Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 161.
-
@MIUI_ART εγώ δεν έχω τέτοια επιλογή στο 1s με την 4.10.15 ,το πρόβλημα παραμένει
-
Οχι δεν δουλευει φιλε μου και αναρωτιεμαι στους αλλους φιλους δουλευει ( ? ) γιατι δεν βλεπω να το αναφερει καποιος εκτος απο εμας ,ο φιλος @ pallaros το εντοπισε πρωτος ,δεν δουλευει καιρό τωρα ούτε λύση βλέπω
-
Τελικά και εγώ έχω πρόβλημα με την εύρεση τοποθεσίας ..αυτό έγινε με την 4.10.15 ,πριν δούλευε σωστα ,γνωρίζει κανεις κάτι :
-
Το έχει αναφέρει και άλλος φιλος με mi3,αλλά βάζοντας την 4.10.15 στο 1s ,έχασα πλέον την δυνατότητα εύρεσης τοποθεσίας (locator) σε καμμία εφαρμογή fb,καιρός κτλ δεν εντοπίζει πλέον την τοποθεσία ,ενω πριν στην 4.9.26 το έκανε και μάλιστα γρήγορα και σωστα ,τώρα το ανακάλυψα γνωρίζει κανεις τίποτα ;;
-
Βαλε την τελευταια ελληνικη miui 4.10.15 ,αφου κανεις wipe cache & wipe data και θα λυθουν τα περισσοτερα
-
MICLOUD
ΜήνυμαΝαι με τον αρ,τηλεφωνου εχω δοκιμασει σε αλλο και δεν ειχα προβλημα ,ανέφερα οτι με το email δεν μπορεις να δημιουργησεις με τιποτα ,αν ξερει καποιος φίλος το γιατι ,τι συμβαινει ..
-
MICLOUD
ΜήνυμαΚαι εγω απο το κινητο τους δημιουργω ( δινοντας email όχι αριθμο τηλ) αλλά ενω μου λεει οκ ,δεν μου στελνει ποτε το email ενεργοποιησης ! Να σημειωσω ότι το gmail μου δεν το δεχεται ,βγαζοντας σφάλμα ,αλλά τα αλλα mail οκ με αφηνει προχωρω αλλά όπως εγραψα δε λαμβανω τα email ενεργοποιησης ...
-
MICLOUD
ΜήνυμαΟσες φορές και αν προσπαθησα 1-1,5 μήνα τωρα δεν εχω καταφερει να δημιουργησω λογαριασμο στο Micloud ,συγκεκριμένα εχω δοκιμασει 3-4 διαφορετικά email και ποτε σε κανενα δεν χω παρει email ενεργοποιησης απο τον server ,γνωρίζει κανεις αν συμβαίνει κατι ?
-
Επρεπε να κυκλοφορησει στην Ινδια το 1s και να τους κραξουν για υπερθερμανση & μπαταρια για να κανουν κατι ,για να δουμε όμως για τι διαβασα και σχολια ότι ναι μεν αλλά ...
-
Παράθεση από xariscd: “εχω την τελαιυταια 4.9.26λοιπον εντοπισα αν προβλημα ..ενω ειχα ολο το βραδυ στο ρευμα για να φορτηση ,το πρωι ενω το ειχα στην τσεπη μου το ενιοθα ζεστο σαν να δουλεθει 100% και σε 2 ορεσ βλεπω την μπαταρια να ειναι σχεδον αδεια ..το εκανα επανεκκινιση και σταματισε αυτη η κατιφορα και αντεξε το υπολιπο τισ ημερας ...τι φταιει ?,η ρομ ?..ειναι δευτερη φορα που συνβαινει αυτο και μαλλιστα για προτη φορα βλεπω οτι η ελευθερη ραμ ειναι 400 μβ ενω ως τωρα ηταν το πολυ 270μβ ε…
-
Μου παρουσιαστηκε και μένα αυτό ξαφνικά( ειμαι με την 4.9.26 χωρις καποιο προβλημα μεχρι τωρα ) ,κολλημενη η ένδειξη στο 100% ακόμη και μετα απο 2 ώρες ανοιχτο wifi ,περιήγησης κτλ ,κανω επανεκίνηση και βρισκομαι με 48% ,χα χα μετα απο μιση ωρα περιπου εκει κολλημενο στο 48% ,το αφηνω για νυχτα και το πρωι δεν ανοιγει πλέον ,τοβαλα στον φορτιστη να φορτισει και επανηλθε .. Υ.Γ συγνωμη αν ειμαι σε λαθος νημα ,τωρα το προσεξα ..,η συσκευή μου ειναι η redmi 1s
-
Πάντως εμένα με την 4.9.26 μια χαρά δουλευει το geolocation,(εχω το 1s) και με wifi & 3G
-
Μπορει να αναφερει καποιος φιλος που εγκατεστησε την 4.9.19 ( stable 41) απο θεμα μπαταριας και υπερθερμανσης πως τα παει Σε σχεση παντα με προηγουμενες εκδοσεις 4.9.5 (stable 37) ή θα πρέπει να περιμένουμε την MIUI V6 ;
-
Παράθεση από mihpan2: “το θεμα εκλεισε back to china” Προβλημα υγειας με κρατησε μακρια ,για μενα χωρις να θελω να σε πικρανω ,πολυ κακως επραξες και βιαστηκες να το στειλεις πισω ,θα ταλαιπωρηθεις 2 μηνες με τους κινεζους μακαρι όλα να πανε καλα, εγω εχω "επαναφερει" παντως με τον οδηγο που ανεβασα ( thanks to @velissarios1 & @MIUI_ART ) 2 διαφορετικες συσκευες απο fastboot που την πατησαν με το OTA UPDATER ,θα μπορουσες να το στειλεις και σε μενα που λεει ο λογος ή σε καποιο αλλο παιδι ,πληρων…
-
Τα ίδια έπαθα και εγω πριν μερες ,κατεβάζοντας μεσω ΟΤΑ UPDATER ! ,μόνη λύση να μπεις σε fastboot (volume - & power) και να φλασαρεις καποια rom ( προσοχη rom για fastboot !) και αφου επανελθει ,μετα μεσω Mirecovery φλασαρεις την ελληνική 4.9.5. Ακολουθησε τον οδηγό Redmi 1s unbrick? (solved) ,προσοχη στο κατεβασμα rom gia fastboot και για redmi 1s Υ.Γ Θα φας καποιες ωρίτσες αλλά θα βγεις πλουσιοτερος σε γνώσεις ,καλή επιτυχία:)
-
Λοιπόν δεν μπορω να μπω σε recovery ,μπηκα fastboot mode ,φλασαρα μια rom 36.0 με την οποια κολλαγα φοβερα ,δεν ειχε σημασια όμως ,καταφερα να κατεβασω στην εσωτερικη μνημη την 4.9.5 ,recovery και φλασαρω την νεα rom τωρα και όλα βαινουν καλώς ,αλλα γιατι ομως αγαπητε εγινε αυτό το θεμα μεσω ota updater ? ,συστηνω αποφυγη της αναβαθμισης μεσω ota ,ξερω γω δεν ειμαι και αρχαριος ,αν ηταν αλλος θα ειχε παρει το κινητο "στα χερια" ..
-
Ευχαριστω ,λες να εχω μεινει απο μπαταρια και δε μπαινει σε recovery ,τωρα βεβαια που το εβαλα στη φορτιση δειχνει το λογοτυπο mi στην οθονη ! για να δουμε και αν δεν μπαινω σε Recovery αυριο το πρωι ,τι κανω Flash μεσω fastboot ?
-
Παράθεση από pro8: “Παράθεση από tpapo: “Λοιπόν μου βρήκε μεσω ota updater ΤΗΝ GTV 4.9.5 την κατεβασε ,ακολουθησα τις οδηγιες flash + wipe cache και το τηλεφωνο νέκρωσε σε μαυρη οθονη ! δεν μπαινει ουτε σε recovery ( power +) ,εβγαλα μπαταρια ,τιποτα τα ιδια ,τωρα τι ? HELP ! ” μηπως έμεινες απο μπαταρία?” Ειχα 45% όταν ξεκινησα ,το εβαλα και στη φορτιση τωρα η οθονη σα να προσπαθει να αναψει και ξανα μαυρο ...τι κανω παω για fastboot ? και δεν εκανα τιποτα ρε μαμωτο μου ( ακολουθησα τις οδηγιες…
-
Λοιπόν μου βρήκε μεσω ota updater ΤΗΝ GTV 4.9.5 την κατεβασε ,ακολουθησα τις οδηγιες flash + wipe cache και το τηλεφωνο νέκρωσε σε μαυρη οθονη ! δεν μπαινει ουτε σε recovery ( power +) ,εβγαλα μπαταρια ,τιποτα τα ιδια ,τωρα τι ? HELP !