Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ο/H roditis έγραψε:
ενδιαφέρομαι να πάρω το xiaomi speaker 2, δυστυχώς απο bangood, gearbest δεν έχει επιλογή με priority, ωστόσο απο ebay το βρίσκω κάτω απο 20 ευρώ με μεταφορικά, τι προτείνετε ως έμπειροι; να το αγοράσω η θα πληρώσω αλλο τόσο τελωνείο; ευχαριστώ
των ΕΛΤΑ που είναι 3€..
Αν κάποιος ΄γνωρίζει κάτι διαφορετικό ας το αναφέρει -
Τα 22€ ισχύουν , αλλά η εκτιμηθείσα αξία από την πραγματική αξία που πληρώσαμε στο Κινεζομάγαζο όπου παρεμβάλλεται η ανθρώπινη προσωπική κρίση του τελώνη μπορεί να έχει και τεράστια διαφορά σε βάρος μας.
-
Γιαυτό να στους Κινέζεμπορους λέτε για πράγματα μικρής αξίας (ως 50 ευρώ τουλάχιστον) να βάζουν το κανονικό τιμολόγιο. Μην το ξεχνάτε αυτό.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
θελω να φτιαξω ενα gaming pc και εχω βαλει στο ματι αυτο του gearbest με τα 700 ευρω.αλλα τετοιο γομαρι δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο κινα.ξερετε τι μπορει να παιχτει στο τελωνειο?με priority ολα καλα? εχει παρει κανεις κατι αναλογο?
-
Εσύ θες να κάνεις με εγκεφαλικό τους τελωνες
-
Original Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 SpeakerΠάρτο απο gearbest, στα 16 ευρω είναι δώρο, το έχω και τα σπάει!!
-
Στο Gearbest έχει priority line EMS Express και τίποτα άλλο. Περνά τελωνείο;
-
Ξέρει κανείς τι γίνεται στα ΕΛΤΑ ? πολύ μεγάλες καθυστερήσεις τελευταίαGlobal V10.2.2.0.MALMIXM
-
Μεγάλες καθυστερήσεις επειδή περνάνε τα πάντα από τελωνείο. Δέμα που ήταν να παραλάβω πριν τις 10 Σεπτεμβρίου το πήρα την Παρασκευή που μας περασε
-
Το τρίευρο μπαίνει ακόμα ή το κόψανε;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Επειδή ψάχνω να αγοράσω κινητό για δώρο μπορεί κάποιος να μου πει ποια site έχουν priority line - EU express που γλιτώνεις τελωνείο, να κάνω μια σύγκριση τιμών?Winners find a way, losers find an excuse
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0