Διαφήμιση

Καλύτερο tempered glass / θήκη!

• Ο/H mankap έγραψε:

Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα.
      Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά :

1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay
      Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ.
      Φιλε μου επειδη την ειχα την θηκη αυτη πριν δωσω το κινητο....σου λεω οτι δεν προκειται να παθει τιποτα !!Οταν την παραλαβεις και την δεις απο κοντα πες μου εντυπωσεις!!Το κινητο το βγαζεις απο την θηκη...και ειναι λες και το εχεις αγορασει τωρα!!! ^^ ^^ ^^ Παρτην αφοβα!!!
      εγώ πάντως έχω ξενερώσει με το temp.glass 9+ nilkin ....κάθε 2 & 3 με ένα πανάκι & καθαρίζω τις δαχτυλιές που αφήνει!!...άσε που μόλις του βάλω τη silicone case γεμίζει bumbles !!!...καμία σχέση με ένα noname glass που είχα πάρει για το M2 & cubot

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Το Nillkin 9H αξίζει;

Καρφί δεν μου καίγεται για το δαχτυλιές,σε ευχαριστώ όμως.
      Το θέμα είναι να είναι φούλ προστατευμένο από παντού.
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Το προστατεύει από άκρη σε άκρη ,...δεν το συζητάμε αυτό .Απλά περίμενα κάτι καλύτερο από την συγκεκριμένη εταιρεία . :|
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ο/H mankap έγραψε:

Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay
      Φιλε μου επειδη την ειχα την θηκη αυτη πριν δωσω το κινητο....σου λεω οτι δεν προκειται να παθει τιποτα !!Οταν την παραλαβεις και την δεις απο κοντα πες μου εντυπωσεις!!Το κινητο το βγαζεις απο την θηκη...και ειναι λες και το εχεις αγορασει τωρα!!! ^^ ^^ ^^ Παρτην αφοβα!!!
      εγώ πάντως έχω ξενερώσει με το temp.glass 9+ nilkin ....κάθε 2 & 3 με ένα πανάκι & καθαρίζω τις δαχτυλιές που αφήνει!!...άσε που μόλις του βάλω τη silicone case γεμίζει bumbles !!!...καμία σχέση με ένα noname glass που είχα πάρει για το M2 & cubot

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Το Nillkin 9H αξίζει;

Γεμίζει κάποιες δαχτυλιές αλλά καλύτερα η προστασία και ας χρειάζεται λίγο πιο τακτικά καθάρισμα η οθόνη.
      Βέβαια γούστα είναι αυτά !

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mankap έγραψε:

Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Το Nillkin 9H αξίζει;

Φιλε μου δεν υπαρχει τζαμακι που να ειναι antifingerprint....ξεχασε το!!Μονο η ζελατινες η ματ η antifingerprint κανουν σωστη δουλεια...αλλα χανεις πολυ απο την ποιοτητα της οθονης....!!Noname glass και να μην αφηνει δαχτυλικα αποτυπωμα...οσο αφηνει και στο Nillkin εγω προσωπικα δεν το πιστευω!!ΕΧω δουλεψει ενα σωρο τζαμακια σε ενα σωρο κινητα και ολα το ιδιο ειναι!!!Και το τζαμακι δεν φταιει που σηκωνεται....η θηκη σιλικονης το σηκωνει το τζαμακι απο τις γωνιες...και αυτο γιατι της Nillkin το τζαμακι ειναι ακριβως σε ολη την οθονη..χωρις να αφηνει κενο...μεταξυ της οθονης και του bezel....!!!Αμα βαλεις καμια καλη μαρκα θηκης σιλικονης....δεν θα εχεις προβλημα...εγω το εχω πανω το τζαμακι 3 μηνες και δεν εχει παθει το παραμικρο...!!! :) :) :) :)
    • Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Φιλε μου δεν υπαρχει τζαμακι που να ειναι antifingerprint....ξεχασε το!!Μονο η ζελατινες η ματ η antifingerprint κανουν σωστη δουλεια...αλλα χανεις πολυ απο την ποιοτητα της οθονης....!!Noname glass και να μην αφηνει δαχτυλικα αποτυπωμα...οσο αφηνει και στο Nillkin εγω προσωπικα δεν το πιστευω
      μεγάλη εμπειρία δεν έχω ....αλλά αυτό :arrow: aliexpress.com/item/New-2014-F…-mi2S-Hot/1563461795.html , ήταν καταπληκτικό !! κάθε 3 ήμερο το καθάριζα !!
      & δες ένα χάλι μετά από μια ώρα χρήσης για τηλέφωνα & αποστολή email ! φωτοτυπίες δουλεύω ,τα χέρια μονίμως καθαρά ...!!...
    • όπως και να έχει και εγώ είχα την ίδια εμπειρία σε άλλα κινητά στο θέμα ζελατίνας και ήμουν πολύ άνετος, απλά το συγκεκριμένο με το nillkin πιστεύω θα δουλέψει τέλεια με το slim blade, ώστε να έχω την μέγιστη προστασία, θα βάλω και στην κάμερα μπρος - πίσω το μικρό ζελατινάκι + 3,5mm rubber και θα το έχω προστατευμένο από παντού ,και τα 3 έτσι θα γίνουν :)
    • και καλά θα κάνεις @PetranEVO... & εγώ τα έχω βάλει ...απλά με χάλασε η οπτική του θέματος ....
      thats all folks ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mankap έγραψε:

Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Φιλε μου δεν υπαρχει τζαμακι που να ειναι antifingerprint....ξεχασε το!!Μονο η ζελατινες η ματ η antifingerprint κανουν σωστη δουλεια...αλλα χανεις πολυ απο την ποιοτητα της οθονης....!!Noname glass και να μην αφηνει δαχτυλικα αποτυπωμα...οσο αφηνει και στο Nillkin εγω προσωπικα δεν το πιστευω
      μεγάλη εμπειρία δεν έχω ....αλλά αυτό :arrow: aliexpress.com/item/New-2014-F…-mi2S-Hot/1563461795.html , ήταν καταπληκτικό !! κάθε 3 ήμερο το καθάριζα !!& δες ένα χάλι μετά από μια ώρα χρήσης για τηλέφωνα & αποστολή email ! φωτοτυπίες δουλεύω ,τα χέρια μονίμως καθαρά ...!!...
      Φιλε μου και εγω μαζι σου ειμαι!!!Καθε λιγο το καθαριζω το τζαμακι...!!Απλα σου λεω οτι ολα ετσι ειναι δυστυχως!!Δεν υπαρχει τζαμακι που να μην αφηνει δακτυλιες επανω του!!Εγω το Nillkin το προτιμω μονο και μονο επειδη εχει φοβερη εφαρμογη επανω στην οθονη....ειναι ακριβως το τζαμακι για να πιανει ολη την οθονη και χωρις να αφηνει κενο.... και για τα 2 τζαμακια που σου δινει για πισω στην καμερα...που δεν στα δινει κανενας αλλος!!Η τιμη αμα παρεις απο ΚΙνα ειναι λιγο ακριβοτερη απο τα ανωνυμα....οποτε γιατι να μην παρω της Nillkin που μου τα παρεχει ολα το κιτ που εχει μεσα? ;) ;) :) :) :) Δυστυχως αμα θελουμε να μην αφηνει δακτυλιες επανω στην οθονη μονο ζελατινα ματ antifingerprint.....αλλα χανουμε αλλου....και στην ποιοτητα της εικονας που θα εχουμε αλλα και στην προστασια της οθονης αμα πεσει το κινητο σε περιπτωση πτωσης!!
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Πήρα μια πλαστική εξτρά θήκη, των 2~ €, από eBay άσχετα με αυτή που θα μου στείλει το vickmall , με είπαν ότι θα βάλουν δικό τους tempered glass δωρέαν .

2. Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBay
      Πιστεύω να με προστάτεψει από χαζές πτώσεις .

Σε συνδιασμό αυτές οι 2 ,ελπίζω να είναι όντως "bulletproof" το θυριάκι.
      Τι λέτε;
      Εντάξει , το σκέφτομαι ακόμα γιατί είδα και αυτήν :
      1. Ipaky Hybrid Hornet Shockproof Protection Cover Skin Case for Xiaomi Redmi NOTE2 | eBay

Που βλέπω να είναι πολλά υποσχόμενη.

Το Nillkin 9H αξίζει;
      Φιλε μου επειδη παιζει να εχω παρει οτι θηκη υπαρχει για το κινητο αυτο...συνολο 12-13 δεν θυμαμαι εχω χασει το μετρημα...να ξερεις αυτην που μου εδειξες...δεν ειναι μαρκα Ιpaky που εχει βαλει ο κινεζος επανω στην φωτογραφια!!Ειναι noname η θηκη....ειναι παρα πολυ καλη σε ποιοτητα και πιο μαζεμενη σε μεγεθος απο την slim blade...ειναι σαν Spigen θηκη να φανταστεις!!Εγω την ειχα παρει απο E-bay λιγο πιο φθηνα απο αυτην που μου εστειλες εσυ...και με tracking number!!Απλα η slim blade ειναι πιο ογκωδης απο την Ipaky...αλλα απο προστασια....δεν συγκρινεται!!!Η επιλογη ειναι δικη...σου!!Αναλογα γιατι την θες!!!
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

όπως και να έχει και εγώ είχα την ίδια εμπειρία σε άλλα κινητά στο θέμα ζελατίνας και ήμουν πολύ άνετος, απλά το συγκεκριμένο με το nillkin πιστεύω θα δουλέψει τέλεια με το slim blade, ώστε να έχω την μέγιστη προστασία, θα βάλω και στην κάμερα μπρος - πίσω το μικρό ζελατινάκι + 3,5mm rubber και θα το έχω προστατευμένο από παντού ,και τα 3 έτσι θα γίνουν :)
      PetranEVO στην μπροστα την καμερα δεν χρειαζεται να βαλεις τιποτα....γιατι θα στο καλυπτει το τζαμακι της Nillkin που θα εχεις βαλει για την οθονη!!Δε εχει κενο στην καμερα οπως εχουνε τα κινεζικα τα τζαμακια!!Οποτε μονο στην πισω καμερα θα βαλεις το προστατευτικο ζελατινακι!!Και θα εισαι τουμπανο μαζι με την slim blade!!! ;) ;) ;) ;)
    • Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

όπως και να έχει και εγώ είχα την ίδια εμπειρία σε άλλα κινητά στο θέμα ζελατίνας και ήμουν πολύ άνετος, απλά το συγκεκριμένο με το nillkin πιστεύω θα δουλέψει τέλεια με το slim blade, ώστε να έχω την μέγιστη προστασία, θα βάλω και στην κάμερα μπρος - πίσω το μικρό ζελατινάκι + 3,5mm rubber και θα το έχω προστατευμένο από παντού ,και τα 3 έτσι θα γίνουν :)
      PetranEVO στην μπροστα την καμερα δεν χρειαζεται να βαλεις τιποτα....γιατι θα στο καλυπτει το τζαμακι της Nillkin που θα εχεις βαλει για την οθονη!!Δε εχει κενο στην καμερα οπως εχουνε τα κινεζικα τα τζαμακια!!Οποτε μονο στην πισω καμερα θα βαλεις το προστατευτικο ζελατινακι!!Και θα εισαι τουμπανο μαζι με την slim blade!!! ;) ;) ;) ;)
      Έγιναν παραγγελία σήμερα.
      3x Nillkin 9H+ 2.5D
      3x Slim Blade Cases
      1x Xiaomi Piston III (3rd Generation)
      1x Hard Case Plastic

άι με το καλό να παραλάβω :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PetranEVO έγραψε:

Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Ο/H PetranEVO έγραψε:

Έγιναν παραγγελία σήμερα.3x Nillkin 9H+ 2.5D
      3x Slim Blade Cases
      1x Xiaomi Piston III (3rd Generation)
      1x Hard Case Plastic

άι με το καλό να παραλάβω :)
      Με το καλο φιλε μου να σου ερθουν γρηγορα!!!Ελπιζω τις 3 Slim blade να τις πηρες σε ολα τα χρωματα....!!!Οταν τις παραλαβεις με το καλο γραψε και εδω εντυπωσεις!!Να σαι καλα!! :) :) :) :)