Τέλος πάντων, γενικότερα ΜΗΝ έχετε την οθόνη του Pro σε φούλ φωτεινότητα, περισσότερο από ότι χρειάζεται. Πχ. Αν βρίσκεστε στον ήλιο.
Το έχω δει και σε Samsung AMOLED αυτό το πρόβλημα, εμφανίζεται σε όποιους έχουν στατικές εικόνες στην οθόνη (όπως το FB) για μεγάλο διαστημα.
Και η οθόνη του Pro δεν είναι και από τις καλύτερες ποιοτικά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Πάλι στην απέξω όσοι από εμάς αγοράσαμε το Redmi Pro. Βέβαια οι Κινέζοι είχαν πει ότι είναι για την Κίνα. Αλλά γνωρίζουν ήδη ότι έχει κάνει θραύση και εκτός Κίνας. Το ερώτημα είναι γιατί άλλα μοντέλα μικρότερων κατασκευαστων με ίδιο επεξεργαστή έχουν ήδη 7, στην Ινδία επίσης και το συγκεκριμένο μόνο έχει κολλήσει. Ηθικό δίδαγμα : δεν ξανά αγοράζουμε εάν δεν είναι σίγουρη η αναβάθμιση σε τουλάχιστον δύο νεότερες. Αυτό έκανα με την δεύτερη συσκευή Μι 6,μόνο που για να τρέξει δύο τεχνικά προγράμματα σου δίνει την αίσθηση συσκευής με Android 3 ή 4.
Γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ;. Έτσι κι αλλιώς από τις 16 Ιουνίου είχε ανακοινωθεί ότι nougat, και miui 9 θά δοθούν μέχρι τέλος Σεπτέμβρη. Βέβαια αυτό ισχύει για Κίνα. Άγνωστο τι θα γίνει για τον υπόλοιπο κόσμο. Το πρόβλημα για την ΧΙΑΟΜΙ είναι ότι θα είναι η μόνη εταιρεία στις 10 μεγαλύτερες κατασκευαστριες εταιρείες που συσκευή που κυκλοφόρησε Αύγουστο 2016 δεν θα πάρει nougat. Εκεί την κτυπάει ο ανταγωνισμός. Να δούμε λοιπόν πόσο σοβαρή είναι.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά...
Επειδή σκέφτομαι να κάνω αλλαγή έτσι επειδή μου κάθισε σκέφτομαι το mi note 2.
Θεωρείται αναβάθμιση?
Διότι στο αντίστοιχο νήμα δεν είδα πολλές σελίδες και φοβήθηκα μήπως δεν είναι καλό τλφ η δεν αξίζει.
Ευχαριστώ.