Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 472.

• Σήμερα είναι ιδιαίτερη περίπτωση γιατί είμαι ταξίδι. Τι εννοώ το έχω φορτισμένο στο 96% από χθες το πρωί τώρα είμαι στο 30% και sot έχω 2 ώρες. Απλά λόγω ταξιδιού δεν πολυασχοληθηκα... Το μόνο περίεργο είναι ότι μου έχει χρεώσει 57% χρήση στο Google play services Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπάρχει τρόπος να το δω συστημικά? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ συμπληρώνω με χρόνους.Φευγω το πρωί στο 95%μπαταρια και έχοντας ανοιχτά data ,wifi και Bluetooth με χρήση για email , browsing , όχι παιχνίδια το βράδυ είμαι πολλές φορές και με 45-50% υπόλοιπο. Είναι γενικώς και θέμα χρήσης όπως συμβαίνει σε όλα τα κινητά. Εγώ γενικώς είμαι πολύ χαρούμενος για την αγορά του. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από yiatsou: “Τώρα που το συνδυάζω έκανα και update στο firmware της κάμερας την προηγούμενη εβδομάδα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα , για να μην τα ρίχνουμε όλα συνέχεια στα updates της xiaomi τελικά η κάμερα ήθελε να βγει από το ρεύμα και σήμερα έκανε εγγραφή μετά από alarm... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τώρα που το συνδυάζω έκανα και update στο firmware της κάμερας την προηγούμενη εβδομάδα... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαράς το κουράγιο σου... Για την μπαταρία είδα σήμερα στην χρήση ότι το 16% ( πρώτη σε κατανάλωση) έχει καταναλωθεί από τις υπηρεσίες Google play. Νομίζω το είχα ξαναρωτήσει αλλά τι είναι αυτό? Και είναι λογικό τέτοιο ποσοστό κατανάλωσης από αυτή την εφαρμογή/service? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα ξαφνικά η κάμερα mija dafang 1080p και ενώ έχω automation να ξεκινά εγγραφεί και upload στο cloud μόλις χτυο ο συναγερμός εδώ και μια βδομάδα δεν ξεκινά το record μετά από ενεργοποιηση του συναγερμού. Καμιά ιδέα? Restart έκανα πριν από λίγο... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ok θα δοκιμάσω... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν είναι λογικό όταν βρίσκομαι σε σκοτεινό περιβάλλον η φωτεινότητα της οθόνης να μειώνεται υπερβολικά με συνέπεια να κουράζει και να αναγκάζομαι να την αυξήσω χειροκίνητα . Έχω επιλέξει αυτόματη φωτεινότητα. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Harrytzo: “Εγώ το έχω και με τις λάμπες. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ok άρα δεν έχει λυθεί ακόμη... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα ,με την έκδοση 5.5.56 όταν μπω μέσα στις ρυθμίσεις του gateway μου εμφανίζει poor internet connection. Αυτό δεν είχε λυθεί με την τελευταία αναβάθμιση? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άσχετο διαβάσατε πως στην Λάρισα έσκασε ένα xiaomi καθώς φόρτιζε? Ενημέρωσε την xiaomi (υποθέτω infoquest) και του απάντησαν ότι δεν έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Το νου μας... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, μετά από την ρύθμιση : 01:00 βγήκε από την φόρτιση με 100% μπαταρία. Σήμερα στις 8:30 είχε 96%. Θεωρώ πολύ μικρή την βελτίωση έτσι δεν είναι; Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @Dante αφού δεν αναφερόσουν σε μένα νερό και αλάτι. Δοκίμασα την πρόταση σου ( επελεξα lte/wcdma στο κρυφό μενού)και βλέπουμε. Πάντως από τις 23:00 χθες μέχρι 9:00 σήμερα έχασε 6% όχι σε fmode. Για να δούμε σήμερα ... **Δεν θέλει reboot γιατί επανέρχεται η παλιά ρύθμιση Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @geoanto555 Αν διαβάσεις τις 3 τελευταίες γραμμές του μηνύματος του λέει για κεραία και μετά τρέλα... Είχα νωρίτερα γράψει μια εικασία για την ισχύ του σήματος από την κεραία αν δεις . Αν δεις ολα μου τα μηνύματα δεν έχουν ίχνος ειρωνείας και ούτε ποτέ έχω προσβάλλει κανεναν καθώς και αν γνωρίζω κάτι προσπαθώ να το μοιραστώ. Για αυτό εξοργίστηκα... Αν κατάλαβα λάθος συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

yiatsou - - Mi-9 SE (Grus)

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “Το εχουν και αλλοι το θεμα αυτο. Εδω το φορτιζω ,το βαζω σε flight mode και πεφτει παλι νερο η μπαταρια και λεει οτι ειναι απο τη χρηση της κεραιας. Τρελα...” Μεγάλε προς τι η ειρωνεία? Αναφερες πουθενά για flight mode? Εγώ απλά παραθέτω τα γεγονότα , ούτε δική μου είναι η εταιρεία ούτε έχω να κερδίσω κάτι. Πούλα το να ησυχάσουμε... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα εγώ όπως είχα ξαναγράψει δεν παρατήρησα battery drain μετά από την αναβάθμιση. Έχασε βράδυ σε περίπου 8 ώρες γύρω στο 2 με 3 %. Δεν ξέρω όμως αν σχετίζεται αυτό και με το σήμα λήψης από τον πάροχο. Στο σημείο που δοκίμασα το σήμα από την κεραία είναι στο full. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χωρίς το Bluetooth ακούγονται κανονικά οι ειδοποιήσεις από το κινητό. Το θέμα είναι όταν είναι συνδεδεμένα τα hands free μέσω Bluetooth δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις από το κινητό. Για αυτό ρώτησα για δοκιμή μετά από την αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εννοείς ακούγεται ο ήχος του εισερχόμενου email από το κινητό παρόλο που είναι συνδεδεμένα τα Bluetooth hands free? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα πριν την αναβάθμιση όταν είχα συνδεδεμένα bluetooth ακουστικά και δεχόμουν μηνύματα ο ήχος του εισερχόμενου μηνύματος ακουγόταν μόνο στα ακουστικά και όχι από το κινητό . Άρα αν δεν είχες τα ακουστικά στο αυτί σου δεν ακούγεται το εισερχόμενο μήνυμα και επίσης λόγω μη ύπαρξης led έβλεπες τα μηνύματα προφανώς σε μεταγενέστερο χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τους ήχους από viber email και τα λοιπά. Δυστυχώς δεν έχω μαζί μου bluetooth ακουστικά αυτό τον καιρό και δεν μπορώ να το δοκιμάσω μετ…