Τα 8-9ωρα sot πώς τα φτάνετε; Σαν να έχω λίγο battery drain ή είναι η ιδέα μου; Είμαι με Stable 8.0.1.0 ελληνική.Να σημείωσω βέβαια ότι ακόμα είμαι στην 2η φόρτιση της συσκευής.
Να επιβεβαιωσω κ εγω οτι οι θηκες απο το kenzo (με εξαιρεση καποιες ελαστικες σιλικονης), οπως κ τα tempered glass, ΔΕΝ κανουν στο kate...επαθα κ εμαθα
Για το λιγο αυτο εχω κ προς πωληση ολοκαινουριο γνησιο nilkin H+ pro tempered glass καθως κ θηκη bumper
Καλημερα...η θηκη ειναι χρωματος μαυρου-χρυσου με το χρυσο να εχει κατα 99% την αποχρωση του κινητου...ταιριαζει τελεια..
Φωτο θα σου στειλω λιγο αργοτερα....
Καλημέρα! Είμαι την Gkalen 6.9.15 και θέλω να ρωτήσω σχετικά με το Root.
Επειδή πρέπει να συνδέομαι συχνά σε εταιρικά δίκτυα, καταλαβαίνουν ότι η συσκευή είναι rooted και με μπλοκάρουν;
Εάν Ναι, ποιος είναι ο καλύτερος/ευκολότερος τρόπος να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το Root;
Βασικά, είναι εφικτό αυτό;
και εγώ 8.0.2.0 global stable και έχω φτάσει maximum 6,6 ώρες sot....
Αν έχετε ανοιχτά GPS mobile data wifi και παιζετε και κανένα παιχνίδι πως να τα φτάσετε. Κλειστά όλα και θα φτάσεις και 9-10 ωρες. Εγώ είχα 8.5 ώρες με μόνο το wifi οπότε το ήθελα ανοιχτό.
το οποίο μπορώ να το πάρω από το πακέτο της rom, να το βάλω χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής (δεν έχω κάρτα..), να μπω TWRP -> install -> supersu.zip ;;;
Πρέπει να κάνω κάποιο Wipe;