Έτσι πιστεύω. Φενεται πολύ ωραία. Σε πόσο καιρό την είχες στα χέρια σου?
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌταν λες στην nillkin tempered glass ότι έχει τζαμακι για πίσω στην κάμερα, μιλάς το βάζεις σε όλο το πλάτος της συσκευής ή μόνο στο στρογγυλό της κάμερας; Σκέφτομαι την αγορά από ebay.Ο/H SOGOKOU έγραψε:
Καλησπερα στα παιδια!!Για τις αποριες σας με Θηκες και tempered glass....μπορω να βοηθησω!!
Tempered glass: Nillkin Κορυφαιο απο ολα τα αλλα που κυκλοφορουνε...απιστευτη εφαρμογη...και εχεις και τζαμακι...για πισω τον φακο της καμερας..που δεν σου παρεχουν τα αλλα τζαμακια...!!
Θηκες:Εγω εχω παρει της Nillkin αυτην εδω:Nillkin Ultra Thin Crystal TPU Cover Case For XIAOMI Hongmi NOTE2 Redmi Note 2
Φοβερη!!Με παρα πολυ καλη εφαρμογη και εχει και να προστατευει τις τρυπες των ακουστικων και τις φορτισης!!
Και αλλες θηκες που εχω παραγγειλει αλλα ακομα δεν τις εχω παραλαβει....ειναι αυτες εδω:Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBay
Genuine Xiaomi Protective Case Silicon TPU Cover Back Case for Redmi Note 2 RD4D | eBay
Ελπιζω να βοηθησα οποιον ψαχνει κατι διαφορετικο για τον Κινεζο....του!!!
Ελα φιλε μου...εκανε αρκετο καιρο...δυστυχως!!!Μετα απο 31 μερες μου ηρθε εμενα!!Τωρα εσυ μπορει να εισαι πιο τυχερος...απο εμενα και να σου ερθει νωριτερα!!!Ο/H johnnyman έγραψε:
Έτσι πιστεύω. Φενεται πολύ ωραία. Σε πόσο καιρό την είχες στα χέρια σου?
Ελα φιλε μου!!Μονο στο στρογγυλο της καμερας...για να μην το γρατζουνισεις....!!Σε ολη την πλατη πιστευω δεν θα εφαρμοζει...γιατι στις γωνιες εμας το κινητο εχει καμπυλες...οποτε δεν θα εφαρμοζε..σωστα...αμα υπηρχε τζαμακι για πισω την πλατη!!Με 8 ευρω...παιρνεις...καινουργιο καπακι πισω αυθεντικο σε περιπτωση που το γρατζουνισεις!!!Ο/H zaf_4 έγραψε:
Όταν λες στην nillkin tempered glass ότι έχει τζαμακι για πίσω στην κάμερα, μιλάς το βάζεις σε όλο το πλάτος της συσκευής ή μόνο στο στρογγυλό της κάμερας; Σκέφτομαι την αγορά από ebay.Ο/H SOGOKOU έγραψε:
Καλησπερα στα παιδια!!Για τις αποριες σας με Θηκες και tempered glass....μπορω να βοηθησω!!
Tempered glass: Nillkin Κορυφαιο απο ολα τα αλλα που κυκλοφορουνε...απιστευτη εφαρμογη...και εχεις και τζαμακι...για πισω τον φακο της καμερας..που δεν σου παρεχουν τα αλλα τζαμακια...!!
Θηκες:Εγω εχω παρει της Nillkin αυτην εδω:Nillkin Ultra Thin Crystal TPU Cover Case For XIAOMI Hongmi NOTE2 Redmi Note 2
Φοβερη!!Με παρα πολυ καλη εφαρμογη και εχει και να προστατευει τις τρυπες των ακουστικων και τις φορτισης!!
Και αλλες θηκες που εχω παραγγειλει αλλα ακομα δεν τις εχω παραλαβει....ειναι αυτες εδω:Slim Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For Xiaomi Redmi Note2 | eBay
Genuine Xiaomi Protective Case Silicon TPU Cover Back Case for Redmi Note 2 RD4D | eBay
Ελπιζω να βοηθησα οποιον ψαχνει κατι διαφορετικο για τον Κινεζο....του!!!
Ο/H Sogokou έγραψε:
Ελα φιλε μου!!Μονο στο στρογγυλο της καμερας...για να μην το γρατζουνισεις....!!Σε ολη την πλατη πιστευω δεν θα εφαρμοζει...γιατι στις γωνιες εμας το κινητο εχει καμπυλες...οποτε δεν θα εφαρμοζε..σωστα...αμα υπηρχε τζαμακι για πισω την πλατη!!Με 8 ευρω...παιρνεις...καινουργιο καπακι πισω αυθεντικο σε περιπτωση που το γρατζουνισεις!!!![]()
![]()
Φιλε μου...για εμενα αυτες η θηκες...δεν κανουν....θα σου γρατζουνισει το κινητιοστο bezel περιμετρικα....και απο πανω και απο κατω απο την φωτογραφια που ειδα...δεν το καλυπτει το κινητο....Σε περιπτωση...πτωσης....(Μακρια απο εμας!!! )Θα το χτυπησεις το κινητο σε αυτα τα σημεια...Ο/H mol έγραψε:
αν δε με καλυψει το tempered glass του vickmall, λεω να παρω αυτο: Nillkin 9H Anti-burst Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 2 | eBay
επισης θηκη περιμενω αυτην σε μαυρο: Mohoo Luxury Slim Leather Wallet Card Case Cover Stand For Xiaomi Redmi Note 2 | eBay
Τι θηκη πιστευεις οτι μας καλυπτει? Το περιμενω και θελω να ξερω, αυτο με τις πτωσεις με τρομαζει λιγο. Εσυ τι θα επερνες?Ο/H SOGOKOU έγραψε:
Φιλε μου...για εμενα αυτες η θηκες...δεν κανουν....θα σου γρατζουνισει το κινητιοστο bezel περιμετρικα....και απο πανω και απο κατω απο την φωτογραφια που ειδα...δεν το καλυπτει το κινητο....Σε περιπτωση...πτωσης....(Μακρια απο εμας!!! )Θα το χτυπησεις το κινητο σε αυτα τα σημεια...Ο/H mol έγραψε:
αν δε με καλυψει το tempered glass του vickmall, λεω να παρω αυτο: Nillkin 9H Anti-burst Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Redmi Note 2 | eBay
επισης θηκη περιμενω αυτην σε μαυρο: Mohoo Luxury Slim Leather Wallet Card Case Cover Stand For Xiaomi Redmi Note 2 | eBay
Ειναι φιλε μου φοβερη.....!!!Φοβερη ποιοτητα....απο σιλικονη...ειναι ολη η θηκη και το καλυπτει ολο το τηλεφωνο...παντου!!!Απλα να ξερεις....θα στο κανει λιγο μεγαλο το κινητο....!Εγω δεν εχω προβλημα...με το μεγεθος....απλα ενημερωνω!!!Αλλα αμα πεσει το κινητο κατω δεν θα παθει τιποτα!!Ο/H mol έγραψε:
η slim blade φαινεται καλη περιπτωση! ειναι?
Sent from my V967S using Tapatalk