Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 320.

• Παράθεση από Bill00: “Παράθεση από makis1024: “Πολύ σκληρό για να πεθάνει ένα xiaomi!! ” Το δικό μου πέθανε (το ηχείο) πάντως! Είμαι για να το στέλνω στο vickmall,μίλησα έστειλα imei και περιμένω να μου πουν. Αλλά εντωμεταξύ θα είναι κλειστά λόγω των αργιών τους, και με βλέπω να το στέλνω σε κανά μήνα.. μέχρι τότε με hands free με βλέπω.. ” Το ηχείο ή το ακουστικό; Έτσι στα ξαφνικά;

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kosmasdel: “Καλά ρε παιδιά με τον πεπιεσμένο αέρα δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το ακουστικό;; Δεν θυμάμαι σε πιο φόρουμ το είχα διαβάσει, αλλά ακουστικό κάποιου χρήστη Note 2 είχε χαλάσει επειδή το φυσούσε δυνατά με το στόμα. Πόσο μάλλον με το σπρέι λέω εγώ. ” Αν μπορέσεις να θυμηθείς γράψε το μας για να δούμε τι γράφει αυτός που το δοκιμασε και του χαλασε το ακουστικό και τι ακριβώς έκανε.Ώστε να έχουμε μία εικόνα του αν όντως το έκανε με τον δικό μας τρόπο …

• Καλά ρε παιδιά με τον πεπιεσμένο αέρα δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το ακουστικό;; Δεν θυμάμαι σε πιο φόρουμ το είχα διαβάσει, αλλά ακουστικό κάποιου χρήστη Note 2 είχε χαλάσει επειδή το φυσούσε δυνατά με το στόμα. Πόσο μάλλον με το σπρέι λέω εγώ.

• Αυτό το "ρυθμίσεις επαφών" που είναι ρε παιδιά και δεν το βρίσκω με τίποτα;

• Όταν βγάζω τον φορτιστή από την πρίζα ενώ έχει φτάσει στο 100% και το έχω αφήσει λίγο παραπάνω το λεντάκι συνεχίζει να μένει συνεχώς πράσινο για κάποια ώρα εκτός αν βγάλω τον φορτιστή και από το κινητό. Αυτό γίνεται και στα 2 RN2 που υπάρχουν στο σπίτι. Συμβαίνει και σε άλλους;

• Έχει βρει κάποιος φίλος θήκη σιλικόνης που να μην καλύπτει όμως τα πλαϊνά πλήκτρα;

• Παράθεση από PetranEVO: “μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα. Πήρα μια πλαστική εξτρά θήκη, των 2~ €, από eBay άσχετα με αυτή που θα μου στείλει το vickmall , με είπαν ότι θα βάλουν δικό τους tempered glass δωρέαν . Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά : 1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ. 2. Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBa…

• Όταν πέφτει η μπαταρία κάτω από 15% και αναβοσβήνει συνεχώς κόκκινο το λεντάκι υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω να μην αναβοσβήνει;

• Νικήσαμε;; Πολλά συγχαρητήρια! Καλή χρονιά σε όλους παιδιά με υγεία!

• Μόλις ψήφισα σαν kosmasdel. KΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΟΙ!

• Παράθεση από mol: “Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από mol: “τωρα που απλα περασα την ελληνικη ντεβ, εχω καστομ ρικοβερι? Sent from my V967S using Tapatalk ” Με ποιο τρόπο την πέρασες; ” μετονομασια σε update.zip, boot στο mi(?) recovery, wipe, install Sent from my V967S using Tapatalk ” Έτσι είχα φλασάρει τον Σεπτέμβριο σε ένα άλλο Redmi Note 2. Λογικά μπήκε TWRP. Κάνε επανεκκίνηση σε recovery μέσω της εφαρμογής Αναβάθμισης (πάνω δεξιά πατάς το γρανάζι) και αν πας σε recovery που έχει 7-8 επι…

• Παράθεση από mol: “τωρα που απλα περασα την ελληνικη ντεβ, εχω καστομ ρικοβερι? Sent from my V967S using Tapatalk ” Με ποιο τρόπο την πέρασες;

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από kosmasdel: “Θέλω να ρωτήσω για τρόπο αποστολής 160 χαρακτήρων με το στοκ app (δεν θέλω να βάλω 3rd party app). Βρήκα αυτό αλλά πρέπει να βάζω κάθε φορά την τελευταία dev για να είναι συμβατό; ” Οχι δεν χρειάζεται. Το Mod είναι συμβατό και με προηγούμενες rom ” Thanks! Το έβαλα σε 151203 και λειτουργεί. Αν φλασάρω άλλη dev (είτε νεότερη είτε παλιότερη) χρειάζεται να το ξαναπεράσω;

• Παράθεση από kalergman: “Ακριβώς. ” Αυτό είναι το πρόβλημα! Υπάρχουν κάπου τα παλιότερα patches; Δεν βάζω πάντα την τελευταία dev.

• Θέλω να ρωτήσω για τρόπο αποστολής 160 χαρακτήρων με το στοκ app (δεν θέλω να βάλω 3rd party app). Βρήκα αυτό αλλά πρέπει να βάζω κάθε φορά την τελευταία dev για να είναι συμβατό;

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kosmasdel: “Ok thanks! Νόμιζα είχε να κάνει με κάποια από τα gadgeτακια της Xiaomi. Έχεις καμία ιδέα για το bluetooth; με άλλο κινητό δεν το κάνει αυτό. ” Πρέπει να είναι bug γιατί το ίδιο πρόβλημα είδα ότι έχω και εγώ στο Note Pro. ” Άρα μάλλον είναι γενικό πρόβλημα του MIUI.... Κρίμα.

• Παράθεση από panospc: “Παράθεση από kosmasdel: “Την εφαρμογή MiHome που τρέχει συνέχεια και καταναλώνει αρκετή ραμ (όπως φαίνεται στην εικόνα) θα υπάρχει πρόβλημα αν την απεγκαταστήσω με κάποιο app τύπου titanium; Μια άλλη εφαρμογή MiHome από τις πρόσθετες που υπάρχουν στην ελληνική ρομ την έσβησα πάντως. ” Το MiHome είναι o launcher του MIUI. Αν τον σβήσεις χωρίς να έχεις κάποιον άλλο launcher σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. ” Ok thanks! Νόμιζα είχε να κάνει με κάποια από τα gadgeτακια της Xiaomi. Έ…

• Την εφαρμογή MiHome που τρέχει συνέχεια και καταναλώνει αρκετή ραμ (όπως φαίνεται στην εικόνα) θα υπάρχει πρόβλημα αν την απεγκαταστήσω με κάποιο app τύπου titanium; Μια άλλη εφαρμογή MiHome από τις πρόσθετες που υπάρχουν στην ελληνική ρομ την έσβησα πάντως. 71k4sl.png Και κάτι ακόμα. Όταν κάνω κλήση με συνδεδεμένο το ακουστικό bluetooth και απαντά ο συνομιλητής ή απαντώ σε κλήση εισερχόμενη ο ήχος μεταφέρεται στο ακουστικό της συσκευής αυτόματα. Αυτό είναι bug ή υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν β…

• Έχω ένα bug που όταν κλείνω μια εφαρμογή από το multitasking η ελεύθερη ram μειώνεται αντί να αυξάνεται! wtf?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ξαναπέρνα την ROM μέσα από την αναβάθμιση της MIUI, γιατί προφανώς θα έκανες κανένα Factory Reset μετά το Flash της ROM, mμε αποτέλεσμα να διαγραφούν και οι εφαρμογές που σας δίνουμε μαζί με την ROM. ” Ναι ισχύει, έκανα factory reset αμέσως μετά το install αλλά νόμιζα αυτές είναι εφαρμογές συστήματος οπότε δεν φεύγουν. Να κάνω wipe cache και dalvik πριν το install;