Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 475.

• Σύμφωνα με την ανακοίνωση ή 8.5.3, έχει την καλύτερη διαχείριση ενέργειας από οποιαδήποτε άλλη. Αύριο εγκαθιστώ και ενημέρωση μετά από 4-5 ημέρες Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω την αίσθηση ότι η XTRV κερδίζει στα σημεία. Αύριο που θα βάλω την διορθωμένη 8.5.3 και αφού την δοκιμάσω θα δημοσιοποιησω σύγκριση

• Δεν ξέρω Γιατί είσαι τόσο κατηγορηματικος, απλά εγώ μετέφερα την δική μου εμπειρία για τα προβλήματα που ανέφερες παραπάνω. Επειδή λοιπόν έχω και το ΟΡΧ με Snapdragon 801, εκεινο που γνωρίζω είναι ότι τεχνικά προβλήματα σέρνεται σε αντίθεση με το Redmi Pro Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προφανώς μάλλον έπεσες σε προβληματική κατασκευή. Το έχω από Γενάρη, και δεν είχα ποτέ τα προβλήματά που αναφέρεις. Σε αντιστοιχία ίσως μπορεί να το ανταγωνιστεί κάποιος περισσότερο εξελιγμένος Snapdragon APO το 660. Ίσως σειρά 800 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΟΘΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ STABLE 8.5.3. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΥΙ 9. ΤΩΡΑ ΓΙΑ NOUGAT, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΑΙ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΥΣ

• Διαβάζω τακτικά για πρόβλημα με Bluetooth sto pro. Έχω χρησιμοποιήσει το Bluetooth σε τέσσερα αυτοκίνητα και 5 διαφορετικά ακουστικά. Παίζει με όλα εκτός από το Bluetooth της Sony Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για την εγκατάσταση της άρομα η διαδικασία είναι πολύ απλή. Δες την σελίδα πως από σταβλε πάμε σε δεν και είναι και το σύστημα που θα σε ενθουσιάσει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλά έχεις άρομα και κάθεσαι;

• MIUI 9 TELEYTAIO ΓΙΑ ΤΟ REDMI PRO ΣΕ ANDROID 6.1 STHN KINEZIKH EKDOSH ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΑ ORIGINAL SITE: 1kUS917h Επειδη δουλεύουν τα πάντα σε αυτή την έκδοση , ποιος μπορει να μου δόσει μια εξήγηση τι φταιει και δεν παίρνει άλλες γλώσες , η γιατι το σύστημα και σε ευρωπη και σε ελλάδα έχει καθήσει;. Γιατί αποκλείεται να μην γνωρίζουν την συγκεκριμένη διεύθυνση εδώ και 4 ημέρες που έχει δημοσιευτεί πριν την 9ημερη αργία στην Κίνα.

• Το πιθανότερο είναι να το βάλω για πούλημα τώρα που το έχω καινούργιο και είναι το μεγάλο με Χ25, και να προχωρήσω σε νέα αγορά από οποιαδήποτε κινέζικη εταιρεία διασφαλίζει την όποια αναβάθμιση για τα επόμενα δύο χρόνια. Όταν το έβγαλε στην Κίνα τον Αύγουστο του 2016 είχε επίσημα ανακοίνωση στους Κινέζους για μία τουλάχιστον αναβάθμιση. Όπως διαπιστώνω και σε αυτά που αναφέρει σαν διεθνή δεν έχει αναλάβει Καμία δέσμευση σε αντίθεση με την ΟΡΡΟ, στην Κίνα. Ούτε για τα μοντέλα της σειράς Snapdrag…

• Μετάφραση κινέζικου μπλοκ μόνο για αυθεντικά κινέζικα τηλέφωνα, με την εμπειρία από MTK επεξεργαστές άλλων κινεζικων εταιρειών Στάλθηκε από το ONE E1003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• [procontra] [/procontra]

• Το περίεργο είναι ότι ενώ στο xda το εχουν λύσει το θέμα με τις δύο κάρτες, έχουν πρόβλημα με ήχο και περιορισμένες λειτουργίες φώτο, δεν το έχει λύσει η μαμά εταιρεία. Ύποπτο παιχνίδι όταν άλλες κινέζικες με ίδιο επεξεργαστή, δίκαρτο και μισή τιμή έχουν ήδη 7.1.1, εκτός και εάν ετοιμάζουν άλλη μεγάλη έκπληξη

• Λοιπόν αγαπητοί συνοδοιπόροι στους Κιν έζους της ΧΙΑΟΜΙ καντε υπομονή. Από αύριο πρωί , μέχρι 9 Οκτωβρίου στην Κινα υπα΄ρχει αργία λογω εθνικής γιορτης και δεν δουλεύει τίποτα. ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ , θπδατε για ΜΙΘΙ 9 , και ισως nougatδεν υπάρχει περίπτωση πριν το τέλος του επόμενου τριημερου να πάρουμε οτιδήποτε. Οι λύσεις που υπάρχουν είναι οι παρακάτω : Α. Περιμένουμε αναβαθμιση σε 7 και 9 με την Κινέζικη stable που θα είναι και global, Β. Παραμένουμε όπως έχει, Γ. Βάζουμε nougat απο XDA δουλ…

• είναι σαφές ότι εάν στο τέλος του μήνα δεν δόσει Nougat and miui 9 η ΧΙΑΟΜΙ θα έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα κατα κύριο λόγο στην κινέζικη αγορά που έχει ανέβει στο πρώτο σκαλί των πωλήσεων. Και αυτό επειδή στο τέλος μαιου η ίδια στην ιστιοσελία της το είχε ανακοινώσει. Απο εκει και πέρα σίγουρα σε όλους του φανατικούς υποστηρικτές της θα χάσει απο εκτίμηση και σίγουρα απο πελάτες. Γυρνάς και βλέπεις τον ανταγωνισμό. Την ίδια περίοδο που κυκλοφόρησε το redmi pro κυκλοφόρισε στην κίνα και στην υπόλοι…

• σε ποιες περιπτώσεις αρχίζει να ζεσταίνεται;. Τρέχω 3 προγράμματα cad και ένα πρόγραμμα δορυφόρων για real time preview για επαγγελματικούς λόγους, και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Αντίθετα τα ίδια προγράμματα στο Μι5 με snapdragon δεν ανταπεξέρχεται με την ίδια ταχύτητα στην επίλυση, ιδιαίτερα όταν γίνεται refresh στην δορυφορική σύνδεση , κάθομαι για καφέ. Μήπως κάποια στιγμή το τεστ και η σύγκριση μεταξύ συσκευών με διαφορετικό επεξεργαστή , πρέπει να γίνει σε πραγματικά προβλήματα , και …

• Δηλαδή θέλεις να πεις ότι και στο ωμέγα; ----------------

• Έλεος με τις συνεχόμενες ανακοινώσεις ότι ενεργοποιουνται όλες οι ΟΤΑ UPDATES. Καλύτερα να γίνεται αναφορά σε ποια συγκεκριμένα τηλ. Αφήστε εμάς τους Κινέζους στο πόνο μας.

• Να έχεις υπόψη σου ότι με τον mediatek τρέχω τεχνικές εφαρμογές που με 821 σέρνονται.

• Σωστά όταν μας περισσεύουν χρήματα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk