Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 320.
-
Το κάνει και σε εμένα μερικές φορές. Αν το αφήσω αρκετή ώρα στην φόρτιση μετά ξεκινάει. Παράθεση από Mylopotamos: “Σταμάτησε να φορτίζει το Mi band 2.., προχθές το βράδυ το είχα καθαρίσει με αντισηπτικό και τις επαφές.... λέτε να πέθανε τελείως;;;; ”
-
Παράθεση από GEORGEANTONI: “Καλησπερα και απο εμενα παιδιά. Πριν μια εβδομαδα αγόρασα απο Κοτσωβολο το Redmi Note4 . Το προβλημα που εχω ειναι οτι δυο φορες την ημέρα το κινητο κάνει μονο του επανεκινησεις χωρις να χρειάζεται να βάζω παλι το pin για την κάρτα . Το πηγα πίσω και μου το αλλάξανε. Το καινούργιο παλι μου κανει τα ίδια. Είναι θεμα ρύθμισης η κατι με το λογισμικο. Αν εχει κάποιος καποια λύση η του συμβαίνει το ίδιο ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ. ” Κάποια εφαρμογή στο κάνει κατά 90%
-
Παράθεση από filter_bubble: “Παράθεση από newsformobiles: “Τσέκαρε δύο πράγματα:1) Μην έχεις τσεκάρει να μην σε ειδοποιεί σε άγνωστους αριθμούςforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37574/ 2) Τσέκαρε εάν συμβαίνει σε νούμερα που δεν έχεις μπροστά το +030 ” ευχαριστω για την απαντηση σου να προσθεσω οτι σε παλαιοτερες εκδοσεις της εφαρμογης τα παντα δουλευαν τελεια η ρυθμιση για τους αγνωστους αριθμους ειναι οπως στην εικονα σου οποτε με ειδοποιει για ολους τους αριθμους και δοκιμασα με +30 μ…
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “Μα δεν ξέρω πως να μπω ούτε τι να κάνω γενικά κάνει δουλειά αυτό αν έχεις δικό σου ρουτερ? ” Πολύ καλό. Πατάς στον browser σου έναν αριθμό του τύπου 192.168.1.254 (αλλάζει μόνο το 254 ανά ρούτερ) και μπαίνεις μέσα στο interface ρυθμίσεων του ρούτερ και αλλάζεις ό,τι θες. Δες το manual του ρούτερ σου.
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΕγώ στο δικό μου router είχα πρόβλημα με την κρυπτογράφηση. Σε συνδυασμένη wpa2-psk + wpa-psk δεν συνδεόταν, όταν το έβαλα όμως μόνο wpa2-psk συνδέθηκε.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποτέ δεν ξέρεις... =============== Μαι 27th 2017, 2:28pm =============== @kosmasdel Όλα οκ μετά το flashing; ” ναι οκ! Ευχαριστώ! Αν κάνω unlock bootloader για κάθε περίπτωση θα παίρνω ota; Επίσης downgrade σε 8.1.15.0 από την εφαρμογή ενημέρωσης γίνεται αν κατέβασω χειροκίνητα την ρομ;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλύτερα όχι μιας και ενδεχομένως να ήταν αυτός ο λόγος του bootloop. Ή ο τρόπος με τον οποίο έγινε η απενεργοποίηση των εφαρμογών. ” Mε αυτόν τον τρόπο το έκανα. Ουσιαστικά, ένα app δημιουργεί μια συντόμευση. Δεν περίμενα ότι οποιαδήποτε παρέμβαση χωρίς root θα δημιουργούσε τέτοιο θέμα.
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να δοκιμάσεις ακι από recovery mode αλλά θα πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη recovery rom από εδώ ---> MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ” Δεν θα την κατεβάσει το pc suite Μόνο του αν πατήσω κάποιο από τα 4 κουμπιά; απλά δεν ξέρω τι λέει το καθένα EDIT: Πάτησα το 1ο κουμπί όπως είπε ο φίλος Kaggelaris και κατεβάζει κανονικά την ρομ. Να δούμε αν την φλασάρει μετα.
-
Παράθεση από NasDriver: “Σε πέρασμα μίας fastboot rom...από fastboot mode όμως...με το κινέζικο mi pc suite Θα το βρεις εδώ ---> 小米手机助手 =============== Μαι 27th 2017, 12:39pm =============== Τι έκανες τελικά ? ” Θα ασχοληθώ διεξοδικά το απόγευμα και θα επανέλθω. Λίγο που το κοίταξα δεν βγάζω άκρη, είναι όλα κινέζικα. Θέλει να έχω ενεργοποιήσει usb debugging; Αν ναι δεν....
-
Παράθεση από NasDriver: “Πάτα το power να κάνεις reboot πας και φορτώσει...σου είχε βγάλει να κάνεις καμία αναβάθμιση πριν το πρόβλημα ? ” Τώρα είδα το ποστ σου. Δεν πρόσεξα να έβγαλε κάτι. Το μόνο που έκανε είναι update τα apps από το Play store μόνο του αν και είμαι αρκετά σίγουρος ότι είχα βάλει να μην κάνει μόνο του updates από τις ρυθμίσεις του play store. Στο ξεκλείδωμα bootloader, αν θυμάμαι καλά λιγότερο από μήνα πριν είχα ξεκλειδώσει εάν redmi note 3 pro.Παίζει να φταίει αυτό που δεν ξε…