Είναι πολύ καλό (εγώ το είχα πάρει με 5€ μόνο από Gearbest που το είχε προσφορά και με κάτι πόντους που είχα), καλύτερο από το δωράκι που δίνει το Vickmall αλλά δαχτυλιές αφήνει πάντως. Αν έχεις θήκη σιλικόνης να προσέχεις λίγο στις άκρες. Επειδή το γυαλί καλύπτει όλη την οθόνη μπορεί να το χτυπάει λίγο η θήκη και ξεκολλάει στις άκρες.Ο/H zaf_4 έγραψε:
Τελικά την έκανα την αγορά μου και πήρα την nillkin 9h+ tempered glass --> Nillkin 9H 2 5D 0 33mm Tempered Glass Screen Protector for Xiaomi Redmi NOTE2 | eBayΟ/H NasDriver έγραψε:
Καλύτερη αίσθηση αφής
Λιγότερες δαχτυλιές
Καλύτερη προστασία λόγο καλύτερης ποιότητας τζαμιού
Καλύτερο tempered glass / θήκη!
-
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Είναι πολύ καλό (εγώ το είχα πάρει με 5€ μόνο από Gearbest που το είχε προσφορά και με κάτι πόντους που είχα), καλύτερο από το δωράκι που δίνει το Vickmall αλλά δαχτυλιές αφήνει πάντως. Αν έχεις θήκη σιλικόνης να προσέχεις λίγο στις άκρες. Επειδή το γυαλί καλύπτει όλη την οθόνη μπορεί να το χτυπάει λίγο η θήκη και ξεκολλάει στις άκρες.
Και είμαι υπό σκέψη για θήκη με καπάκι, αλλά ακόμα δεν με έχει ξετρελάνει κάτι.zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Περιμένω αυτή της nillkin που είχα βάλει στο λινκ την διάφανη. Μετά έχω την hard case πάλι της Nillkin σε κόκκινη που δεν νομίζω ότι θα έχω θέμα και το καπάκι με το δέρμα από πίσω. Οπότε προς το παρόν όλα καλά, φαντάζομαι.Και είμαι υπό σκέψη για θήκη με καπάκι, αλλά ακόμα δεν με έχει ξετρελάνει κάτι.
Κόβει GPS, ραδιόφωνο, σήμα κινητής και σήμα ίντερνετ...κατά βάθος όμως είναι ωραία -
Σημερα παρελαβα και τοποθετησα και εγω το τζαμακι της Nilkin παρα πολυ καλο η αισθηση στο touch φοβερη ειχα πριν ενα της πλακας και μολις το αλλαξα η διαφορα στο touch τεραστια.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Περιμένω αυτή της nillkin που είχα βάλει στο λινκ την διάφανη. Μετά έχω την hard case πάλι της Nillkin σε κόκκινη που δεν νομίζω ότι θα έχω θέμα και το καπάκι με το δέρμα από πίσω. Οπότε προς το παρόν όλα καλά, φαντάζομαι.Και είμαι υπό σκέψη για θήκη με καπάκι, αλλά ακόμα δεν με έχει ξετρελάνει κάτι.
Κόβει GPS, ραδιόφωνο, σήμα κινητής και σήμα ίντερνετ...κατά βάθος όμως είναι ωραία
zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά δεν το έθεσα σωστά. Εννοούσα flip Case κάτι σαν κι αυτή -->Flip Luxury View Window Leather Case Cover Stand Pouch for Xiaomi Redmi Note 2 | eBay
Σε τέτοιου στυλ θήκες θέλει προσοχή στην ποιότητα του πλαστικού ειδικά στα πλαϊνά που είναι τα κουμπιά.
Είχα πάρει αυτή Zoom Flip leather case with Back Cover and Stand function for Xiaomi Redmi Note 2 και άρχισε να σπάει στα λεπτά σημεία από τον πρώτο μήνα -
Εντάξει έτσι όπως πάω, δεν θα ξέρω τι να πρωτοβαλω από θήκη. Οπότε κάποια που να συμφέρει και να έχει ωραία αίσθηση. Βλέπω πολλές ωραίες και στο aliexpress.
π. χ.
Free Shipping Xiaomi Redmi Note 2 Case MOFI Flip Cover Case For Xiaomi Redmi Note 2 Leather Case Gift Screen Protector
s.aliexpress.com/a6ZVJBZr
Ή αυτή
High Quality For hongmi redmi note2 case Xiaomi redmi note 2 case Flip Leather Cover Case with Screen Protectors Free Shipping
s.aliexpress.com/jq6fQveU
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkzaf_4 --> Zafeira -
εγω εχω παρει αυτη Original Mofi XinRui Flip Leather Cover Case for XIAOMI Hongmi Redmi Note 2 | eBay
την περιμενω να ερθει. Την ιδια ειχα παρει και σε προηγουμενο τηλεφωνο που ειχα πολυ καλη και καλυπτει ολο το τηλεφωνο. -
Ο/H johnnyman έγραψε:
Εγω αγορασα αυτο το καπακι μπαταριας!απλα καταπληκτικο!αλλο κινητο!!Ειχα αγορασει και την θηκη σιλικονης της nillkin!πολυ ωραια κ αυτη αλλα ηθελα κατι διαφορετικο!
Θεωρείς ότι με αυτό το κάλυμμα και το tempered glass είναι προστατευμένο το κινητό;
Από που το αγόρασες; -
ίσως να είμαι ο μοναδικός που απογοητεύτηκα με το τζαμάκι της nillkin !!...δαχτυλιές παντού χωρίς ιδιαίτερη χρήση ...
παράγγειλα λοιπόν 2-3 ακόμα για να δω τις διαφορές τους .... το πρώτο που παρέλαβα είναι αυτό στη φώτο . κόστισε 4,3$ & είναι η μέρα με την νύχτα !...ελάχιστα σημάδια πλέον & φανταστική αίσθηση στο touchENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H mankap έγραψε:
ίσως να είμαι ο μοναδικός που απογοητεύτηκα με το τζαμάκι της nillkin !!...δαχτυλιές παντού χωρίς ιδιαίτερη χρήση ...
παράγγειλα λοιπόν 2-3 ακόμα για να δω τις διαφορές τους .... το πρώτο που παρέλαβα είναι αυτό στη φώτο . κόστισε 4,3$ & είναι η μέρα με την νύχτα !...ελάχιστα σημάδια πλέον & φανταστική αίσθηση στο touch
Link για το tempered glass ;zaf_4 --> Zafeira -
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Link για το tempered glass ;
ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-