Διαφήμιση

Καλύτερο tempered glass / θήκη!

• Καλύτερο tempered glass / θήκη!

Αγόρασα το note 2 για τον πρεσβύωπα και ολίγον αχρωματόπτη πατέρα μου χθες, οπότε θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με το ποιο γυαλί να φορέσω της συσκευής, όταν με το καλό έρθει. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο που να μην αλλοιώνει τα χρώματα και την ευκρίνεια, να είναι όσο το δυνατόν ισχυρό και ευκρινές δηλαδή.

Ως ταβάνι θέτω τα 12-13 δολλάρια. Ψάχνω κάτι καλό, όπως καταλαβαίνετε, αλλά είμαι εντελώς άσχετος και νεοεισερχόμενος. :)

(υγ: Έτσι εγκυκλοπαιδικά, αναφέρατε επίσης αν γνωρίζετε κάποια θήκη από σιλικόνη ή άλλο υλικό που να προσθέτει το λιγότερο δυνατό όγκο στη συσκευή. Κι αυτή κάπου στα 10 δολλάρια.)

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    • RE: Καλύτερο tempered glass / θήκη!

Ο/H mikhailbakurin έγραψε:

Αγόρασα το note 2 για τον πρεσβύωπα και ολίγον αχρωματόπτη πατέρα μου χθες, οπότε θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με το ποιο γυαλί να φορέσω της συσκευής, όταν με το καλό έρθει. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο που να μην αλλοιώνει τα χρώματα και την ευκρίνεια, να είναι όσο το δυνατόν ισχυρό και ευκρινές δηλαδή.

Ως ταβάνι θέτω τα 12-13 δολλάρια. Ψάχνω κάτι καλό, όπως καταλαβαίνετε, αλλά είμαι εντελώς άσχετος και νεοεισερχόμενος. :)

(υγ: Έτσι εγκυκλοπαιδικά, αναφέρατε επίσης αν γνωρίζετε κάποια θήκη από σιλικόνη ή άλλο υλικό που να προσθέτει το λιγότερο δυνατό όγκο στη συσκευή. Κι αυτή κάπου στα 10 δολλάρια.)

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Για tempered glass πας Nilkin με κλειστά μάτια! Υπάρχουν και φθηνότερα αλλά καμία σχέση..

Θήκη η κλασική σιλικόνης με πάχος 2-3 χιλιοστά αλλά δεν προστατεύει από πέσιμο όπως μπορείς να φανταστείς!

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
      Βασίλης
    • Προχθές παρέλαβα για τη γυναίκα μου το Note 2. Ο γλυκούλης yeso521 στέλνει τις συσκευές και με σκληρό tempered glass και με διαφανή σιλικονούχα θήκη σαν δωράκι. Καλή φάση!

Συμφωνώ με τον @vipercubic για tempered glass να πας στη Nillkin με κλειστά μάτια.

Για θήκη συμφωνώ με την άποψη του caeser και δεν χρησιμοποιώ.
      “The only freedom you truly have is in your mind, so use it.”
    • Διαφήμιση
    • Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Βλέπω ότι στο ebay προσφέρονται γυαλιά nillkin από καλά βαθμολογημένους πωλητές, σε αρκετά χαμηλές τιμές (κάτω από 6.5 ευρώ). Αντίθετα, στα γνωστά καταστήματα, κοστίζουν τουλάχιστον 8-9. Να επιλέξω άφοβα το ebay; Δε βρίσκω όμως πολύ λεπτά (0.2mm) αλλά μόνο τα συνηθισμένα (0.3mm) και επιπλέον δεν ξέρω αν πρέπει να επιλέξω τα Η ή τα Η+. Με ένα γουγλάρισμα δε βρήκα κάποια πειστική εξήγηση της διαφοράς τους.

Θήκη σιλικόνης τελικά μάλλον θα πάρω κάποια φθηνή, κι ό,τι βολέψει τον τελικό χρήστη. Βλέποντας τα βιντεο του άλλου θέματος, μάλλον θα αποφύγω τη σκληρή και θα καταφύγω σε σιλικόνη.
    • Ο/H anorman08 έγραψε:

Για θήκη συμφωνώ με την άποψη του caeser και δεν χρησιμοποιώ.
      Ναι αλλά στο Note 2, δεν ξέρω για τα άλλα κινητά, η κάμερα πίσω μπορεί να γραντζουνιστεί
    • Ο/H mikhailbakurin έγραψε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Βλέπω ότι στο ebay προσφέρονται γυαλιά nillkin από καλά βαθμολογημένους πωλητές, σε αρκετά χαμηλές τιμές (κάτω από 6.5 ευρώ). Αντίθετα, στα γνωστά καταστήματα, κοστίζουν τουλάχιστον 8-9. Να επιλέξω άφοβα το ebay; Δε βρίσκω όμως πολύ λεπτά (0.2mm) αλλά μόνο τα συνηθισμένα (0.3mm) και επιπλέον δεν ξέρω αν πρέπει να επιλέξω τα Η ή τα Η+. Με ένα γουγλάρισμα δε βρήκα κάποια πειστική εξήγηση της διαφοράς τους.

Θήκη σιλικόνης τελικά μάλλον θα πάρω κάποια φθηνή, κι ό,τι βολέψει τον τελικό χρήστη. Βλέποντας τα βιντεο του άλλου θέματος, μάλλον θα αποφύγω τη σκληρή και θα καταφύγω σε σιλικόνη.

Το 9H ή 9H+ δείχνει θεωριτικά το Hardness του screen protector. Βέβαια ποιο πολύ marketing είναι παρά μονάδα μέτρησης (δες εδώ).

Δεν γνωρίζω εάν υπάρζουν fake nilkin. Σίγουρα να προτημήσεις retail συσκευασία καθώς θα είναι δύσκολο να την αντιγράψουν, άσε που θα πρέπει έχει αυτοκόλλητο με Serial number που μπορείς να κάνεις authenticate εδώ.
      Βασίλης
    • Eντάξει, παρήγγειλα το 9h+ και μία απλή tpu θηκούλα σιλικόνης. Εύχομαι να μη χαθούν στο δρόμο, γιατί ο κινέζος μου ζήτησε 4.5 ευρώ για σύσταση του πακέτου, ποσό που ξεπερνούσε τη μισή συνολική αξία και δεν επρόκειτο επομένως να δώσω. Συνολικό κόστος μαζί με τη συσκευή: 172 ευρώ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mikhailbakurin έγραψε:

επιπλέον δεν ξέρω αν πρέπει να επιλέξω τα Η ή τα Η+. Με ένα γουγλάρισμα δε βρήκα κάποια πειστική εξήγηση της διαφοράς τους.
      Η μόνη διαφορά που έχει το H με το H+ είναι ότι το H+ έχει στρογγυλεμένες άκρες ενώ στο H είναι πιο αιχμηρές
    • Εγώ έχω αυτή που μου έδωσε το vickmal, θεωρείται εάν έχετε και τις 2 ότι μια nillkin θα έκανε διαφορά; Ευχαριστώ
      zaf_4 --> Zafeira
    • Καλησπερα στα παιδια!!Για τις αποριες σας με Θηκες και tempered glass....μπορω να βοηθησω!!
      Tempered glass: Nillkin Κορυφαιο απο ολα τα αλλα που κυκλοφορουνε...απιστευτη εφαρμογη...και εχεις και τζαμακι...για πισω τον φακο της καμερας..που δεν σου παρεχουν τα αλλα τζαμακια...!!
      Θηκες:Εγω εχω παρει της Nillkin αυτην εδω:Nillkin Ultra Thin Crystal TPU Cover Case For XIAOMI Hongmi NOTE2 Redmi Note 2

Φοβερη!!Με παρα πολυ καλη εφαρμογη και εχει και να προστατευει τις τρυπες των ακουστικων και τις φορτισης!!
      Και αλλες θηκες που εχω παραγγειλει αλλα ακομα δεν τις εχω παραλαβει....ειναι αυτες εδω:Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBay

Genuine Xiaomi Protective Case Silicon TPU Cover Back Case for Redmi Note 2 RD4D | eBay

Ελπιζω να βοηθησα οποιον ψαχνει κατι διαφορετικο για τον Κινεζο....του!!!
    • Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Πολυ καλη επιλογη φιλε μου!!Πιστευω θα την ευχαριστηθεις την θηκη της Nillkin Οπως και εγω!!Τωρα περιμενω να μου ερθουν και οι αλλες 2 θηκες που εχω αγορασει να δω ποσο καλες θα ειναι στην εφαρμογη και στην λειτουργικοτητα τους!!