Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 320.

• Παράθεση από JamFati: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάτι τέτοιο έλεγα. Δώσε παραπάνω info. Ποια rom, τι χρήση κάνεις; Ενεργοβόρα apps; Ρυθμίσεις. Βλέπω πάντως μία sim.

• Παράθεση από venioni: “Η CM-AOSP ROMS ειναι καθαρές rom και ως εκ τούτου εχουν λιγότερη κατανάλωση αλλά και κάποια μειονέκτημά τα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σωστό. Επομένως, με MIUI για να βγάλεις 7ωρα sot ουσιαστικά πρέπει να το δουλεύεις ως μη-smartphone δηλαδή;

• Παράθεση από spideman3: “Ενεργοποιούμε τα δεδομένα μόνο όταν θέλουμε να εισέλθουμε στο ιντερνέτ αλλιώς 2G. Το ίδιο και για το WiFi. Επενεργοποιηση των συγχρονισμό, GPS μπες Ρυθμίσεις και δες μήπως είναι στο χαμηλή κατανάλωση κάνε το of. Και επίσης την φωτεινότητα όχι πάνω από 50%. Όπως επίσης δες στους λογαριασμούς το miaccount αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή εύρεση συσκευής βάλε την στο of. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Data ή wifi (εναλλάξ) έχω πάντα ανοιχτά πλην όταν κ…

• Να κάνω και μια άλλη ερώτηση. Έβλεπα κατά καιρούς πολλούς να λένε για sot 7ώρες (και μερικοί και παραπάνω) στο kenzo με MIUI. Ήμουν 5 μήνες σχεδόν με CM13 και αν άφηνα την μπαταρία να πέσει κάτω από 10% ακουμπούσα μερικές φορές το 7ωρο. Όμως, πιο πριν με MIUI και τώρα που ξαναέβαλα (xtrv stable 8.0.5.0) φτάνω μετά βίας το 5ωρο. Χρησιμοποιείτε κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για την μπαταρία και βλέπετε άντε να μην πω 7 αλλά 6 ώρες sot; Ενεργοβόρα app όπως facebook και messenger δεν χρησιμοποιώ (…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν θα λειτουργήσει έτσι. Πρέπει να το κάνεις από TWRP που έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει το boot.img όπως το ZCX. Αν το κάνεις έτσι όπως λες, θα έχεις soft-brick. ” OK αυτό δεν ήξερα για αυτό ρώτησα. Άρα η "κανονική" TWRP (την by mic έχω) δεν μπορεί να εγκαταστήσει global recovery roms παρά μόνο τις ελληνικές (ενώ στο Redmi Note 2 γινόταν αυτό). To αντίστροφο γίνεται; Δηλαδή η ZCX recovery να εγκαταστήσει ελληνική ρομ;

• Να ακολουθήσω το εξής μπορώ; Εϊμαι με ελληνική οπότε έχω ξεκλείδωτο bootloader Και twrp. Δεν μπορώ απλά να φλασάρω από twrp global stable (ή global developer) ;

• Καλο μηνα σε ολους! Global stable με ξεκλειδωτο bootloader και root γινεται να εχω ή μονο ελληνικη;

• Ευχαριστούμε για το giveaway!

• Παράθεση από NasDriver: “Έχω αυτήν αλλά λέει 2.2.1, όχι 2.2.10 ---> ” Δεν είναι αυτή. Είναι η 2.2.10 που αναφέρει και στο 1ο ποστ του παρόντος thread. Eυχαριστώ πάντως! Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από kosmasdel: “Είχα την ελληνική εφαρμογή 2.2.10 και θέλω να ξαναβάλω την ίδια (άλλαξα ρομ) γιατί δούλευε χωρίς bugs αλλά δεν υπάρχει. Για ποιο λόγο; ” Δεν την έχει κάποιος να την ανεβάσει κάπου για να την πάρω; ” Έχει μείνει η τελευταία. Υπάρχει λόγος που θέλεις την συγ…

• Παράθεση από kosmasdel: “Είχα την ελληνική εφαρμογή 2.2.10 και θέλω να ξαναβάλω την ίδια (άλλαξα ρομ) γιατί δούλευε χωρίς bugs αλλά δεν υπάρχει. Για ποιο λόγο; ” Δεν την έχει κάποιος να την ανεβάσει κάπου για να την πάρω;

• Είχα την ελληνική εφαρμογή 2.2.10 και θέλω να ξαναβάλω την ίδια (άλλαξα ρομ) γιατί δούλευε χωρίς bugs αλλά δεν υπάρχει. Για ποιο λόγο;

• Παράθεση από giannisv6: “Παράθεση από kosmasdel: “Απέχω αρκετό καιρό από MIUI καθώς είμαι εδώ και 4 μήνες με CM 13 official και έχω χάσει επεισόδια.. Θέλω έτσι για την αλλαγή κυρίως, καθώς η CM είναι απροβλημάτιστη και γρήγορη, να επιστρέψω σε MIUI. Ποια rom MIUI μου προτείνετε χωρίς bugs αλλά και με την καλύτερη αυτονομία; Σε διπλανό φόρουμ πήρε το μάτι μου ότι η 7.4.6 έχει πολύ καλή αυτονομία. ” Προτείνω xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0.zip (αν και ειναι android 5.1.1.)γι…

• Απέχω αρκετό καιρό από MIUI καθώς είμαι εδώ και 4 μήνες με CM 13 official και έχω χάσει επεισόδια.. Θέλω έτσι για την αλλαγή κυρίως, καθώς η CM είναι απροβλημάτιστη και γρήγορη, να επιστρέψω σε MIUI. Ποια rom MIUI μου προτείνετε χωρίς bugs αλλά και με την καλύτερη αυτονομία; Σε διπλανό φόρουμ πήρε το μάτι μου ότι η 7.4.6 έχει πολύ καλή αυτονομία.

• Xiaomi Wifi Amplifier 2

kosmasdel - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις!

Μήνυμα

Παράθεση από Xstos: “"Πουλάνε" το software που είναι στα αγγλικά, τίποτε άλλο. Η εφαρμογή μπορεί κάλλιστα να είναι location: china mainland και language: english ” Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται; Αρα παίρνω το κινεζικο και βαζω την αγγλικη εφαρμογη;

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “έχω και τα δυο ! είναι το ίδιο !! εσυ προτίμησε το ιντερνασιοναλ ” Αφου ειναι το ιδιο γιατι το international που ειναι και ακριβοτερο; Η διαφορα ειναι οτι στο international δεν θα επιλέξω στο mi home "china mainland" αλλα άλλη χωρα οποτε δεν θα γυρίσει στα κινεζικα η εφαρμογη;

Μήνυμα

Καλησπερα. Θελω να αγορασω την συσκευη του θεματος. Βλεπω στα κινεζομαγαζα οτι υπαρχει η chinese version και η international και οτι η διαφορα τους ειναι μονο στην γλωσσα του app. Αυτο σημαινει δηλαδη οτι πχ στην chinese εκδοση το app που θα κατεβασεις σκαναροντας το qr code στην συσκευασια θα ειναι κινέζικο και αντιστοιχα αγγλικό το app της international; Ή η chinese version δεν θα ειναι συμβατη με το αγγλικο app και το αντιστροφο;

• Μία ερώτηση για να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με την mifit εφαρμογή. Βγαίνουν 2 εφαρμογές, μία στο play store και μία κινέζικη στο xiaomi store και η κινέζικη έχει τα επιπλέον features αναγνώρισης κλήσης και ειδοποίησης αποσύνδεσης; Ο maddoctor μεταφράζει την εκάστοτε κινέζικη και μας δίνει;