Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE

• Θα απαντήσει ο ίδιος για το πώς το εννοούσε .
      Γενικά πιστεύω ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε εύκολα για αυτό απάντησα σε αυτό. Από την άλλη δύο ίδια κινητά με ίδιο λογισμικό δεν δικαιολογείται να εχουν μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση εκτός αν είναι "στημένα αλλιώς"
      Τεσπά, μην το κουράζουμε άλλο και βγαίνουμε και εκτός θεματος

• Την ειρωνια που την ειδες?
      Δηλαδη οποιος εγραφε κατι για κεραια σημαινει οτι θα αναφεροταν σε σενα? 8|

Ο/H geoanto555 έγραψε:

@yiatsouδεν βλέπω κάνα μήνυμα ειρωνικό γιατί χαλιεσαι;
      Battery drain έχει και το mix2s αν αφήσω την cosmote να δουλεύει 4g-4g+.
      Στην wind δεν μου το κάνει .
      Η διαφορά σε κατάσταση αναμονής είναι πολύ μεγάλη, σχεδόν 100% πάνω με την cosmote οπότε. Όταν δεν χρησιμοποιώ δεδομένα την γυρίζω σε 3g.
      Για το λιγο που κρατησα το Mix 2s δε θυμαμαι να ειχα τετοιο θεμα.
      Οπως και να χει,ειναι πολλα τα παραπονα και δε δικαιλογειται να βγαζει με το ζορι 3,5 ωρες sot.
      Λενε και για τη μικρη μπαταρια αλλα η διαφορα 3000 με 4000 ειναι 33%.
      Δηλαδη τα κινητα με 4000 μπαταρια θα πρεπε να βγαζουν 5 ωρες sot που δεν ισχυει για κανενα λογο.
      Και σκανε και αλλοι και λενε για 5-7 ωρες sot στο SE και τρελαινεσαι.
    • Με λιγο ψαξιμο ειδα οτι και το Μι9 εχει ακριβως το ιδιο θεμα.
      Βρηκα μια λυση που λενε αρκετοι οτι τους λυνει το θεμα.Την εφαρμοσα και θα δω το βραδυ ποση μπαταρια θα φαει.
      Τη παραθετω για οποιον ενδιαφερεται

*#*#4636#*#* Set your primary sim to be the correct setting and set your secondary sim to be same(even if you don't have one).
      Setings->Sim cards & mobile networks Turn off Dual 4G. Select your sim and under Preferred network type, select LTE.

I'd noticed on a battery drain thread someone talking about how aggressively these phones try to jump networks. Once I told mine what I'd like to do, it seemed to massively help my battery life. Every update I've gotten seems to have reset all these settings and so it's pretty easy to tell(on my phone) when I've gotten a big update(as my battery goes to the crapper and I have to fix my settings). I'm down to 24 hours till I can unlock my phone and I'm hoping eu rom is going to stop doing this crap.
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE

@Dante αφού δεν αναφερόσουν σε μένα νερό και αλάτι.
      Δοκίμασα την πρόταση σου ( επελεξα lte/wcdma στο κρυφό μενού)και βλέπουμε.
      Πάντως από τις 23:00 χθες μέχρι 9:00 σήμερα έχασε 6% όχι σε fmode.
      Για να δούμε σήμερα ...

**Δεν θέλει reboot γιατί επανέρχεται η παλιά ρύθμιση

Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αν εχεις περασμενη custom rom (πχ ελληνικη) τοτε δε χανεται η ρυθμιση με reboot,το δοκιμασα κιολας.
      Μονο στη stock rom χανεται.
      Οντως ειχε διαφορα το βραδυ,οχι κατι τρελο αλλα ειχε.
      Πιο ασφαλη συμπερασματα με την επομενη φουλ φορτιση που θα εχω μια γενικη εικονα βεβαια.
      Απο οτι καταλαβα με αυτα που διαβασα και στα δυο (Μι9/SE) τους εχουν βαλει αυτη την επιλογη ετσι και ψαχνουν δικτυο αναγκης σε κινεζικες συχνοτητες που δεν υπαρχουν στην ευρωπη.
      Ενας ειχε drain 38% το βραδυ με ολα κλειστα.

Καλημέρα, μετά από την ρύθμιση :
      01:00 βγήκε από την φόρτιση με 100% μπαταρία. Σήμερα στις 8:30 είχε 96%.
      Θεωρώ πολύ μικρή την βελτίωση έτσι δεν είναι;

• Χαίρεται,
      Γνωρίζει μηπως κάποιο μέλος εάν μπορώ να φορέσω στο SE gcam port που έχει βγεί για το Μi 9;
      Επίσης του εχω βάλει την gcam απο BSG.
      Εχω διαβασει στο XDA οτι μπορεις να έχεις δυο gcam μέσω της εφαρμογης App Cloner.
      Yπάρχει η Fu24 GCam την οποία πηγα να εγκαταστήσω αλλά δεν έτρεξε.

Αν γνωρίζει καποιο μέλος έαν γίνεται στο SE να βάλουμε gcam που έχει βγει για το Mi 9 και επίσης εάν και πώς μπορούμε να έχουμε δυο gcam στο κινητό.

Ευχαριστώ πολυ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H yiatsou έγραψε:

Καλημέρα, μετά από την ρύθμιση :
      01:00 βγήκε από την φόρτιση με 100% μπαταρία. Σήμερα στις 8:30 είχε 96%.
      Θεωρώ πολύ μικρή την βελτίωση έτσι δεν είναι;

Και εγω καπου 2-3% βελτιωση ειδα στο βραδυ.Κατι ειναι και αυτο βεβαια.
    • Γεια σας παιδιά θα ήθελα να μου δώσετε ενα link που να έχει οδηγίες με το πώς να φλασαρω το mi 9 se international. και οδηγίες για το πώς να το ξεκλειδώσω.αυτη την έκδοση έχω. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
      Images
      • Screenshot_2019-08-23-21-04-26-132_com.android.settings.png

208,68 kB, 1.080×2.340, viewed 80 times
    • Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)

Πρόσεξε ότι μπορεί να κάνει factory reset.

Miui official global rom έχεις. Τι θέλεις να περάσεις;

Παιδιά να ρωτήσω αν το τηλέφωνο έχει led notification;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση