Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Στην ίδιας γενιάς ΑRM αρχιτεκτονική βασίζονται και οι δύο επεξεργαστές, με διαφορετικό arrangement στους πυρήνες. Μάλλον η εφαρμογή που τρέχεις δεν πολυγουστάρει το Big-Little arrangement που έχουν οι snapdragon.
      Κατά τα άλλα, μια χαρά δυνατός είναι ο Χ25, ΑΛΛΑ: Μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται, ξεκινάει άγριο throttling, πέφτει η απόδοση 30-40% (μετρημένο).

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • σε ποιες περιπτώσεις αρχίζει να ζεσταίνεται;. Τρέχω 3 προγράμματα cad και ένα πρόγραμμα δορυφόρων για real time preview για επαγγελματικούς λόγους, και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Αντίθετα τα ίδια προγράμματα στο Μι5 με snapdragon δεν ανταπεξέρχεται με την ίδια ταχύτητα στην επίλυση, ιδιαίτερα όταν γίνεται refresh στην δορυφορική σύνδεση , κάθομαι για καφέ. Μήπως κάποια στιγμή το τεστ και η σύγκριση μεταξύ συσκευών με διαφορετικό επεξεργαστή , πρέπει να γίνει σε πραγματικά προβλήματα , και όχι σε παιχνιδάκια ;. ( μην ξεχνάμε τις μετρήσεις για τα καυσαερια. Οι γνωστές μεγάλες και ακριβές φίρμες της Γερμανίας , είχαν πλαστά και πλασματικά αποτελέσματα σε συνεργασία με τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου , ενώ στα αντίστοιχα φτηνα ιταλικά η κορεάτικα πάντα κάτι έβρισκαν;) :roll:
    • ειναι κριμα που το συγκεκριμενο μοντελο, δεν εχει την αναλογη υποστηριξη που του πρεπει, απο την XIAOMI...!!

θα περιμενε κανεις, να του δωσει τουλαχιστον την Nougat με MIUI9.

ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ, γιατι σαν συσκευη, αξιζει πολλα παραπανω απο οσο το αγορασαμε τελικα...!!

αλλα ερχεται και στο μυαλο μου η σκεψη, απο την αλλη, ποσο τεραστιο ρολο παιζει το λειτουργικο στην χρησιμοτητα της συσκευης.
      (και...ναι.... το μυαλο μου παει στην APPLE, που ναι μεν δεν εχει TOP συσκευες -σαν συσκευη-, αλλα με το κλειστο λειτουργικο της, ποσο την εκμεταλλευεται στο επακρο....!!! κι ας την κραζουμε ορισμενοι....!!)

εεε εδω εχουμε το ακριβως αντιθετο. να εχεις δωσει μια ΣΥΣΚΕΥΑΡΑ στην αγορα, και να μην αναβαθμιζεται, ωστε να μπορεις να χεις νεοτερα χαρακτηριστικα και λειτουργιες...!!!
      πιο αυτοκτονικο.... δεν γινεται....!!!
    • Διαφήμιση
    • Ναι οντως ειναι κριμα να μην μπορει να παρει τις αναβαθμισεις που του αναλογουν αφου σαν τηλεφωνο ηταν και παραμενει απο τα δυνατα της XIAOMI...
    • είναι σαφές ότι εάν στο τέλος του μήνα δεν δόσει Nougat and miui 9 η ΧΙΑΟΜΙ θα έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα κατα κύριο λόγο στην κινέζικη αγορά που έχει ανέβει στο πρώτο σκαλί των πωλήσεων. Και αυτό επειδή στο τέλος μαιου η ίδια στην ιστιοσελία της το είχε ανακοινώσει. Απο εκει και πέρα σίγουρα σε όλους του φανατικούς υποστηρικτές της θα χάσει απο εκτίμηση και σίγουρα απο πελάτες. Γυρνάς και βλέπεις τον ανταγωνισμό. Την ίδια περίοδο που κυκλοφόρησε το redmi pro κυκλοφόρισε στην κίνα και στην υπόλοιπη αγορά δύο κινέζικα (elephone & Leeco ) με ακριβώς ίδιο επεξεργαστή ( mediatek X25 & X20) αλλά με τιμή περίπου 30 - 40 % μικρότερη. Αυτά τα δύο τηλέφωνα έχουν ήδη έκδοση noygat 7.0.1. & 7.1.1. Για ποιό λόγο να εμπιστευτείς ξανά εταιρεία εαν αυτό που υπόσχεται για after sales δεν το υλοποιεί;. Περιμένω λοιπόν να δώ την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη, εαν θα μας έχει την διπλή έκπληξη. Τουλάχιστον για εμένα και τον περίγυρό μου θα είναι σημαντικό για την συνέχεια αγορών προιοντων απο την ΧΙΑΟΜΙ. :cry:
    • Όχι βρε σεις τι λέτε τώρα. Δηλαδή αν δεν πάρει το Pro νουγκατινα δεν ξαναπαίρνω xiaomi. Σοβαρά;
      Να θυμίσω ότι πρόκειται για συσκευή που ΔΕΝ προορίζεται για εξαγωγή και χρήση εκτός Κίνας; Έχουν πάρει πολλά κινητά της xiaomi με mediatek το 7αρι και δεν το πήραμε εμείς;
      Αν δεν υπήρχε η υποστήριξη του φόρουμ εδώ ότι και να δώσει σε κινέζικη ρομ, άχρηστα θα είναι τα κινητά που δεν έχουν Global rom. Εγώ, θα ξαναπάρω xiaomi, ότι και να γίνει με τις αναβαθμίσεις του pro. Κινητό με mediatek, δεν ξαναπαίρνω.
      Όσο για τα άλλα κινέζικα που πήραν αναβάθμιση, 1oν έχουν (σχεδόν) AOSP και 2ον δεν είναι xiaomi, με MIUI.
      Τέλος πάντων, ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο, δεν θέλω να επιβάλω την άποψη μου σε κανένα, για τον εαυτό μου μιλάω και μόνο.

@dhmlaz Δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό μου, φίλε μου.
      Εσένα μπορεί να σου κάνει την δουλειά σου ο X 25, εμένα με ενοχλεί που δεν έχω κανονικό fast charging και που ζορίζεται γενικότερα γιατί οι περισσότερες εφαρμογές δεν είναι optimised για tri-cluster αρχιτεκτονική.
      Αλλά θα ζήσω με κινητό μου για κάνα χρόνο ακόμα, με τα καλά και τα κακά του.
      Την επόμενη φορά, θα πάρω κάτι με snapdragon. Μάλλον με τον 660, δηλαδή.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Τέλος πάντων, γενικότερα ΜΗΝ έχετε την οθόνη του Pro σε φούλ φωτεινότητα, περισσότερο από ότι χρειάζεται. Πχ. Αν βρίσκεστε στον ήλιο.
      Το έχω δει και σε Samsung AMOLED αυτό το πρόβλημα, εμφανίζεται σε όποιους έχουν στατικές εικόνες στην οθόνη (όπως το FB) για μεγάλο διαστημα.
      Και η οθόνη του Pro δεν είναι και από τις καλύτερες ποιοτικά.

Μόλις το είδα και εγώ στο δικό μου Redmi Pro.

Με μόνιμα μαύρο φόντο, αυτόματη φωτεινότητα και πάντα στο 70-80% , με tempered glass (αν παίζει κάποιο ρόλο).

Δυστυχώς το έχει πάθει η μισή οθόνη οριζόντια, απο τη μέση και κάτω έχει burn in. Αισθητό στο μάτι είναι αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Και υποτίθεται προτίμησα το Redmi Pro λόγω OLED & Dual Camera.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Και το δικό μου έχει burning στην οθόνη από βλακεία μου. Την άφησα ανοικτή όλο το βράδυ. Αλλά δεν με ενοχλεί γιατί δεν είναι έντονο.
      Όσο για την αναβάθμιση, πιστεύω ότι είναι θέμα marketing της εταιρίας, ώστε να το παρατησουμε και να πάμε για άλλα. Γιατί, αν το αναβαθμίσει δεν θα το αλλάξουμε ποτέ. Είναι το μοναδικό μέσης κατηγορίας (redmi) xiaomi, με διπλή κάμερα, oled οθόνη και helio x25 επεξεργαστή. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • έχει κυκλοφορήσει η 8.5.2.0.

xiaomi.eu_multi_HMPro_V8.5.2.0.MHQCNED_v8-6.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other

την κατεβάζεις στο κινητό, μπαίνεις twrp, κάνεις wipe-->advanced-->wipe cache & dalvick και μετά install την καινούρια ρομ που κατέβασες.

όχι ότι θα συμβεί κάτι, αλλά κράτα πριν ένα full backup μέσα από το twrp... :mrgreen:

(μη σου πω πως έχει βγει και η 8.5.3.0... :/ )
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • @demakhs Δεν ξέρω εάν με θυμάσαι φιλαράκο μου αλλά εσύ το είχες φτιάξει πριν πολλούς μήνες..να κάνω καμιά αναβάθμιση λες??