Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE

• Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE

Ναι το έχω καταλάβει, βλέπε grus. Απλά επειδή γράφουμε για το mi 9 se δεν πήγε το μυαλό μου ότι δοκίμασες με άλλο μοντέλο συν ότι δυστυχώς από tapatalk δεν φαίνονται ούτε ανοίγουν τα links γενικότερα, σε μένα τουλάχιστον.

Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Σε polaris που το δοκίμασα λειτουργεί. Στέλνει sms με συντεταγμένες και μήνυμα ανάγκης. Το polaris μένει σε κατάσταση ανάγκης και γίνεται απενεργοποίηση πατώντας στο κόκκινο πλαίσιο κάτω από τη κουρτίνα...
      το δικό μου επιμένει να μην στέλνει συντεταγμένες :(
      χρειάζεται να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα , gps etc?
      η μήπως είναι θέμα πάροχου ? (εχω cosmote)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kaberos έγραψε:

Ο/H amavroudis έγραψε:

Σε polaris που το δοκίμασα λειτουργεί. Στέλνει sms με συντεταγμένες και μήνυμα ανάγκης. Το polaris μένει σε κατάσταση ανάγκης και γίνεται απενεργοποίηση πατώντας στο κόκκινο πλαίσιο κάτω από τη κουρτίνα...
      το δικό μου επιμένει να μην στέλνει συντεταγμένες :(
      χρειάζεται να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα , gps etc?
      Καλησπέρα σε εμένα με Cosmote λειτούργησε. Είχα κλειστά τα δεδομένα και το gps, μόλις πάτησα 5 φορές το πλήκτρο άνοιξε η λειτουργία sos και παρατήρησα ότι ενεργοποιούνται τα δεδομένα και το gps όσο η λειτουργία sos είναι ενεργή. Η επαφή που είχα ορίσει έλαβε ένα sms στα ελληνικά και είχε link που άνοιγε σε μια σελίδα mi όπου φαινόταν ο χάρτης με το σημείο που βρίσκομαι, η ισχύς του σήματος και το ποσοστό μπαταρίας. Πρόσθεσα δεύτερο αριθμό και ξαναδοκιμασα από το ίδιο σημείο που βρίσκομαι και δεν πήγε σε κανένα το μήνυμα. Υποψιάζομαι επειδή ήμουν στο ίδιο σημείο με διαφορά 5 λεπτών. Θα ξαναδοκιμάσω...

• Ο/H kaberos έγραψε:

Ο/H amavroudis έγραψε:

το δικό μου επιμένει να μην στέλνει συντεταγμένες :( χρειάζεται να έχουμε ενεργοποιημένα τα δεδομένα , gps etc?
      επιτέλους δούλεψε
      sorry παιδιά δικιά μου βλακεία ΔΕΝ πάταγα πολύ γρήγορα x5 το power button

Ξαναδοκιμασα και λειτουργεί σε 2 αποδέκτες κιόλας...

Καλημέρα πριν την αναβάθμιση όταν είχα συνδεδεμένα bluetooth ακουστικά και δεχόμουν μηνύματα ο ήχος του εισερχόμενου μηνύματος ακουγόταν μόνο στα ακουστικά και όχι από το κινητό . Άρα αν δεν είχες τα ακουστικά στο αυτί σου δεν ακούγεται το εισερχόμενο μήνυμα και επίσης λόγω μη ύπαρξης led έβλεπες τα μηνύματα προφανώς σε μεταγενέστερο χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τους ήχους από viber email και τα λοιπά. Δυστυχώς δεν έχω μαζί μου bluetooth ακουστικά αυτό τον καιρό και δεν μπορώ να το δοκιμάσω μετά από την αναβάθμιση. Μήπως μπορεί κάποιος να δοκιμάσει ή είναι θέμα γενικότερα του miui?

• Διαφήμιση
    • Ο/H yiatsou έγραψε:

Καλημέρα πριν την αναβάθμιση όταν είχα συνδεδεμένα bluetooth ακουστικά και δεχόμουν μηνύματα ο ήχος του εισερχόμενου μηνύματος ακουγόταν μόνο στα ακουστικά και όχι από το κινητό . Άρα αν δεν είχες τα ακουστικά στο αυτί σου δεν ακούγεται το εισερχόμενο μήνυμα και επίσης λόγω μη ύπαρξης led έβλεπες τα μηνύματα προφανώς σε μεταγενέστερο χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τους ήχους από viber email και τα λοιπά. Δυστυχώς δεν έχω μαζί μου bluetooth ακουστικά αυτό τον καιρό και δεν μπορώ να το δοκιμάσω μετά από την αναβάθμιση. Μήπως μπορεί κάποιος να δοκιμάσει ή είναι θέμα γενικότερα του miui?

τώρα δοκίμασα με mail και έρχεται κανονικότατα η ειδοποίηση

Εννοείς ακούγεται ο ήχος του εισερχόμενου email από το κινητό παρόλο που είναι συνδεδεμένα τα Bluetooth hands free?

Χωρίς το Bluetooth ακούγονται κανονικά οι ειδοποιήσεις από το κινητό. Το θέμα είναι όταν είναι συνδεδεμένα τα hands free μέσω Bluetooth δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις από το κινητό. Για αυτό ρώτησα για δοκιμή μετά από την αναβάθμιση.

• Διαφήμιση
    • Εβαλα το τελευταιο twrp απο εδω ,αλλα εχω ενα θεμα.
      Βαζω το σωστο μοτιβο για να αποκρυτογραφησει τον αποθηκευτικο χωρο αλλα δε το καταφερνει και κολλαει στη διαδικασια και μετα μου ξαναζηταει το μοτιβο.
      Το μοτιβο ειναι στανταρ σωστο γιατι το ιδιο βαζω μετα για να ανοιξει η συσκευη.