To tempered glass του βικμολ είναι καλό?
Γιατί η θήκη που στέλνει είναι για τα μπάζα
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούόχι ιδιαίτερα κάνει πολλά σημάδια...για δωρεάν πάντως καλό είναι.Ο/H mol έγραψε:
To tempered glass του βικμολ είναι καλό?
Φιλε μου....συγνωμη να σε διορθωσω λιγο σε αυτα που γραφεις....!!Ελπιζω να μην με παρεξηγησεις....Ο/H Vulk έγραψε:
Λοιπόν παρέλαβα το redmi note 2 μου (καταπληκτικό θηριάκι!).
Ύστερα από φλασάρισμα της ελληνικής ρομ και στήσιμο εφαρμογών κλπ, του πέρασα την nilkin H+ που είχα παραγγείλει (μέρες πιο μετά από το κινητό αλλά έφτασε πολύ πιο γρήγορα, περισσότερα θα γράψω στο αντίστοιχο νήμα)!
Έίναι η πιο πλήρης προστασία που έχω δει. Έρχεται με καθαριστικό μαντιλάκι υγρό, ένα στεγνό για μετά και ηλεκτροστατική
ταινία που την κολλάς - ξεκολλάς κατα μήκος της οθόνης, για να αφαιρέσει κάθε ίχνος σκόνης. Έπειτα από όλα αυτά σου έχει
και το τζαμάκι που εφαρμόζει άψογα ακόμα και από άτομα που δεν έχουν ξαναπεράσει glass, οπότε μην το φοβάστε όσοι πίνετε πολλούς καφέδες! Επίσης μαζί έρχονται διάφορα στρογγυλά φιλμάκια για τις κάμερες και τα εφαρμόζεις και προστατεύουν τέλεια! Οπότε έβαλα και ένα στην πίσω κάμερα για προστασία. Τέλος ένα ωραίο μικρό πανάκι καθαρισμού για να το περνάς πάνω από το τζαμάκι όταν πιάνει καμιά δαχτυλιά.
Παρόλο που η συγκεκριμένη nilkin H+ έγραφε πάνω ότι είναι για redmi note 2, σαφώς και δεν είναι σχεδιασμένη για το θηριάκι μας, απλά βολεύει να μπει και σε αυτό. Το γράφω για να έχετε υπ' όψην σας ότι το κενό του τζαμιού στην πάνω πλευρά που είναι για το ηχείο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που απαιτεί το κινητό μας. Παρόλα αυτά εφαρμόζει μια χαρά απλά αφήνει και λίγο ακάλυπτο χώρο παραπάνω.
Να προσθέσω ότι το τζαμάκι στην χρήση δεν αφήνει τρομερές δαχτυλιές, όπως άλλα φιλμ/τζάμια και η
αίσθηση του touch είναι φανταστική, χωρίς απώλεια της ευχαρίστησης και χωρίς αίσθηση ότι ακουμπάς κάτι πλαστικό/φθηνό.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Ο/H SOGOKOU έγραψε:
Φιλε μου....συγνωμη να σε διορθωσω λιγο σε αυτα που γραφεις....!!Ελπιζω να μην με παρεξηγησεις....Ο/H Vulk έγραψε:
Λοιπόν παρέλαβα το redmi note 2 μου (καταπληκτικό θηριάκι!).
Ύστερα από φλασάρισμα της ελληνικής ρομ και στήσιμο εφαρμογών κλπ, του πέρασα την nilkin H+ που είχα παραγγείλει (μέρες πιο μετά από το κινητό αλλά έφτασε πολύ πιο γρήγορα, περισσότερα θα γράψω στο αντίστοιχο νήμα)!
Έίναι η πιο πλήρης προστασία που έχω δει. Έρχεται με καθαριστικό μαντιλάκι υγρό, ένα στεγνό για μετά και ηλεκτροστατική
ταινία που την κολλάς - ξεκολλάς κατα μήκος της οθόνης, για να αφαιρέσει κάθε ίχνος σκόνης. Έπειτα από όλα αυτά σου έχει
και το τζαμάκι που εφαρμόζει άψογα ακόμα και από άτομα που δεν έχουν ξαναπεράσει glass, οπότε μην το φοβάστε όσοι πίνετε πολλούς καφέδες! Επίσης μαζί έρχονται διάφορα στρογγυλά φιλμάκια για τις κάμερες και τα εφαρμόζεις και προστατεύουν τέλεια! Οπότε έβαλα και ένα στην πίσω κάμερα για προστασία. Τέλος ένα ωραίο μικρό πανάκι καθαρισμού για να το περνάς πάνω από το τζαμάκι όταν πιάνει καμιά δαχτυλιά.
Παρόλο που η συγκεκριμένη nilkin H+ έγραφε πάνω ότι είναι για redmi note 2, σαφώς και δεν είναι σχεδιασμένη για το θηριάκι μας, απλά βολεύει να μπει και σε αυτό. Το γράφω για να έχετε υπ' όψην σας ότι το κενό του τζαμιού στην πάνω πλευρά που είναι για το ηχείο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που απαιτεί το κινητό μας. Παρόλα αυτά εφαρμόζει μια χαρά απλά αφήνει και λίγο ακάλυπτο χώρο παραπάνω.
Να προσθέσω ότι το τζαμάκι στην χρήση δεν αφήνει τρομερές δαχτυλιές, όπως άλλα φιλμ/τζάμια και η
αίσθηση του touch είναι φανταστική, χωρίς απώλεια της ευχαρίστησης και χωρίς αίσθηση ότι ακουμπάς κάτι πλαστικό/φθηνό.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
![]()
!!!Το κενο.. που αφηνει παραπανω στο ακουστικο διπλα το τζαμακι....και οχι το ηχειο.....που αναφερεις πιο πανω!!!Το ηχειο ειναι απο την πισω πλευρα.....
![]()
![]()
![]()
δεν ειναι ελλατωμα της εταιριας...ειναι γιατι διπλα στο ακουστικο υπαρχουν οι σενσορες...οι αισθητητηρες...για να το πω καλυτερα....οι οποιοι...πρεπει να μην εχουν τιποτα απο πανω τους....ζελατινα...τζαμακι...εννοω...γιατι μπορει να σου κανουν προβλημα!!!Να μην ανοιγει η οθονη μετα οταν τελειωσεις μια κληση....π.χ για να την τερματισεις!!!Εκει υπαρχουν οι proximity sensonr ...light sensor κ.τ.λ!!!Ελπιζω να βοηθησα και να μην εχω φανει σαν να σου κανω επιθεση......σε αυτα που γραφεις!!!!Καλες γιορτες να εχουμε... ευχομαι σε ολους με υγεια!!!
Από τα περιεχόμενα της συσκευασίας στον σύνδεσμο που παραθέτεις βλέπω ότι λείπουν το υγρό πανάκι, το στεγνό, καθώς και η ηλεκτροστατική ταινία που χρησιμοποιείς πριν την εφαρμογή του glass. Παρ' όλα αυτά η τιμή του είναι σχεδόν ιδια. Είσαι σίγουρος ότι είναι αυθεντικό;Ο/H kapsts έγραψε:
Απο που εκανες την αγορα?
Αυτο ειναι οκ? S1 Nillkin Anti-burst Tempered Glass H+ Film + Camera Film For Redmi Note 2 New | eBay
Ο/H kapsts έγραψε:
Οχι δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο ρωταω. Απο Gearbest ok? Ποσες μερες εκανε να ερθει ? Παραγγειλες και τιποτα αλλο για το κινητο?
Ο/H mol έγραψε:
ποια θηκη πηρες?
Sent from my V967S using Tapatalk