Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 161.
-
Μετά από καιρό με την αψογη 5.12.24 (6+ + SOT) αναβαθμισα σε 6.2.18 όλα καλά μέχρι στιγμής ,στατιστικά μπαταρίας σε 2-3 μέρες μια ερώτηση μόνον ,ο ιδιωτικός φάκελος που βρίσκεται ; γνωρίζει κανείς διαδρομή ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giorgosmc: “Sorry για το οφτοπικ αλλα ισχυει πως η 5.12.17 οπως ακουω απο πολλους ειναι η πιο σταθερη και με καλη αυτονομια rom μεχρι στιγμης για redmi note 2?” ή 5.12.24 νομίζω με 6+ ώρες sot χωρίς κανένα πρόβλημα εγκατεστημένη σε τουλάχιστον 4-5 κινητά εδώ και 1-1,5 μήνα...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από XiaomiNewbie: “RedMi Note 2 Απλή έκδοση.. Καλά μιλάμε τα σπάει η νέα ROM από της 9 το πρωί με όλη μέρα ανοιχτό Wi-Fi και αρκετή χρήση στης 11 το βράδυ είχε φτάσει 34%. Νομίζω θα κάτσω πάρα πάρα πολύ καιρό σε αυτήν! Εκτός εάν δούμε καμία 6 έκδοση Android την επόμενη εβδομάδα xD” Ανέβασε στατιστικά ,ξεπερνάει τις 6+ ώρες οθόνη ;
-
σύντροφοι αγαπημενοι εχω σταματησει πλέον να ασχολουμαι με "ανουσια" Updates για Red packets ,mi wallets και αλλες τετοιες μαμακίες,ειλικρινα οπαδος φανατικός της xiaomi με πολλές συσκευές σε φιλους γνωστους και οικογενεια θεωρω οτι κατι αλλαξε ή πρεπει να αλλάξει και συντομα όσον αφορα τα ηλιθια φλασαρισματα... Μηπως ειναι και η ηλικία μου ( που μεγαλωσα...) αλλά αστειότητες ,να περναει ο καιρός τιποτα σημαντικό και ουσιαστικο ,τεσπα μην τα πολυλογω η τελευταια καλή 5.12.24
-
Κάποιος φίλος με note 2 να ανεβασει και στατιστικά μπαταρίας ,από αύριο βέβαια .Πάντως μένοντας με την 5.12.24 αρκετό καιρό τώρα με τις 6+ ώρες οθόνης και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα δύσκολα θα φλασαρω άλλη με ασήμαντες κατά τη γνώμη μου βελτιώσεις .Περιμένοντας την marshmallow λοιπόν ...
-
Σύντροφοι καταρχήν υγεία και αγάπη για το νέο έτος ! Εννοείται δεν είμαι αρχάριος βρε παιδιά ...εννοείται τα έχω κάνει αυτά ,έχω δοκιμάσει διαφορετικά προφίλ ,ανακατεύθυνση κτλ Απλά το red alert μετά το 15% δεν αλλάζει ...Τεσπα δεν είναι κάτι σημαντικό έλεγα μήπως έκανα εξοικονόμηση αλλά και γιατί είναι μου ειναι σπαστικό ! Ευχαριστώ ...
-
Σε μένα ο φακός δουλεύει κανονικά στην 5.12.24 όπως και όλες οι άλλες εφαρμογές ,επίσης ή μπαταρία έχει βελτιωθεί,θα φθάσει 6 ώρες ή οθόνη ! Πολύ καλή rom αυτή ! redmi note 2
-
Γνωρίζει κάποιος φίλος πως αλλάζω την ενεργοποιησης του low battery notification led ,τωρα ενεργοποιειται μετα το 20% της μπαταρίας και αναβοσβυνει διαρκώς το red led ! συμβαλλοντας φυσικά με τη σειρα του στο αδειασμάτης ,πως μπορω να αλλάξω τιμη να το βαλω στο π.χ 5% ή 4% Ειμαι με dev ρομ εννοειται και όσο κι αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα Ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MarGamer007: “1 ώρα και 40 λεπτά on screen με ανοιχτό WiFi συγχρονισμό βιντεακια YouTube λίγο Facebook και messenger 67% ή μπαταρία. Τα πάει καλά λέτε ;; Εμένα μοιάζει σαν να την ρουφάει γρήγορα Κινητό : Redmi Note 2 ” Παράθεση από billucky: “Βιαστηκα χθες τελικά να βγάλω συμπεράσματα για την κατανάλωση την μπαταρίας με την 5.12.24!!Γίνεται πολύ καλύτερη διαχείρηση κ είναι λιγότερο ενεργοβορα στις οποίες διεργασίες εκτελούνται!!! Δεύτερα με τρίτη θα παραλαβω το 2ο note 2 οπότε θα μπ…
-
@NasDriver χμμ δε φαίνεται και φιλική με τη μπαταρία ε ?
-
Βέβαια ίσως να είναι νωρίς ,αλλά στατιστικά μπαταρίας μπορεί να ανεβάσει κάποιος ? Χρόνια πολλά σε όλους Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ενημερωτικά περί αυτονομίας με την 5.12.10,εφθασα 6+ ώρες με χρήση πάνω από το μέσο όρο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε Καίσαρα εγω με 3,5+ ώρες παραπανω απο σενα ειμαι στο 39% μπαταρία ,ανοιχτη οθονη 3,5ωρες ,με ανοιχτο wifi sto 70% του παραπανω χρόνου και 20% 3g και ολιγον απο gps αρκετές κλήσεις & sms και οπως παει θα φτασω οθονη τις 5+ωρες και 1μιση μερα αναμονη πριν μπει στη φορτιση αύριο πλέον Υ.Γ δεν το γραψα μονον εγω αλλά πολλοι συντροφοι εδω μεσα ,με την 5.12.10 φθανει 5-5μιση ωρες οθονη ανετα ... τεσπα εγω θεωρω "κακη" την 5.12.17 απο θεμα μπαταριας που με "καιει" !
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Vulk: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Vulk: “Πέρασα με miflash με τη βοήθεια του @caeser την 5.12.17. Υποθέτω με τον ίδιο οδηγό μπορώ να περάσω την 5.12.10 ; ” Στο εξής δεν χρειάζεται το MiFlash για να κάνεις upgades ή downgrades, αλλά με μια απλή αναβάθμιση (όπως δηλ. περιγράφει μόνο το BHMA 2 του οδηγού) μπορείς να το κάνεις (στη περίπτωση του downgrade σου προτείνω να προηγηθεί ένα wipe της cache και της dalvik cache), ωστόσο σε 2-3 μέρες βγαίνει η νέα ρομ... Μήπως να έκανες …
-
το έχουμε γράψει αρκετοί ,Γυρίστε στην 5.12.10 ( τσεκαρισμενες 5+ ωρες με σκληρη χρηση) μια και ή .17 εκτός άλλων θεμάτων έχει πρόβλημα μεγάλο με την κατανάλωση μπαταρίας και αναμένουμε κάποια rom της προκοπής το νέο έτος πλέον Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από tpapo: “Το widget του καιρού δεν διορθώθηκε με το fix πάντως ,ή μπαταρία με την 5.12.17 φεύγει σφαίρα ή είναι ή εντυπωσή μου ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Ναι έχεις δίκιο στην προηγούμενη ρομ μου έβγαλε σχεδόν πεντεμιση ώρες με ανοιχτή οθόνη WiFi και σερφαρησμα στην καινούργια τρισιμη με το ζόρι..... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επιβεβαιωνω και γω ότι ενώ στην προηγούμενη είχα 5μιση+ ώρες οθόνη ,τώρα με την ίδια χρ…
-
Το widget του καιρού δεν διορθώθηκε με το fix πάντως ,ή μπαταρία με την 5.12.17 φεύγει σφαίρα ή είναι ή εντυπωσή μου ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Καλησπέρα σας Έχει τρέξει κανείς το ANTUTU σε redmi note 2 με αυτή την ROM να μας πει τι ψάρια έπιασε;” 50165 ,balanced mode with antutu v6 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tpapo: “To widget του καιρού έπαψε να λειτουργεί στη νέα rom στο note2,γιατί έγινε αυτό ,υπάρχει κάποια λύση ? Κατά τα αλλά καλά μέχρι στιγμής ” Αλλαξε την γλώσσα στα Αγγλικά - κάνε του Update και μετά όταν γυρίσεις στα Ελληνικά θα είναι οκ.” Δεν μιλώ για εντοπισμό τοποθεσίας ,αλλά για το widget με την ένδειξη του καιρού στη home screen,δείχνει μονίμως 0 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk