Εάν ο υπάλληλος θέλει να είναι συνεπής με τους απλούς πολίτες έχει την δυνατότητα να βρει τα στοιχεία είτε από τον εισαγωγέα είτε από το διαδίκτυο που βλέπει για κάθε προϊόν την λιανική του τιμή και μπορεί να κάνει ότι με τους κεντρικούς εισαγωγείς. Εάν έχει χρόνο από την πασιέντζα. Εξαντλεί και προχωρά σε υπέρβαση αρμοδιοτήτων στην πλειοψηφία για να μπορέσει να εξυπηρετήσει όποιον θέλει
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Συμφωνώ αλλά...πάμε αλλού την κουβέντα.. πάλι δεν θα χρειάζεται καν να αναφερόμαστε στην εργασιακή ηθική του κάθε υπαλλήλου αν τα νούμερα είναι σωστά, έτσι;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Θα πρότεινα τον φίλο να κάνει εκτύπωση την απόδειξη αγοράς της PayPal και να κάνει ένσταση, γιατί μιλάμε για 100% πάνω το πρόστιμο από το Τελωνείο, και σίγουρα θα βρεθεί η λύση.
-
Θετική απάντησηΓια εμένα που έχω διαρκεί συνεργασία με διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου έχω φτάσει σε ένα συμπέρασμα. Η συντριπτική πλειοψηφία των νεοεργαζομένων υπαλλήλων είναι πολύ καλύτερη , ειλικρινής και συνεπής με την εργασία τους , και την στάση τους απέναντι στον πολίτη. Όσο παλαιότερος τόσο χειρότερος. Ενδεχομένως να είναι συμπτωση ότι όποτε είχα προβλήματα αυτά ήταν με αρχαιότερους στην υπηρεσία. Αλλά ποτέ δεν είπα δεν βαριέσαι.
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Σωστά υπάρχουν και έντιμη και εργατικοί Δημόσιοι Υπάλληλοι σωστός. -
το πρόβλημα εντοπίζεται στους μεγαλύτερους σε ηλικία υπάλληλους.. δεν μαθαίνεις σε ένα γερικο σκυλί νέα κόλπα λέει μια παροιμία... Απο την αλλη πολλοί από εμάς που παίρνουμε κομμάτια με flash sales ή κουπόνια και πέφτει η τιμή ο τελωνης μπορεί να δει την αρχική αξία του και έτσι δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι δεν κάνει την δουλειά του σωστά... εσύ πρέπει να του αποδείξεις ότι το πήρες φτηνότερα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
δεν ακουω εδω και καιρο κανεναν να παιρνει απο vickmall.υπαρχει προβλημα?ρωταω γιατι προσπαθω να τους βρω και ειναι offline εδω και εβδομαδες.
-
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος . Παρήγγειλα ένα Mod από το gearbest μέσο nl post ( αυτο εδω S Body New Vape Droid 250 C3D1 DNA 250 TC Mod ) και στην Ελλάδα στο τελωνείο μου έγραψε Κ.Α.Τ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ 11/10/2017, 00:20:21 . H συσκευασία δεν περιέχει μπαταρία/-ες ούτε κάποιο υγρό ... Ξέρει κανείς κάτι ? Και μου ειπαν οταν πηρα στα ελτα τηλεφωνω οτι το ποιο πιθανον να μου το κατασχεσουν γιατι απαγορευονται και βλεπω πως στο youtube υπαρχουν unboxing ΜΟDS που τα εχουν παραγγηλει απο το gearbest . Εκανα καποιο λαθος στην μεθοδο αποστολης ή καναν καποιο λαθος στο τελωνιο .
-
Υπάρχει ελληνική νομοθεσία που απαγορεύει την εισαγωγή όλων των ειδών τα προϊόντα που έχουν σχέση με ατμό-καπνιστικά
-
O @vrs5 μπορεί να σε διαφωτίσει διότι είναι moderator στο vaping gr ,στείλε του πμ γνωρίζει καλά την νομοθεσία.
-
Ο/H karatzas101 έγραψε:
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος . Παρήγγειλα ένα Mod από το gearbest μέσο nl post ( αυτο εδω S Body New Vape Droid 250 C3D1 DNA 250 TC Mod ) και στην Ελλάδα στο τελωνείο μου έγραψε Κ.Α.Τ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ 11/10/2017, 00:20:21 . H συσκευασία δεν περιέχει μπαταρία/-ες ούτε κάποιο υγρό ... Ξέρει κανείς κάτι ? Και μου ειπαν οταν πηρα στα ελτα τηλεφωνω οτι το ποιο πιθανον να μου το κατασχεσουν γιατι απαγορευονται και βλεπω πως στο youtube υπαρχουν unboxing ΜΟDS που τα εχουν παραγγηλει απο το gearbest . Εκανα καποιο λαθος στην μεθοδο αποστολης ή καναν καποιο λαθος στο τελωνιο .
Ξέχασε το mod, πήγαινε παρακάτω και άσε να το χαρεί κάνας τελώνας
Ρίξε μια ματιά,
Άρθρο 16 - Νόμος 4419/2016 - Διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης (Άρθρα 18 και 20 παρ. 6 της Οδηγίας 2014/40/ΕΕ) | Νομικά Νέα | Lawspot
Δές και στο φόρουμ της υπογραφής μου αν θές, υπάρχουν τα πάντα, όπως και αρκετοί στην ίδια θέαη με εσένα -
Για αντικείμενα με προορισμό εκτός Αθήνας, ποια είναι η διαδικασία στην περίπτωση που μας χρεώσουν πολλά στο τελωνείο;Δεν έχω σκοπό να πληρώσω κερατιατικα και για τα λεφτά αλλά κυριως για την αδικία του πράγματος.
Δε μαρεσουν τα νταβατζιλικια και θα φροντίσω να τους παιδεψω όσο γίνεται περισσότερο εφόσον ξεφεύγουν οι χρεώσεις τους, μακάρι να το κάνανε όλοι.Το αποτέλεσμα θα είναι ο όγκος δουλειάς τους να διπλασιαστει χωρίς να μπορούν να αυξήσουν αντίστοιχα τα έσοδα τους ή τους μισθούς τους.Θα αναγκαστούν στο τέλος να είναι ακριβοδικαιοι.
Είμαι απο Γιάννενα.Να στείλω προληπτικά απόδειξη του ποσού που πλήρωσα όσο βρίσκεται ακόμα τελωνείο η να κάνω τις διαπραγματεύσεις όταν έρθει Γιάννενα;Ξέρει κάποιος που πρέπει να απευθυνθώ για την πρώτη περίπτωση; -
Ο/H stefanosstef έγραψε:
Για αντικείμενα με προορισμό εκτός Αθήνας, ποια είναι η διαδικασία στην περίπτωση που μας χρεώσουν πολλά στο τελωνείο;Δεν έχω σκοπό να πληρώσω κερατιατικα και για τα λεφτά αλλά κυριως για την αδικία του πράγματος.
Δε μαρεσουν τα νταβατζιλικια και θα φροντίσω να τους παιδεψω όσο γίνεται περισσότερο εφόσον ξεφεύγουν οι χρεώσεις τους, μακάρι να το κάνανε όλοι.Το αποτέλεσμα θα είναι ο όγκος δουλειάς τους να διπλασιαστει χωρίς να μπορούν να αυξήσουν αντίστοιχα τα έσοδα τους ή τους μισθούς τους.Θα αναγκαστούν στο τέλος να είναι ακριβοδικαιοι.
Είμαι απο Γιάννενα.Να στείλω προληπτικά απόδειξη του ποσού που πλήρωσα όσο βρίσκεται ακόμα τελωνείο η να κάνω τις διαπραγματεύσεις όταν έρθει Γιάννενα;Ξέρει κάποιος που πρέπει να απευθυνθώ για την πρώτη περίπτωση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0