την τελευταία ελληνική έλεγαΟ/H amavroudis έγραψε:
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
Πρόσεξε ότι μπορεί να κάνει factory reset.
Miui official global rom έχεις. Τι θέλεις να περάσεις;
Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE
-
-
-
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν είναι λογικό όταν βρίσκομαι σε σκοτεινό περιβάλλον η φωτεινότητα της οθόνης να μειώνεται υπερβολικά με συνέπεια να κουράζει και να αναγκάζομαι να την αυξήσω χειροκίνητα .
Έχω επιλέξει αυτόματη φωτεινότητα.
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βγάλε το αυτόματο. Δεν λειτουργεί σωστά πάντα.
-
-
Πεσαν πολλα θεματα μαζεμενα και αγανακτησα.
Ειχα λοιπον 10.3.3.
Ειπα να περασω την 9.8.22 για να δω εαν βελτιωθηκε καθολου η μπαταρια.
Πριν τη περασω ειπα να βαλω και πιο νεα εκδοση twrp γιατι με αυτη που ειχα δεν εκανα decrypt τη μνημη.
Περασα λοιπον twrp,ολα οκ,εκανε και decrypt κανονικα.
Περναω την 9.8.22 ολα οκ,αλλα στο play store να μη κατεβαζει καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες.
Τι clear cache,τι logout,τι καταργηση αναβαθμισεων,τιποτα εκει.
Ξαναμανα φλασαρισμα ρομ,παλι τα ιδια.
Φλασαρα ακομα και με wipe data και system για να μη μεινει τιποτα μεσα.Τα ιδια παλι.
Φλασαρα 9.8.15.Παλι το ιδιο θεμα.Κατα τα αλλα ολα καλα αλλα το Play store εκανε αυτο.
Λεω θα φλασαρω αυτην που ειχα γιατι το ειχα αφησει κανα 2ωρο στο γραφειο και ειδα οτι παλι ετρωγε μπαταρια στη καθισια του οποτε μυριστηκα οτι παλι θα υπηρχε το θεμα με το drain.
Φλασαρω 10.3.3 και μετα απο καθε επανεκκινηση με πεταγε στο twrp.Φλασαρα 9.8.22 κανενα θεμα,εμπαινε κανονικα.
Ξανακατεβασα την 10.3.3,παλι τα ιδια!
Να μιλαμε για τρελα.Παντα εκανα τα wipe αλλα και με το παραπανω.
Λεω δε παει αλλο θα φλασαρω μια official με το miflash ,συγκεκριμενη την 10.3.4 ΕΑΑ που ειναι και για Ευρωπη.
Το miflash μολις παταω refresh να ξεσυνδεεται το κινητο και να μη το βρισκει!Δοκιμασα ποσες διαφορετικες εκδοσεις,τιποτα!
Μετα απο κατι επανεκκινησεις στον υπολογιστη εβγαζε ενα σφαλμα ενα αρχειο σε ενα φακελο log.
Τελικα το παρατησα και το αφησα με την 9.8.22 που δε μπορω να βαλω viber και αλλες χρησιμες εφαρμογες.
Τι στο καλο συμβαινει??
Θα ηθελα να δοκιμασω και την official EAA μπας και επειδη ειναι για ευρωπη εχει γινει τιποτα εκει...
Το κινητο το αναγνωριζε στο fastboot κανονικα ο υπολογιστης,δεν ηταν θεμα drivers δηλαδη. -
Χαράς το κουράγιο σου...
Για την μπαταρία είδα σήμερα στην χρήση ότι το 16% ( πρώτη σε κατανάλωση) έχει καταναλωθεί από τις υπηρεσίες Google play. Νομίζω το είχα ξαναρωτήσει αλλά τι είναι αυτό? Και είναι λογικό τέτοιο ποσοστό κατανάλωσης από αυτή την εφαρμογή/service?
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Dante έγραψε:
Θα ηθελα να δοκιμασω και την official EAA μπας και επειδη ειναι για ευρωπη εχει γινει τιποτα εκει...
Το κινητο το αναγνωριζε στο fastboot κανονικα ο υπολογιστης,δεν ηταν θεμα drivers δηλαδη.
Το να μην στο βλεπει το προγραμμα το ειχα πετυχει κανα δυο φορες στο παρελθον και δεν θυμαμαι πως το ειχα ξεπερασει (δεν μπορω να θυμηθω που εχω κρατημενο ενα txt με ολα τα βηματα που εκανα και το troubleshooting...).
Αν μου συνεβαινε τωρα, θα εκανα uninstall τους drivers και την αναγνωρισμενη συσκευη απο το device manager, reboot τα win και θα το κουμπωνα σε διαφορετικη θυρα απο αυτη που το εχεις δοκιμασει τωρα, για να κανεις εκ νεου εγκατασταση drivers.
Αν μου ερθει τιποτα αλλο στο μυαλο, θα ποσταρω. -
Ειχα ρωτησει σε αλλο θεμα και εβγαλα ακρη.
Ηταν καποιο θεμα usb.Εβαλα hub και επαιζε μια χαρα μετα. -
Όταν παρεμβάλεις hub, ειναι παρόμοιο με το να αλλάζεις usb θύρα ίσως και λογικά επανεγκαθιστά drivers;
Όπως και να έχει, ελπίζω να ξεσκάλωσε και το κινητό που ήταν και ο στόχος! -
Ειχα δοκιμασει αλλες usb.
Δυστυχως δεν ειχα το λαπτοπ μου για να δοκιμαζα εκει.
Το εχουν περασει αρκετοι αυτο το θεμα παντως και λυνεται και ετσι. -
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει το κινητό κάποιος να το αγοράσει, από όσο έψαξα το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι η μπαταρία ότι δεν κρατάει πολύ ισχύει? Και κάτι τελευταίο αν το πάρω πρέπει να προσέξω το update που λέει ότι μπρικαρει το κινητό? Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα