Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 475.
-
Κατέβασα το to patch for aroma, το εγατέστησα σύμφρωνα με τις οδηγίες. Παω να κάνω έλεγχο εαν υπάρχει ενημέρωση και η απάντηση είναι ότι δεν έχω την ιδιοκτητα του VIP και για αυτό τον λόγο δεν μπορω να κατεβάσω , η να κάνω έλεγχο εαν υπάρχει αναβάθμιση. Προφανως είναι πρόβλημα (το έχω στείλει σαν αναφορά μαζί με εικόνα) , και φαντάζομαι ότι η άπαιχτη ομάδα θα το λύσει !!!!!
-
Προφανώς η ΧΙΑΟΜΙ είναι σε κόντρα με την άλλη κινεζικη εταιρεία mediatek και έχει σταματήσει τις αναβαθμίσεις. Άλλες εταιρείες κινέζικες με mediateκ έχουν φτάσει σε 7.1.1. Τώρα για την dev XTRV 7.10.19 αρωμα έχω να πώ τα παρακάτω. Την εγκατεστησα χωρις κανενα πρόβλημα πριν 8 ημέρες. Κάποια μικροπροβλήματα που τα είχα επισημάνει ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ απο την καταπληκτική ελληνική ομάδα υποστήριξης. Εξακολουθεί να παραμένει το πρόβλημα της αδυναμίας επικοινωνίας με τηλεοραση ( στην κινεζικη έκδοση δεν υπάρχ…
-
Είχα κάποια προβληματακια στο Redmi pro με την 7.10.12 πειραματιζομενος τα έλυσα τα σημαντικότερα (εκτός της επικοινωνίας με τηλεόραση) κάνοντας επανεγκατάσταση από twrp, με μεθοδολογία διόρθωσης της εγκατάστασης. Ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας ανάπτυξης είναι η δυνατότητα επί μέρους διορθώσεων, η ακόμα και τροποποιησεων χωρίς να γίνει πάλι πλήρης εγκατάσταση. Δουλεύουν όλα τα προβλήματα που είχα αναφέρει νωρίς το απόγευμα, εκτός μέχρι στιγμής η τηλεόραση
-
72 ώρες με arΩma 7.10.12 Πρώτες καταγραφές, από φόρτιση μπαταρίας με ρυθμό 4% ανά ώρα χωρίς καμία άλλη λειτουργία, με αυτόματη έναρξη μόνο 3 εφαρμογές, 4g άγνωστο προς το παρόν, μπλοκάρισμα ελληνικής γλώσσας σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν υπάρχει Gallery, και επικοινωνώ μετά από τον υπολογιστή. ΣΗΜΕΙΩΜΑ : ΜΕ την κινέζικη 9,δεν υπάρχουν αυτά τα πρόβληματα. Αλλά θεωρώ απαράδεκτο να βρίσκομαι στην Ελλάδα και να χρησιμοποιώ εγγλέζικα. Έχω κάνει δύο φορές καθαρή εγκατάσταση. Υπάρχει κάποια άλλη διαδικ…
-
Είχα πρόβλημα αντίστοιχο με το Redmi Pro. Έκανα format data and factory reset και το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν υπάρχει φάκελλος της #ΣΥΛΟΓΗ# και μπαίνω με τον υπολογιστή να κατεβάσω φωτογραφίες, το 4g δεν δουλεύει ούτε στην cosmote oute wind, και μετά από δύο ημέρες δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω την δυνατότητα να βλέπω μέσω τηλεφώνου τις φωτογραφίες που είναι στο mi cloud, είτε να τις κατεβάσω σε αυτό. ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ η καθοδήγηση για λύση αυτών των προβλημάτων; Στάλθηκε από το Redmi P…
-
Παιδιά καλησπέρα. Σαν VIP που είμαι εγκατεστησα την άρωμα με miui 9 που στάλθηκε το πρωί , κατευθείαν επάνω απο την άρωμα με miui 8 που είχα μέχρι σήμερα απο τον Ιούνιο. Εκτός του ότι μέχρι στιγμής το πρόβλημα που έχω είναι μόνο με την σύνδεση με bluetooth ακουστικο μόνο της sony, και την αδυναμία επικοινωνίας με την οθόνη τηλεορασης που είχα μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα άλλο . Η εγκατάσταση έγινε μέσα 212 δευτερόλεπτα και δεν βλέπω μέχρι στιγμής κάτι άλλο εκτός του ότι αλλάζει γρηγορό…
-
Για εμένα που έχω διαρκεί συνεργασία με διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου έχω φτάσει σε ένα συμπέρασμα. Η συντριπτική πλειοψηφία των νεοεργαζομένων υπαλλήλων είναι πολύ καλύτερη , ειλικρινής και συνεπής με την εργασία τους , και την στάση τους απέναντι στον πολίτη. Όσο παλαιότερος τόσο χειρότερος. Ενδεχομένως να είναι συμπτωση ότι όποτε είχα προβλήματα αυτά ήταν με αρχαιότερους στην υπηρεσία. Αλλά ποτέ δεν είπα δεν βαριέσαι.
-
Εάν ο υπάλληλος θέλει να είναι συνεπής με τους απλούς πολίτες έχει την δυνατότητα να βρει τα στοιχεία είτε από τον εισαγωγέα είτε από το διαδίκτυο που βλέπει για κάθε προϊόν την λιανική του τιμή και μπορεί να κάνει ότι με τους κεντρικούς εισαγωγείς. Εάν έχει χρόνο από την πασιέντζα. Εξαντλεί και προχωρά σε υπέρβαση αρμοδιοτήτων στην πλειοψηφία για να μπορέσει να εξυπηρετήσει όποιον θέλει
-
Την Βετα έκδοση την εχω δοκιμάσει και εγώ. έχει μερικά πραγματάκια παραπάνω και κάποιες ομορφιές, αλλά κολάει όταν έχεις στην μια κάρτα τα δεδομένα σε λειτουργία και σε πάρει ή πάρεις εσύ τηλέφωνο. Το κλείνεις για να κάνει επανεκίνηση μετά απο αρκετή ώρα. Εαν δεν θοθεί 7 τότε ή βάζουμε την 7αρα απο ινδία αλλά χωρίς ελληνικά , ή φροντίζουμε και πιέζουμε την ελληνική ομάδα να αναπτύξει παραπέρα την άρομα περισσότερο.