Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 320.

• Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από gkalen: “@Antonios Gagas Για δες κι εδώ .. Tasef11: How To Fix Mobile Phone Not Detected In PC Or Notebook ” τελικα με τα απο 7 μερες .δοκιμες μερα νυχτα το ειδε το pc .κανονικα .μη ρωτατε πως εφτιαξε δεν το καταλαβα .ολα οκ. !!!! ευχαριστω ολους... ” Αιώνια προβλήματα των windows με αποτυχία φόρτωσης drivers....

• Mi Band 2: The New Successor!

kosmasdel - - Mi Band

Μήνυμα

Ναι γίνεται αλλά όχι σε όλη την διάρκεια. Πατάς το κουμπάκι και σε 10sec περίπου υπολογίζει εμφανίζει στην οθόνη του mi band τους σφυγμούς σου.

• Δεν μου λειτουργεί το tethering. Συνδεεται το laptop κανονικα αλλα δεν ανοίγει σελίδες. Με gtv stable 8.0.1.0. Ειναι καποιο γνωστο bug;

• Παράθεση από FeatherBrain: “ Όσο για το quick charge 3 ο 650 το υποστηρίζει όμως στο redmi note 3 pro δεν είναι διαθέσιμο. Και quickcharge φορτιστή να χρησιμοποιήσεις δεν πρόκειται να δεις διαφορά δυστηχώς. ” Αυτό που οφείλεται; Στο MIUI; Στον kernel;

• Έχω την εντύπωση ότι ο Snapdragon 650 υποστηρίζει Quick Charge 3.0. Ισχύει; Ο φορτιστής του κουτιού όμως δεν είναι συμβατός με QC 3.0. Υπάρχει καμιά πρόταση για φορτιστή αντίστοιχο;

• Αν το είχες φορτίσει πάνω από 90% ώστε να μηδενίσει ο μετρητής και δεν το έχεις ξαναβάλει στο ρεύμα ναι. Αλλά φαίνεται υπερβολικό πάντως.

• Παράθεση από mtziris: “Παράθεση από Krasdimi: “και εγώ 8.0.2.0 global stable και έχω φτάσει maximum 6,6 ώρες sot.... ” Αν έχετε ανοιχτά GPS mobile data wifi και παιζετε και κανένα παιχνίδι πως να τα φτάσετε. Κλειστά όλα και θα φτάσεις και 9-10 ωρες. Εγώ είχα 8.5 ώρες με μόνο το wifi οπότε το ήθελα ανοιχτό. ” Εγώ χωρίς παιχνίδι (δεν παίζω), χωρίς gps και ελάχιστα data, μόνο wifi και bluetooth για miband (δηλαδή χαμηλής κατανάλωσης blutooth) είχα τα πιο πάνω στατιστικά που έβαλα screenshots. Φωτει…

• Τα 8-9ωρα sot πώς τα φτάνετε; Σαν να έχω λίγο battery drain ή είναι η ιδέα μου; Είμαι με Stable 8.0.1.0 ελληνική.Να σημείωσω βέβαια ότι ακόμα είμαι στην 2η φόρτιση της συσκευής. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19720/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19722/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19721/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19719/

• Καλησπέρα, Εϊχα διαβάσει κάποια στιγμή για bugs με το 4g στην sim 2. Ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι; Ρωτάω γιατί θέλω να δω ποια sim να αλλάξω σε nano. Την βασική μου sim για data θέλω να την βάλω στο slot 2 ώστε να βάλω στο 1ο slot την what's up για να λειτουργεί και το app της.

• Mi Band 2: The New Successor!

kosmasdel - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από xyannis: “Ανάλογα με την εφαρμογή, αλλάζει και η εικόνα της ειδοποίησης; Στο whatsapp έχω δει που εμφανίζει στην lcd το λογότυπο. Στις άλλες εφαρμογές το κάνει; πχ Facebook, viber, gmail? ” Σε εμένα μόνο στο Whatsapp εμφανίζει το λογότυπό του. Στις άλλες εφρμογές εμφανίζει "app".

• Παράθεση από apsogos4ever: “ποια fastboot ; οποια να ναι; μαμα εντελως ειναι βρε. μπορει να μετρησει καποιος σε πληρη λειτουγια θερμοκρασια και να μας πει; ” Αυτό κάνε. Καθαρίζει τελείως το κινητό σαν να βγαίνει από το εργοστάστιο μόλις και έχει custom recovery για να περάσεις μετά ελληνική ρομ.

• Παράθεση από apsogos4ever: “Σε εγκατασταση cpuz σηκωσε 76 βαθμους..... μολις τωρα ” Κάνε "καθαρή εγκατάσταση" fastboot rom σαν τελική λύση. Επίσης τι μπαταρία έχεις; Την "μαμά" ή κάποια after market;

• Παράθεση από apsogos4ever: “λοιπον τα εκανα ολα τελεια....καθαρισα τα παντα.....ξεκινησα με mi cloud ,restore τα apps μου κτλ.Θερμοκρασια τα ιδια...εχω αρχισει και πιστευω οτι το κινητο δουλευει τοσο.... ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από apsogos4ever: “.ξεκινησα με mi cloud ,restore τα apps μου ” Δεν έπρεπε να κάνεις αμέσως restore... Έπρεπε να δεις αν με "καθαρό" κινητό είχες το ίδιο αποτέλεσμα. ” Δεν είναι καλύτερα να φλασάρει μία fastboot rom ώστε να καθαρίσουν όλα και μετά μία ελληνικ…

• Καλημέρα! Διαδικασία 'καθαρής εγκατάστασης" που είχαμε στο Redmi Note 2 φλασάροντας fastboot rom που τα 'ξύριζε" όλα υπάρχει στο Redmi Note 3 Pro; Ή αρκούν full wipes από twrp;

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από pechr: “@kosmasdel china η global σου εβαλε το pcsuite; ” China. Μόνο Αγγλικά και κινέζικα έχει. ” χρειαζεται factory reset πριν αλλαξεις μορφη dev και stable.Δες και το md5 της rom που κατεβασες αν συμφωνει. ” Περασε η παλιοτερη ρομ καθως η τελευταια ηταν MM οπως είπε και ο geoanto555. Εκανε απο μονο του updater erase data. Λοιπον, εβαλα την τελευταία ελληνικη stable. Το κινητο φαίνεται εξαιρετικό, ανωτερο του RN2 (βέβαια δεν θα το αλλα…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kosmasdel: “QualcommChina 6.9.9 ” Κατέβασε την 6.8.18 ” Περνάει αυτή. Ωραίος thanks!

• Παράθεση από pechr: “@kosmasdel china η global σου εβαλε το pcsuite; ” China. Μόνο Αγγλικά και κινέζικα έχει.

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kosmasdel: “Λοιπόν ξεφορτώθηκα την σάπια multi βάζοντας την τελευταία official κινέζικη με pc suite. Τώρα υποθέτω έγινε και "καθαρή εγκατάσταση" σωστα; Κατέβασα την τελευταία κινέζικη developer την έβαλα στο κινητό και από τον updater διαλέγω "choose package..." και επιλέγω το zip. Αλλά μετά από λίγο που γράφει "getting info" λέει "could not verify package" και δεν την κάνει install. ” στο προφιλ σου εχεις δηλωμενο το redmi note 2.Αν αναφερεσαι στο redmi note 3 …

• Λοιπόν ξεφορτώθηκα την σάπια multi βάζοντας την τελευταία official κινέζικη με pc suite. Τώρα υποθέτω έγινε και "καθαρή εγκατάσταση" σωστα; Κατέβασα την τελευταία κινέζικη developer την έβαλα στο κινητό και από τον updater διαλέγω "choose package..." και επιλέγω το zip. Αλλά μετά από λίγο που γράφει "getting info" λέει "could not verify package" και δεν την κάνει install.

• Παράθεση από Thracia: “@kosmasdel Το ματ προστατευτικό είναι και καλά προστασία των ματιών απο την μπλε ακτινοβολία της οθόνης.Υπάρχουν και tempered ” Έχω ήδη tempered Nillkin H+pro! Το ματ είναι και για δαχτυλιές. Θα το κρατήσω λίγο καιρό!