Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 472.

• Καλησπέρα, παράγγειλα από Europe warehouse του banggood και επέλεξα αποστολή με B2C για παραλαβή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Γνωρίζετε ποια ελληνική εταιρία συνεργάζεται με την B2C? Επίσης νομίζω ότι έρχεται untracked Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @kotlid όπως βλέπεις στην παρακάτω εικόνα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ποιος αισθητήρας θα ενεργοποιεί τον συναγερμό ανά περίπτωση 022aa1399ef4a61ad9f3d9e9a8d14449.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα,παρέλαβα χθες χωρίς τελωνείο προϊόν αξίας 9 € από geartbest και άλλο ένα αξίας 1,4€ από banggood χωρίς tracking number και τα δυο Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα αυτό που ζητάς εγώ το έχω πετύχει πηγαίνοντας στο μενού add arm timer και ορίζοντας την ώρα που θέλω να οπλίζει και την ώρα που θέλω να απενεργοποιείται με την προϋπόθεση όμως σαν ώρα να επιλέξω + 5 ώρες διαφορά από την τρέχουσα ώρα Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παραθέτω φωτογραφία από το μενού που καθορίζει αν θέλεις να γίνεται trigger ο συναγερμός από τον αισθητήρα. Ότι είναι check τον ενεργοποιεί.Άρα για το βράδυ κάνεις uncheck τον αισθητήρα κίνησης και τον οπλιζεις.Το πρωΐ αν θέλεις τον επαναφέρεις και οπλιζεις.Αρα κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται άλλο σενάριο πλην του προεγκατεστημενου bb47c93db218f3889645443f129d3406.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επανέρχομαι μετά από νέα δοκιμή έχοντας απενεργοποιήσει το τριγκερ από τον αισθητήρα σώματος ο συναγερμός δεν ενεργοποιήθηκε παρόλο που κατέγραψε κίνηση Άρα το βράδυ μπορείς να ενεργοποιείς το συναγερμό έχοντας ξε τσεκαρισμένο το τριγκερ από τον αισθητήρα κίνησης και προφανώς αυτός θα χτυπήσει μόνο μετά από άνοιγμα της πόρτας Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αναφορικά με την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του σεναρίου δεν λειτούργησε. Το σενάριο που συζητάμε δεν το έχω ενεργοποιήσει οπότε δεν πρέπει να μπερδεύεται από αυτό Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @psybil μη ζητάς συγνώμη δοκιμές κάνουμε και ο ένας προσπαθεί να βοηθήσει τον άλλον. Αν δεις δύο μηνύματα πίσω εχω επισυνάψει φωτογραφία προσπαθώντας να βρω τρόπο στο αυτοματοποιημένο σενάριο του συναγερμού να μην λαμβάνεται υπόψη ο αισθητήρας κίνησης αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω γιατί παρόλο που δεν έχω επιλέξει τον αισθητήρα κίνησης να κάνει trigger τον συναγερμό όπως φαίνεται στη φωτογραφία αυτός μόλις ανιχνεύσει κίνηση χτυπάει? c9c0f8303af8d37f18b86cc41d99e35c.jpg Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε ευχαριστώ και σορρυ αν σε πρηζω.Άρα μπορώ ανά περίπτωση να χρησιμοποιώ το default σενάριο και αυτό που θα φτιάξω.Στην πρώτη περίπτωση θα είναι και ο body sensor ενεργός ενώ στη δεύτερη οχι Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο νέο σενάριο που θα φτιάξω θα πρέπει να εξαιρέσω τον body sensor δηλαδή σωστά? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επίσης ήθελα να ρωτήσω ποσό περίπου κρατάνε οι μπαταρίες και πως καταλαβαίνουμε ότι έχουν τελειώσει Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα Χθες παρέλαβα και εγώ το κιτ με τα 5 εξαρτήματα. Ήθελα να ρωτήσω Υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί το body sensor για συγκεκριμένες ώρες π.χ. βράδυ αλλά ο συναγερμός να γίνεται τριγγερ μόνο από door sensor. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @manos85 αν δεις σε προηγούμενο μήνυμά μου παρηγγειλα απο Banggood με priority line και παραλαμβάνω από ΕΛΤΑ χωρίς να περάσει από τελωνείο Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ, προς πληροφόρηση σαν shipping method επέλεξα priority line. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα μετά από παραγγελία από banggood το status του tracking από τα ελτα είναι : Κατάσταση: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Λογικά αποφυγα τελωνείο έτσι δεν είναι? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άρα μας βλέπω και για αγορά κάμερας xiaomi μου φαίνεται... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρώτησα στο site που παρήγγειλα το smart home kit αλλά δεν γνώριζαν να μου πουν αν υποστηρίζει το πρωτόκολλο onvif. Θα μου απαντήσουν με email. Πάντως αν εγκαταστήσεις την εφαρμογή mi home και προσπαθήσεις να εγκαταστήσεις κάμερα θα δεις ότι έχεις μόνο επιλογές για μοντέλα xiaomi. Επομένως δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα και αν υποθέσουμε οτι υποστηρίζεται το πρωτόκολλο να εγκαταστήσεις κάμερα άλλου κατασκευαστή. Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν το γνωρίζω.Για αυτό ρώτησα επειδή έγραψες για το onvif θεώρησα ότι το mi home το υποστηρίζει. Πώς μπορούμε να το μάθουμε? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk