Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 472.
-
Απλά ξανέγραψα τα ερωτήματα έχοντας απαντήσει με κόκκινο πλέον font σε αυτά που δεν χρειάζομαι κάποια απάντηση...
-
Καλησπέρα από σήμερα και εγώ κάτοχος του κινητού. Έχω τις παρακάτω ερωτήσεις: 1) Υποστηρίζει 4 G+? Τελικά υποστηρίζει 2) Μου κατέβασε αναβάθμιση την 10.2.2 και όχι την 10.3 όπως κάποιος ανέφερε 3) Δεν έχει nfc shortcut στην μπαρα 4) Γιατί οι ειδοποιήσεις δεν φαίνονται δίπλα από το notch αλλά βγάζουν ένα νούμερο πάνω από το app ? Μάλλον είναι θέμα ρύθμισης τελικά 5) δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας εμφανίζει πάντα 4g ή 3g ανάλογα του τι ορίσεις στα προτεινόμενα δίκτυα. Δεν μπορεί να κρυφτεί? …
-
Καλησπέρα από σήμερα και εγώ κάτοχος του κινητού. Έχω τις παρακάτω ερωτήσεις: 1) Υποστηρίζει 4 G+? 2) Μου κατέβασε αναβάθμιση την 10.2.2 και όχι την 10.3 3) Δεν έχει nfc shortcut στην μπαρα 4) Γιατί οι ειδοποιήσεις δεν φαίνονται δίπλα από το notch αλλά βγάζουν ένα νούμερο πάνω από το app ? 5) δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας εμφανίζει πάντα 4g ή 3g ανάλογα του τι ορίσεις στα προτεινόμενα δίκτυα. Δεν μπορεί να κρυφτεί? Sorry για τον βομβαρδισμό... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας T…
-
Καλημέρα σήμερα παρέλαβα το κινητό και εμφανισιακά με κέρδισε. Περιμένω να το στησω το βράδυ... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
yiatsou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μην ανησυχείς.” Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, αγόρασα χθες από ένα πωλητή στο ebay με θετικό feedback τα ακουστικά redmi air dots στην πολύ καλή τιμή των 10$ μέσω PayPal. Ωστόσο σήμερα έλαβα ένα μήνυμα από το ebay πως το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο και πως ο πωλητής δεν είναι πλέον εγεγραμμενος στο ebay. Άνοιξα ticket στο PayPal και μου λένε θα το διερευνήσουν και θα έχω απάντηση το αργότερο σε 10 μέρες. Λέτε να χάσω τα χρήματα? Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα χθες το απόγευμα μια παραγγελία μου από banggood έγινε shipped από Ολλανδία. Γνωρίζετε πότε περίπου φτάνει στην Ελλάδα? Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα, προς ενημέρωση σας το status in transit δεν σημαίνει ότι το αντικείμενο έχει φύγει τελικά. Σήμερα άλλαξε πάλι σε status σε NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF Exchange. Και αμέσως ενημερώθηκαν και τα ΕΛΤΑ με αποστολή αντικειμένου από Ολλανδία. Άρα έφυγε τελικώς σήμερα...…
-
RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
yiatsou - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Οκ ευχαριστώ. Για να δούμε... Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα, χτύπησα το tracking number στο site της flytexpress και μου έδειξε πως από τις 12/6 είναι στο European sorting center. Μετά στις 14/6 γυρναει σε pre advised και εμφανίζεται η post nl. Άρα μάλλον είναι καθοδον για Ελλάδα... Το περίεργο είναι ότι στο site της flytexpress εμφανίζει αποστολή GBR to Greece Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk