελειωσαν τα προβληματα μου ... Μολις αρχισαν λιγες μερες χρησης με πολυ προσοχη χωρις να πεσει κατω το κινητο ... απο το μικροφωνο δεν με ακουνε αλλα μονο τους ακουω ξαναπερασα τη ROM μηπως και ... αλλα δυστηχως τιποτα την πατησα απο οτι φαινεται δεν δοκιμασα wipe κτλ , απλα ξαναπερασα τη ROM απο πανω , δεν εχω κουραγιο να τα σβησω ολα και να τα ξαναπερασω, πιο πιθανω βλεπω το ενδεχομενο να φευγει απο το μπαλκον…
-
στα settings της καμερας του Mi4 πως εναι η καλυτερη ρυθμιση για πιο καθαρες φωτο ; πιο πολυ ικανοποιημενο με αφηνει το mi2 παρα το mi4 αλλα μαλλον δεν εχω βαλει σωστες ρυθμισεις
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από prekasg: “για το τηλεχειριστηριο υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη να δουλευει ή να εχει μονο αγγλικα χωρις κινεζικα ; SOS ... το κινητο φορτιζε και εκει που χαζευα ξαφνικα reboot και κολλησε ετσι !! απο πισω ζεματαγε ! εβγαλα αμεσως το ρευμα εχει πεσει η θερμοκρασια αλλα το κινητο νεκρο ... τι εγινε ;;;; ” Κλείσε το κινητό με παρατεταμένο πάτημα του on/off κουμπιού και μετά άνοιξε το πάλι. Εαν σου ξανακολλήσει τότε κλειστο ξανά με τον ίδιο τρόπο και μπες στο rec…
-
για το τηλεχειριστηριο υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη να δουλευει ή να εχει μονο αγγλικα χωρις κινεζικα ; SOS ... το κινητο φορτιζε και εκει που χαζευα ξαφνικα reboot και κολλησε ετσι !! απο πισω ζεματαγε ! εβγαλα αμεσως το ρευμα εχει πεσει η θερμοκρασια αλλα το κινητο νεκρο ... τι εγινε ;;;; 760436af7c71cf028494f03877667e056f1468ad37cdd853.jpg
-
Antutu score από τα xiaomi
prekasg - - Ο καφενές μας
Μήνυμααπο της 10 το πρωι το εχω λιωσει ... 10 το βραδυ antutu test ... Stable-3-9-0-Xiaomi-MI-4-GTV-5-2-20 Screenshot_2015_02_25_22_16_43.png Screenshot_2015_02_25_22_17_26.png Screenshot_2015_02_25_22_19_32.png
-
Καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια πηρα σημερα στα χερια μου το Mi4 , εκανα login στο mi account με τα στοιχεια που ειχα και ειμουν στο mi2 αλλα μετα το login μου εμφανιζει ενα μηνυμα και λεει "εισαγεται τον κωδικο επαληθευσης απο την γεννητρια" τι ειναι αυτο και που το βρισκω ; Ακυρο. το βρηκα. επρεπε να απενεργοποιησω το mi security token
-
αγορά κινητού xaomi
prekasg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Μόλις ήρθε ενος φίλου απο vickmall. 15 μέρες έκανε να ερθει απο τη στιγμη της παραγγελίας..πολύ γρήγορα με Singapore post. Πάρε το FDD-LTE.” καλα ετυχε... εμενα εχει κλεισει μηνα απο vickmall και ακομα περιμενω
-
δεν ξερω πως γινεται αυτο ... στη κινα παντως οποιον δεις με κινητο στο χερι 99% θα ειναι iphone