Διαφήμιση

Καλύτερο tempered glass / θήκη!

• Ο/H sokri_m έγραψε:

Μάλλον θα πάω σε απλή σιλικόνη nilkin που καλύπτει και τις τρύπες για να αποφυγή κ τη σκόνη στην selfie cam ;)
      Η σκόνη περνάει ακόμα και να καλύψεις τις τρύπες. Τις είχα καλύψει από την πρώτη στιγμή αλλά παρόλα έχει περάσει μέσα σκόνη αλλά και μια τρίχα.
    • Καλύτερο tempered glass / θήκη!

Έχω μια απορία. Τι γίνεται αν θες να ξεκολλήσεις θήκες τύπου tempered glass όπως Nillkin H9. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; ή είναι όπως οι ζελατίνες;

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H tasefr έγραψε:

Έχω μια απορία. Τι γίνεται αν θες να ξεκολλήσεις θήκες τύπου tempered glass όπως Nillkin H9. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; ή είναι όπως οι ζελατίνες;

Την πατάς με το αμάξι και είσαι έτοιμος !! lol lol
    • Διαφήμιση
    • Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Ο/H Vulk έγραψε:

Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Ο/H sokri_m έγραψε:

Καλημέρα κ Χρόνια πολλά σε όλους τους συμφορουμητες!!!
      Εγώ χθες παρέλαβα την παρακάτω θήκη
      pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=252129070376&alt=web
      Κουμπωνει πολύ καλά, έχει ωραια αίσθηση, ειναι πολυ ωραια αλλά έκανε το τηλ αισθητά πιο βαρυ....
      Μάλλον θα πάω σε απλή σιλικόνη nilkin που καλύπτει και τις τρύπες για να αποφυγή κ τη σκόνη στην selfie cam ;)
      Καλημερα φιλε μου για τις τρυπες στα ακουστικα εγω εχω παρει αυτο απο το ebay!! 4-100 Cell Phone Silicone Micro USB Dock 3.5mm Earphone Anti Dust plug Cap Cover | eBayΜια χαρα την κανουν την δουλιτσα τους και τα βγαζεις οποτε θες και τα βαζεις και σε αλλο κινητο!!Και εχει και καλυμα για την usb θυρα του κινητου!!Ελπιζω να σε καλυψα!!!
      Πρέπει να έχει βγάλει και η xiaomi δικά της dust plugs. Σε κάποιο κατάστημα είχε πάρει το μάτι μου ένα τέτοιο μπλε βιδάκι αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Αν το βρω θα το παραγγείλω να δοκιμάσω αν βολεύει.
      Και γιατι να μην παρεις σαν αυτο που σου εστειλα φιλε μου?Με 1.5 ευρω παιρνεις 5 ζευγαρια!!5 κομματια για να τα βαλεις στην υποδοχη των ακουστικων και 5 κομματια για την υποδοχη usb θυρας!!Οποτε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και σε αλλα κινητα!! :) :) :)

Σίγουρα φαίνεται συμφέρουσα η πρότασή σου. Αισθητικά όμως της xiaomi μου φαίνονται καλύτερα, η μπλε βιδούλαη μπλε βιδούλα και το πορτοκαλί με το mi logo. Παρήγγειλα!

Ο/H tasefr έγραψε:

Δεν τα λες ακριβώς "θήκες" τα tempered glass. Σαν τις ζελατίνες είναι αλλά πιο σκληρά. Ξεκολλάνε και ξανακολλάνε μάλιστα μια χαρά. Μην τα φοβάσαι!
    • Ο/H sokri_m έγραψε:

Καλημέρα κ Χρόνια πολλά σε όλους τους συμφορουμητες!!!
      Εγώ χθες παρέλαβα την παρακάτω θήκη
      pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=252129070376&alt=web
      Κουμπωνει πολύ καλά, έχει ωραια αίσθηση, ειναι πολυ ωραια αλλά έκανε το τηλ αισθητά πιο βαρυ....
      Μάλλον θα πάω σε απλή σιλικόνη nilkin που καλύπτει και τις τρύπες για να αποφυγή κ τη σκόνη στην selfie cam

Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Καλημερα φιλε μου για τις τρυπες στα ακουστικα εγω εχω παρει αυτο απο το ebay!! 4-100 Cell Phone Silicone Micro USB Dock 3.5mm Earphone Anti Dust plug Cap Cover | eBay
      Μια χαρα την κανουν την δουλιτσα τους και τα βγαζεις οποτε θες και τα βαζεις και σε αλλο κινητο!!Και εχει και καλυμα για την usb θυρα του κινητου!!Ελπιζω να σε καλυψα!!!

Ο/H Vulk έγραψε:

Πρέπει να έχει βγάλει και η xiaomi δικά της dust plugs. Σε κάποιο κατάστημα είχε πάρει το μάτι μου ένα τέτοιο μπλε βιδάκι αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Αν το βρω θα το παραγγείλω να δοκιμάσω αν βολεύει.

Ο/H SOGOKOU έγραψε:

Και γιατι να μην παρεις σαν αυτο που σου εστειλα φιλε μου?Με 1.5 ευρω παιρνεις 5 ζευγαρια!!5 κομματια για να τα βαλεις στην υποδοχη των ακουστικων και 5 κομματια για την υποδοχη usb θυρας!!Οποτε μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και σε αλλα κινητα!!

Ο/H panospc έγραψε:

Η σκόνη περνάει ακόμα και να καλύψεις τις τρύπες. Τις είχα καλύψει από την πρώτη στιγμή αλλά παρόλα έχει περάσει μέσα σκόνη αλλά και μια τρίχα.
      Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις αλλά συνεκτιμώντας τα γραφόμενα του panospc αλλά και λόγω ανάγκης αγοράς νέας θήκης καθώς και ήδη δωθείσας παραγγελίας mikey , λέω να επιμείνω στην αγορά της θήκης nilkin.... :wink:
    • Τιποτα φιλε μου να σαι καλα!!Εγω παντως δεν εχω καμια σκονη... ουτε τριχα... στην μπροστινη καμερα και πουθενα αλλου!!Τωρα ο καθενας οτι του αρεσει παιρνει!!Το mikey που θα παρεις εσυ και θα το βαλεις στην τρυπα των ακουστικων να ξερεις οτι θα στο αφηνει ανοιχτο το λαστιχενιο καπακι προστασιας που εχει η nillkin η θηκη στο πανω μερος της!!Οποτε θα φαινεται αρκετα ασχημο πιστευω!!Τελος παντων οτι σας αρεσει εσας!!Καλες γιορτες να εχουμε και υγεια πανω απ'ολα!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasefr έγραψε:

Την ανασηκωνεις απο μια γωνια και μετα σιγα σιγα πας προς πανω , απλα με λιγη προσοχη να μην την λυγισεις και γινει θρυψαλα
      Επισης η εφαρμογη ειναι και πολυ ευκολη , επειδη ειναι σκληρο γυαλι δεν σε απασχολει μηπως παγιδευτει αερας-μονο σκνοη- . (Ουσιαστηκα κεντραρεις και την αφηνεις πανω στην οθονη )
    • Ο/H KPetros έγραψε:

Ο/H tasefr έγραψε:

Την ανασηκωνεις απο μια γωνια και μετα σιγα σιγα πας προς πανω , απλα με λιγη προσοχη να μην την λυγισεις και γινει θρυψαλα
      Επισης η εφαρμογη ειναι και πολυ ευκολη , επειδη ειναι σκληρο γυαλι δεν σε απασχολει μηπως παγιδευτει αερας-μονο σκνοη- . (Ουσιαστηκα κεντραρεις και την αφηνεις πανω στην οθονη )

Ευχαριστώ φίλε μου. Δεν έχω ξαναδεί γιαυτό είχα την απορία.
      Καλή χρονιά σε σένα και σε όλους τους συμφορουμιτες:thumbup:.

• καλησπερα παιδιά μια ερώτηση από οποίο σάιτ και να αγοράσω δεν μου δέχεται το paypal acc..Ψάχνω απελπισμένα την θήκη της nillkin την σιλικόνης εσείς από που αγοράζεται? Επίσης αν έχει κανείς για πούλημα την συγκεκριμένη ή γενικότερα θηκες ας μου στείλει ένα πμ
      Γιώργος
      Xiaomi Mi Note Pro lol
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mol έγραψε:

Πήρε κανεις την flip case της νιλκιν?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
      Φιλε μου εγω την εχω δει μονο απο κοντα σε αλλο παιδι που τη ειχε!!Ηταν πολυ καλη....!!!Εγω θα σου προτεινα αμα θελεις σε flip cover case αυτην εδω:Leaf Lock Style Magnetic Flip Pouch Wallet Case Cover For XiaoMi RedMI1S/2/Note2 | eBay ειναι παρα πολυ καλη ποιοτητα...και φθηνη...και η μεσα η υποδοχη που βαζεις το κινητο ειναι απο σιλικονη....αρα το καλυπτεις απο ολες τις πλευρες το κινητο.....σε περιπτωση πτωσης...σου το λεω για αυτο....ενω ολες οι αλλες οι flip cover που υπαρχουν...το εσωτερικο τους που βαζεις το κινητο ειναι απο σκληρο πλαστικο....και στο πανω μερος και στο κατω μερος δεν σε καλυπτει....Ελπιζω να σε βοηθησα!!