Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• #eddie1996, για να αγοράσουμε ένα τηλέφωνο θεωρητικά έχουμε αποφασίσει το ύψος της δαπάνης , και δεύτερο τι λειτουργίες θέλουμε με αυτό. Το μοντέλο που έχεις πιστεύω ότι καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες οποιουδήποτε επαγγελματία, έχει πάρα πολλές δυνατότητες αντίστοιχων τηλεφώνων με τιμές από 20 - 40 % λιγότερες . αυτό που θέλεις να πάρεις αμφιβάλλω εάν έχει περισσότερες δυνατότητες . Ισως η διαφορά βρίσκεται σε πόσες αναβαθμίσεις μπορεί να φτάσει το κάθε μοντέλο , και πόσο έχεις εσύ την δυνατότητα να τις αξιοποιήσεις. Απ ότι φαίνεται η ΧΙΑΟΜΙ αποφάσισε να στείλει στον αγύριστο το Redmi Pro, ( μάλλον επειδή έχει πάρα πολύ καλή κατασκευή , αλλά δεν υπολόγισε την μετέπειτα δυνατότητα αναβάθμισης και τώρα ψάχνεται γιατί οι ανταγωνιστές στην Κινα γελάνε σε βάρος της) με τις όποιες απώλειες γι αυτήν, αφού οι εταιρείες που θέλει να ανταγωνιστεί ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ πολύ ποιο μπροστά από την ίδια στο after sale service. Άρα μπορείς να ερευνήσεις και να σιγουρευτείς ότι το ΝΟΤΕ 2 θα έχει δυο τουλάχιστον αναβαθμίσεις από την ημέρα που τέθηκε σε κυκλοφορία , διαφορετικά δεν χρειάζεται να μπεις στο τρυπάκι της αλλαγής χωρίς λόγο. :thumbsup:
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

#eddie1996, για να αγοράσουμε ένα τηλέφωνο θεωρητικά έχουμε αποφασίσει το ύψος της δαπάνης , και δεύτερο τι λειτουργίες θέλουμε με αυτό. Το μοντέλο που έχεις πιστεύω ότι καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες οποιουδήποτε επαγγελματία, έχει πάρα πολλές δυνατότητες αντίστοιχων τηλεφώνων με τιμές από 20 - 40 % λιγότερες . αυτό που θέλεις να πάρεις αμφιβάλλω εάν έχει περισσότερες δυνατότητες . Ισως η διαφορά βρίσκεται σε πόσες αναβαθμίσεις μπορεί να φτάσει το κάθε μοντέλο , και πόσο έχεις εσύ την δυνατότητα να τις αξιοποιήσεις. Απ ότι φαίνεται η ΧΙΑΟΜΙ αποφάσισε να στείλει στον αγύριστο το Redmi Pro, ( μάλλον επειδή έχει πάρα πολύ καλή κατασκευή , αλλά δεν υπολόγισε την μετέπειτα δυνατότητα αναβάθμισης και τώρα ψάχνεται γιατί οι ανταγωνιστές στην Κινα γελάνε σε βάρος της) με τις όποιες απώλειες γι αυτήν, αφού οι εταιρείες που θέλει να ανταγωνιστεί ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ πολύ ποιο μπροστά από την ίδια στο after sale service. Άρα μπορείς να ερευνήσεις και να σιγουρευτείς ότι το ΝΟΤΕ 2 θα έχει δυο τουλάχιστον αναβαθμίσεις από την ημέρα που τέθηκε σε κυκλοφορία , διαφορετικά δεν χρειάζεται να μπεις στο τρυπάκι της αλλαγής χωρίς λόγο. :thumbsup:
      Βασικά για να πω την αλήθεια παράπονο δεν έχω από το συγκεκριμένο. Το έχω περίπου 7 μήνες. Απλώς στο θέμα της αναβάθμισης το minote 2 θα πάρει Nougat? Καλά για το Oreo δεν το συζητάω καν... :P Θέλω να μπω στο τρυπάκι του snapdragon 821 κτλ καθώς και ο σχεδιασμός είναι κάπως διαφορετικός.... Πως να το πούμε δηλαδή? :P
    • Ναι το mi note 2 είναι ποιοτικά ανώτερο από το redmi pro.
      Αν και το mi5s στα 235 € με τελωνειακή κάλυψη με εξιτάρει περισσότερο και ας έχει πιο μικρή οθόνη και μπαταρία.
      Το mi note 2 δεν χρειάζεται να πάρει nougat διότι έχει ήδη.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Ναι το mi note 2 είναι ποιοτικά ανώτερο από το redmi pro.
      Αν και το mi5s στα 235 € με τελωνειακή κάλυψη με εξιτάρει περισσότερο και ας έχει πιο μικρή οθόνη και μπαταρία.
      Θυμαμαι που μου το είχες προτείνει αλλά ξέρεις κάτι δεν μπορώ τα μικρά τλφ μου αρέσεουν κινητά σαν του γκούφη :P
    • Παιδιά το note 2 έχει 80% περισσότερο από το Redmi Pro. Καλό είναι να συγκρίνεται περίπου όμοια τηλέφωνα με παραπλήσια χαρακτηριστικά. Με βάση λοιπόν αυτά το Redmi Pro έχει πολύ καλύτερη αναλογία ποιότητας και χαρακτηριστικά προς οικονομικά της αγοράς
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Παιδιά το note 2 έχει 80% περισσότερο από το Redmi Pro. Καλό είναι να συγκρίνεται περίπου όμοια τηλέφωνα με παραπλήσια χαρακτηριστικά. Με βάση λοιπόν αυτά το Redmi Pro έχει πολύ καλύτερη αναλογία ποιότητας και χαρακτηριστικά προς οικονομικά της αγοράς
      Τι έχει 80% περισσότερο?
    • Διαφήμιση
    • Η τιμή του

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Μα όταν θέλουμε κατι, θα δώσουμε κάποια λεφτά παραπάνω για αναβάθμιση συσκευής. Φυσικά και είναι ανώτερο το note 2 δεν υπάρχει σύγκριση το θέμα είναι εάν αξίζει η αλλαγή; εγώ θα την έκανα

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Σωστά όταν μας περισσεύουν χρήματα

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Το είδα από κοντά στο κατάστημα του επίσημου διανομέα πριν μερικές μέρες και το έβαλα δίπλα δίπλα με το pro που έχω. Οθόνη είναι παρόμοιας απόδοσης αλλά γενικότερα το note2 είναι πιο προσεγμένη συσκευή με καλύτερη απόδοση. Προσωπικά, δεν θα αναβαθμιζα από το pro σε αυτό ειδικά, δεν αξίζει τα (αρκετά) έξτρα χρήματα σε αυτή την στιγμή, κατά την γνώμη μου. Θα περιμένω για αναβάθμιση μέχρι να βγει από την xiaomi κάτι άλλο πιο καινούριο και πιο διαφορετικό ίσως. Μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με το pro. Και θα ήμουν ακόμα πιο πολύ αν δεν είχε mediatek μέσα, αλλά τι να κάνουμε.. :thumbup:

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Να έχεις υπόψη σου ότι με τον mediatek τρέχω τεχνικές εφαρμογές που με 821 σέρνονται.