Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE

• Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE

Και εγώ αναβαθμισα , μπορώ να πω τέλεια, όλα δουλεύουν ρολόι, και αυτό να μην ανάβει το fingerprint μεγάλη υπόθεση στην εξοικονόμηση μπαταρίας. Είναι πιο smooth , το τηλέφωνο.
    • Το μονο που με μπερδευει ειναι η σημειωση που ειδα οτι δεν ειναι public release ακομα...
      Αλλα στο notification του update δεν γραφει κατι για beta... (ασε που δε ήξερα οτι κατι μπορει να ειναι και beta και stable... :rolleyes: )

Dear Mi 9 SE GLOBAL users,
      A New Global Beta Stable V10.3.3.0.PFBMIXM for Mi 9 SE GLOBAL is currently being pushed to random users. If you didn't get the update then kindly wait for its public release. The Update will be through OTA only and will be with/without Changelog. is currently being pushed to random users. If you didn't get the update then kindly for its public release. The Update will be through OTA only and will be with/without Changelog.
      Note:
      • Sharing the ROM link and changelog is treated as leak and user may get banned for violation.
      • Beta Stable Update can be suspended so ignore the update if you want a Stable release. Wait for its Public release.
    • Ο/H yiatsou έγραψε:

Επίσης δεν θυμάμαι να είχα την λειτουργία έκτακτης ανάγκης πριν στις ρυθμίσεις.
      Δεν υπήρχε στην 10.2.2.0
      Το δοκίμασα με επαφή έκτακτης ανάγκης με τηλ xiaomi redmi note 7 αλλά δεν δουλεύει :(
    • Διαφήμιση

Καλησπέρα ένα συμπέρασμα μετά την αναβάθμιση. Έφυγα σήμερα το πρωί στις 10:00 με 97% μπαταρία και λόγω επίσκεψης σε θάλασσα είχα κλειστά τα δεδομένα και γενικότερα δεν ασχολήθηκα με το κινητό. Τώρα στις 19:00 είμαι στο 91%. Πώς σας φαίνεται το battery drain?

Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H yiatsou έγραψε:

Τώρα στις 19:00 είμαι στο 91%. Πώς σας φαίνεται το battery drain?
      Απο εμπειρια, οταν κλεινουν τα data και δεν υπαρχει ουτε wifi, ολα τα background services που τρωνε τη μπαταρια δεν κανουν τιποτα.
      Ακομα και το gps χωρις "βοηθεια" απο δεδομενα, δεν τρωει πολυ μπαταρια.
      Οποτε αν δεν ειχες και σε χρηση την οθονη ή μερικα μεγαλα τηλεφωνηματα, αυτο το ποσοστο θα ηταν νορμαλ και με την προηγουμενη εκδοση νομιζω.
      Το redmi 4x που εχει την ελληνικη μου καρτα που δεχεται μονο σπαμ τηλεφωνα συνηθως και μονο wifi, αν δεν το πιασει καποιος να δει βιντεο ή να παιξει παιχνιδι, τραβαει 4-5 μερες κι ας ειναι 20 μηνων τηλεφωνο που εχει φαει πολυ ταλαιπωρια.

Και κατι ακομα για το βραδυνο drain που δεν εχω δοκιμασει. Εχει μια επιλογη στο wifi, για να μην κανει μεταπτωση στα mobile data αν δεν βρισκει δικτυο. Ειχα παρατηρησει παλιοτερα οτι το βραδυ το repeater που ειχα στο δωματιο εριχνε σε hibernation την συνδεση του με το βασικο ρουτερακι και το κινητο επειδη δεν ειχε συνδεση με τον εξω κοσμο, ανοιγε τα data και μετα τα background services πιθανον τα κρατουσαν ανοιχτα.
      Θελω να μετρησω ποση μπαταρια θα τρωει αν βγαλω αυτη την επιλογη, γιατι βλεπω καποια ομοια συμπτωματα.

Τωρα κανω και εγω update τη rom που δεν χρειαζομαι το κινητο αμεσα (και αφου δεν γυρισατε να γραψετε οτι κατι στραβο τρεχει! :-DDD) και θα ενημερωσω με τη σειρα μου αν παρατηρησω κατι θετικο ή αρνητικο!

Δημητρης

Καλημέρα, για το βραδινό battery drain νομίζω πως πάει καλύτερα. Χθες στις 02:00 το έβγαλα από την φόρτιση στο 100% και σήμερα στις 9:00 ήταν 98%. Νομίζω πριν την αναβάθμιση έχανε περίπου 6-7%.

• Δοκίμασε κανείς την λειτουργία έκτακτης ανάγκης?
      γιατί σε μένα δεν δουλεύει
      ενώ στέλνει το σχετικό μήνυμα στην επαφή έκτακτης ανάγκης οτι προστέθηκε
      πατάω το κουμπί τροφοδοσίας πέντε φορές
      αλλά δεν στέλνει κάποιο μήνυμα
    • Διαφήμιση
    • Σε polaris που το δοκίμασα λειτουργεί. Στέλνει sms με συντεταγμένες και μήνυμα ανάγκης. Το polaris μένει σε κατάσταση ανάγκης και γίνεται απενεργοποίηση πατώντας στο κόκκινο πλαίσιο κάτω από τη κουρτίνα...
      Images
      • IMG_20190809_101419.jpg

139,25 kB, 908×796, viewed 63 times

Ok από το taptalk δεν φαινόταν το link, το είδα από browser

• Διαφήμιση