Παιδια εχθες ηρθαν στο σπιτι μου οι θηκες σιλικονης της Nillkin....!!Οι ποιοτητα τους απιστευτη....και η εφαρμογη τους εννοειτε!!Απο εδω τις ειχα παρει...http://www.ebay.co.uk/itm/221894896137?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT οποιος θελει ας την παραγγειλει....!!!Τα αξιζει τα λεφτα της!!
Καλύτερο tempered glass / θήκη!
-
-
Γειά σου Χάρη πολύ ωραίες οι nillkin,
άμα σκεφτείς να πουλήσεις την μια πες μου. -
Ο/H SOGOKOU έγραψε:
Φιλε μου εγω την εχω δει μονο απο κοντα σε αλλο παιδι που τη ειχε!!Ηταν πολυ καλη....!!!Εγω θα σου προτεινα αμα θελεις σε flip cover case αυτην εδω:Leaf Lock Style Magnetic Flip Pouch Wallet Case Cover For XiaoMi RedMI1S/2/Note2 | eBay ειναι παρα πολυ καλη ποιοτητα...και φθηνη...και η μεσα η υποδοχη που βαζεις το κινητο ειναι απο σιλικονη....αρα το καλυπτεις απο ολες τις πλευρες το κινητο.....σε περιπτωση πτωσης...σου το λεω για αυτο....ενω ολες οι αλλες οι flip cover που υπαρχουν...το εσωτερικο τους που βαζεις το κινητο ειναι απο σκληρο πλαστικο....και στο πανω μερος και στο κατω μερος δεν σε καλυπτει....Ελπιζω να σε βοηθησα!!Ο/H mol έγραψε:
Δε μαρεσει αυτή. Το φύλλο που έχει, δε με κάθεται καλά στο μάτι.
Επίσης η σιλικόνη που έχει... προτιμώ σκληρό πλαστικό και ας αφήνει εκτεθημενα απο πανω και κατω.
Περιμένω μια moohoo. Ελπίζω να ρθει απο μέρα σε μέρα, γιατί η σιλικόνης που έστειλε το βικμολ, είναι επιεικως για τα μπαζα
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα.
Πήρα μια πλαστική εξτρά θήκη, των 2~ €, από eBay άσχετα με αυτή που θα μου στείλει το vickmall , με είπαν ότι θα βάλουν δικό τους tempered glass δωρέαν .
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά :
1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay
Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ.
2. Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBay
Πιστεύω να με προστάτεψει από χαζές πτώσεις .
Σε συνδιασμό αυτές οι 2 ,ελπίζω να είναι όντως "bulletproof" το θυριάκι.
Τι λέτε; -
Ελα φιλε μου Γιαννη!!!Τις εδωσα την ιδια μερα με το που τις πηρα!!Χα χα χα!!Ουτε που τις ανοιξα απο το κουτι τους για να τις δω!!Τις ειδα οταν τις ανοιξε το παιδι που τις αγορασε απο εμενα και ηταν φοβερες και πανεμορφες!!Ο/H jp7rgv έγραψε:
Γειά σου Χάρη πολύ ωραίες οι nillkin,
άμα σκεφτείς να πουλήσεις την μια πες μου.
-
Οκ φιλε μου!!!Οτι σου αρεσει εσενα!!Ο/H mol έγραψε:
Δε μαρεσει αυτή. Το φύλλο που έχει, δε με κάθεται καλά στο μάτι.Ο/H SOGOKOU έγραψε:
Φιλε μου εγω την εχω δει μονο απο κοντα σε αλλο παιδι που τη ειχε!!Ηταν πολυ καλη....!!!Εγω θα σου προτεινα αμα θελεις σε flip cover case αυτην εδω:Leaf Lock Style Magnetic Flip Pouch Wallet Case Cover For XiaoMi RedMI1S/2/Note2 | eBay ειναι παρα πολυ καλη ποιοτητα...και φθηνη...και η μεσα η υποδοχη που βαζεις το κινητο ειναι απο σιλικονη....αρα το καλυπτεις απο ολες τις πλευρες το κινητο.....σε περιπτωση πτωσης...σου το λεω για αυτο....ενω ολες οι αλλες οι flip cover που υπαρχουν...το εσωτερικο τους που βαζεις το κινητο ειναι απο σκληρο πλαστικο....και στο πανω μερος και στο κατω μερος δεν σε καλυπτει....Ελπιζω να σε βοηθησα!!Ο/H mol έγραψε:
Επίσης η σιλικόνη που έχει... προτιμώ σκληρό πλαστικό και ας αφήνει εκτεθημενα απο πανω και κατω.
Περιμένω μια moohoo. Ελπίζω να ρθει απο μέρα σε μέρα, γιατί η σιλικόνης που έστειλε το βικμολ, είναι επιεικως για τα μπαζα
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Φιλε μου επειδη την ειχα την θηκη αυτη πριν δωσω το κινητο....σου λεω οτι δεν προκειται να παθει τιποτα !!Οταν την παραλαβεις και την δεις απο κοντα πες μου εντυπωσεις!!Το κινητο το βγαζεις απο την θηκη...και ειναι λες και το εχεις αγορασει τωρα!!!Ο/H PetranEVO έγραψε:
Πήρα μια πλαστική εξτρά θήκη, των 2~ €, από eBay άσχετα με αυτή που θα μου στείλει το vickmall , με είπαν ότι θα βάλουν δικό τους tempered glass δωρέαν .
1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay
2. Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBay
Τι λέτε;
Παρτην αφοβα!!! -
Ο/H SOGOKOU έγραψε:
Φιλε μου επειδη την ειχα την θηκη αυτη πριν δωσω το κινητο....σου λεω οτι δεν προκειται να παθει τιποτα !!Οταν την παραλαβεις και την δεις απο κοντα πες μου εντυπωσεις!!Το κινητο το βγαζεις απο την θηκη...και ειναι λες και το εχεις αγορασει τωρα!!!Ο/H PetranEVO έγραψε:
Τι λέτε;
Παρτην αφοβα!!!
Εντάξει , το σκέφτομαι ακόμα γιατί είδα και αυτήν :
1. Ipaky Hybrid Hornet Shockproof Protection Cover Skin Case for Xiaomi Redmi NOTE2 | eBay
Που βλέπω να είναι πολλά υποσχόμενη.
Το Nillkin 9H αξίζει; -
εγώ πάντως έχω ξενερώσει με το temp.glass 9+ nilkin ....κάθε 2 & 3 με ένα πανάκι & καθαρίζω τις δαχτυλιές που αφήνει!!...άσε που μόλις του βάλω τη silicone case γεμίζει bumbles !!!...καμία σχέση με ένα noname glass που είχα πάρει για το M2 & cubotΟ/H SOGOKOU έγραψε:
Παρτην αφοβα!!!
Ο/H PetranEVO έγραψε:
Το Nillkin 9H αξίζει;
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!! 
-
Πάρε το με κλειστά μάτια είναι πολύ καλό απλά σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις και το 9Η+ που είναι πιο σκληρό και με 2.5D γωνίες. Η συσκευασία είναι φουλ έξτρα και έχει ζελατινούλες μικρές για την κάμερα αλλά εγώ δεν τις έβαλα μήπως μειώνουν την ποιότητα των φωτογραφιών.Ο/H PetranEVO έγραψε:
Τι λέτε;
-
Έχει βρει κάποιος φίλος θήκη σιλικόνης που να μην καλύπτει όμως τα πλαϊνά πλήκτρα;
-
link please ?Ο/H kosmasdel έγραψε:
Πάρε το με κλειστά μάτια είναι πολύ καλό απλά σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις και το 9Η+ που είναι πιο σκληρό και με 2.5D γωνίες. Η συσκευασία είναι φουλ έξτρα και έχει ζελατινούλες μικρές για την κάμερα αλλά εγώ δεν τις έβαλα μήπως μειώνουν την ποιότητα των φωτογραφιών.Ο/H PetranEVO έγραψε:
Τι λέτε;
Άκυρο βρήκα:
Nillkin 9H 2 5D 0 33mm Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi NOTE2 | eBay
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα