Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πόσα "νούμερα" έχει το μοτίβο? Γ'υρνα το σε Pin να δοκιμάσεις.
Δοκιμασα και πιν και παλι το ιδιο. -
Απενεργοποιησα τελειως το κλειδωμα για να φλασαρω τουλαχιστον το magisk που ηθελα και το αφηνω προς το παρον.
Το θεμα ειναι μη κατσει τιποτα και δεν εχω τροπο μετα να αποκρυπτογραφησω τη μνημη.Φανταζομαι ειναι κανα bug της εκδοσης.
Γινεται να φλασαρω παλαιοτερη? -
-
-
Παντως και με την 10.3.3. παλι εχει drain οταν καθεται το κινητο.
Δευτερη φορτιση και το βραδυ εφυγε 10+%.
Μου φαινεται θα φυγει για πουλημα.Και κριμα γιατι το συμπαθουσα... -
Καλησπέρα εγώ όπως είχα ξαναγράψει δεν παρατήρησα battery drain μετά από την αναβάθμιση. Έχασε βράδυ σε περίπου 8 ώρες γύρω στο 2 με 3 %. Δεν ξέρω όμως αν σχετίζεται αυτό και με το σήμα λήψης από τον πάροχο. Στο σημείο που δοκίμασα το σήμα από την κεραία είναι στο full.
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μέχρι και 6-8% είσαι μια χαρά...
-
Το εχουν και αλλοι το θεμα αυτο.
Εδω το φορτιζω ,το βαζω σε flight mode και πεφτει παλι νερο η μπαταρια και λεει οτι ειναι απο τη χρηση της κεραιας.
Τρελα... -
Ο/H Dante έγραψε:
Το εχουν και αλλοι το θεμα αυτο.
Εδω το φορτιζω ,το βαζω σε flight mode και πεφτει παλι νερο η μπαταρια και λεει οτι ειναι απο τη χρηση της κεραιας.
Τρελα...
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@geoanto555 Αν διαβάσεις τις 3 τελευταίες γραμμές του μηνύματος του λέει για κεραία και μετά τρέλα...
Είχα νωρίτερα γράψει μια εικασία για την ισχύ του σήματος από την κεραία αν δεις .
Αν δεις ολα μου τα μηνύματα δεν έχουν ίχνος ειρωνείας και ούτε ποτέ έχω προσβάλλει κανεναν καθώς και αν γνωρίζω κάτι προσπαθώ να το μοιραστώ. Για αυτό εξοργίστηκα...
Αν κατάλαβα λάθος συγγνώμη, αλλά δεν νομίζω...
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα