και εγώ 8.0.2.0 global stable και έχω φτάσει maximum 6,6 ώρες sot....
Αν έχετε ανοιχτά GPS mobile data wifi και παιζετε και κανένα παιχνίδι πως να τα φτάσετε. Κλειστά όλα και θα φτάσεις και 9-10 ωρες. Εγώ είχα 8.5 ώρες με μόνο το wifi οπότε το ήθελα ανοιχτό.
Ε άμα είναι να τα έχουμε κλειστά όλα να επερνα ένα 3310 ...Με 6 ώρες sot που προανέφερα είμαι καταεντυπωσιασμένος σε σύγκριση με το moto g 2 που είχα βαριά 4 ώρες.... Τώρα το να τα έχω όλα κλειστά άπλα για να έχω 9 ώρες sot δε μου λέει κάτι...
το οποίο μπορώ να το πάρω από το πακέτο της rom, να το βάλω χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής (δεν έχω κάρτα..), να μπω TWRP -> install -> supersu.zip ;;;
και εγώ 8.0.2.0 global stable και έχω φτάσει maximum 6,6 ώρες sot....
Αν έχετε ανοιχτά GPS mobile data wifi και παιζετε και κανένα παιχνίδι πως να τα φτάσετε. Κλειστά όλα και θα φτάσεις και 9-10 ωρες. Εγώ είχα 8.5 ώρες με μόνο το wifi οπότε το ήθελα ανοιχτό.
Εγώ χωρίς παιχνίδι (δεν παίζω), χωρίς gps και ελάχιστα data, μόνο wifi και bluetooth για miband (δηλαδή χαμηλής κατανάλωσης blutooth) είχα τα πιο πάνω στατιστικά που έβαλα screenshots. Φωτεινότητα λιγότερο από το 25%. Τώρα είμαι με 65% μπαταρία με sot 1ω 42λ. Το βράδυ με κλειστά όλα έχασε 3% σε 5 ώρες. Μήπως το fingerprint καταναλώνει;
Το τελευταιο official update GLobal dev 6.9.15 μου χαλασε τον proximity sensor τι να κανω για να τον επαναφερω γιατι μεχρι πριν
δουλευε μια χαρα.
Να περιμενω το επομενω weekly update που θα το φτιαχνει ?
Με βλεπω να περναω την ελληνικη την δικη σας γιατι η xiaomi καθε φορα ολο και κατι μου χαλαει
Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !