Σκέφτομαι να αγοράσω το Mi A2 lite απο geekbuying μεσω Italy-DHL. Υπάρχει περίπτωση να έχω κανα θέμα στο τελωνείο?
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Από Ιταλία δεν θα περάσει τελωνείο, λόγω ενδοκοινοτικής συναλλαγής.
-
Ο/H pavkarip έγραψε:
Σκέφτομαι να αγοράσω το Mi A2 lite απο geekbuying μεσω Italy-DHL. Υπάρχει περίπτωση να έχω κανα θέμα στο τελωνείο?
-
Καλημέρα στο forum.
Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτήν την κάμερα wi-fi camera. Θα έχω επιβάρυνση από τελωνείο ?
Ευχαριστώ.. -
Ο/H ASXETOSSS έγραψε:
Καλημέρα στο forum.
Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτήν την κάμερα wi-fi camera. Θα έχω επιβάρυνση από τελωνείο ?
Ευχαριστώ.. -
Αν μαζί με τα μεταφορικά και άλλες χρεώσεις είσαι <22€ όχι.
-
καλημερα σε ολους σκεφτομαι να αγορασω το samsung galaxy s10+ απο το eblobalcenter.eu
Υστερα απο αρκετα email μαζι τους καταλαβα οτι καλυπτουν οποιοδηποτε φορο (VAT,CUSTOMS,TAXES) αλλα δυστυχως ακομα εχω μια ανησυχια.
Γνωριζει κανεις αν θα πληρωσω τελωνειο? το συνολικο κοστος της συσκευης ειναι 750ε με μεταφορικα (insured shipping αντι για economical)φημες λενε οτι ειναι καλυτερο να βαλεις ecnomical για να αποφυγεις το τελωνειο. Ο λογος που το παιρνω απο εκει ειναι λογο επεξαργαστη και μονο (εκδοοση snapdragon αντι για exynos που εχουμε εδω)παρακαλω πολυ αν εχει καποιος καποια αντιστοιχη εμπειρια θα με βοηθουσε πολυ!
Ευχαριστω! -
Eglobalcental.eu στέλνει από ότι θυμάμαι από Αγγλία , εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το Brexit δεν υπάρχει φόβος για δασμούς και λοιπές χρεώσεις...
-
Καλησπέρα χθες το απόγευμα μια παραγγελία μου από banggood έγινε shipped από Ολλανδία. Γνωρίζετε πότε περίπου φτάνει στην Ελλάδα?
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε καμία βδομάδα...
-
Ευχαριστώ,.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H yiatsou έγραψε:
Καλησπέρα χθες το απόγευμα μια παραγγελία μου από banggood έγινε shipped από Ολλανδία. Γνωρίζετε πότε περίπου φτάνει στην Ελλάδα?
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0