Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 475.
-
#eddie1996, για να αγοράσουμε ένα τηλέφωνο θεωρητικά έχουμε αποφασίσει το ύψος της δαπάνης , και δεύτερο τι λειτουργίες θέλουμε με αυτό. Το μοντέλο που έχεις πιστεύω ότι καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες οποιουδήποτε επαγγελματία, έχει πάρα πολλές δυνατότητες αντίστοιχων τηλεφώνων με τιμές από 20 - 40 % λιγότερες . αυτό που θέλεις να πάρεις αμφιβάλλω εάν έχει περισσότερες δυνατότητες . Ισως η διαφορά βρίσκεται σε πόσες αναβαθμίσεις μπορεί να φτάσει το κάθε μοντέλο , και πόσο έχεις εσύ την δυνατότητ…
-
Γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ;. Έτσι κι αλλιώς από τις 16 Ιουνίου είχε ανακοινωθεί ότι nougat, και miui 9 θά δοθούν μέχρι τέλος Σεπτέμβρη. Βέβαια αυτό ισχύει για Κίνα. Άγνωστο τι θα γίνει για τον υπόλοιπο κόσμο. Το πρόβλημα για την ΧΙΑΟΜΙ είναι ότι θα είναι η μόνη εταιρεία στις 10 μεγαλύτερες κατασκευαστριες εταιρείες που συσκευή που κυκλοφόρησε Αύγουστο 2016 δεν θα πάρει nougat. Εκεί την κτυπάει ο ανταγωνισμός. Να δούμε λοιπόν πόσο σοβαρή είναι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάλι στην απέξω όσοι από εμάς αγοράσαμε το Redmi Pro. Βέβαια οι Κινέζοι είχαν πει ότι είναι για την Κίνα. Αλλά γνωρίζουν ήδη ότι έχει κάνει θραύση και εκτός Κίνας. Το ερώτημα είναι γιατί άλλα μοντέλα μικρότερων κατασκευαστων με ίδιο επεξεργαστή έχουν ήδη 7, στην Ινδία επίσης και το συγκεκριμένο μόνο έχει κολλήσει. Ηθικό δίδαγμα : δεν ξανά αγοράζουμε εάν δεν είναι σίγουρη η αναβάθμιση σε τουλάχιστον δύο νεότερες. Αυτό έκανα με την δεύτερη συσκευή Μι 6,μόνο που για να τρέξει δύο τεχνικά προγράμματ…
-
Μια και υπάρχει ακόμα χρόνος για διορθώσεις με τις XTRV aroma Hellenic, θέλω να κάνω μερικές παρατηρήσεις μήπως και διορθωθούν. Η εξαγωγή επαφών στην κάρτα sim δουλεύει μόνον μια πρός μία, ενώ η σύνδεση με την τηλεόραση εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται. Στην έκδοση stable, αυτά τα προβλήματα δεν υπάρχουν
-
Επίσης εάν η Αγορά είναι με κάρτα, και δεν την έχει δεχτεί ο υπάλληλος, ζητάς τα στοιχεία του από τον υπεύθυνο και κάνεις τις εξεις δύο κινήσεις. Πρώτο μήνυση για αποζημίωση, και δεύτερο καταγγελία κατά του υπαλλήλου στο Υπουργείο οικονομικών για παραποίηση ευρωπαϊκής νομοθεσίας τελωνειακης λειτουργίας. Το έκανα πριν μερικούς μήνες, και τρέχουν να αποσύρω τις καταγγελίες. Απλά εγώ ζητάω και αποζημίωση για την ταλαιπωρία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει οι διαμεσολαβιτες το ποσό!!!!
-
Παιδιά συγνώμη , αλλά όταν γράφετε ότι "...Παραδόθηκαν πριν από λίγο και τα VIP mails για νέες MIUI 9 ROM και με υποστήριξη OTA Updates." τι εννοεί; ο καλλιτέχνης. Γιατί εγώ είμαι VIP, αλλά ακόμα δεν εχω πάρει καμιά ειδιποίηση και η συσκευή μου είναι μέσα στις αναφερόμενες.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Βρε θα με τρελάνεις βραδιάτικα εσύ ... Επειδή δεν μου παράθεσες κανένα κείμενο, σου βάζω εγώ τι λέει στην πρώτη σειρά... Παράθεση: “Ευχάριστα τα νέα για όλα τα VIP μέλη μας !!! Θα έχουμε ΟΤΑ Updates για το σύνολο των συσκευών που παραλαμβάνουν τις νέες MIUI 9 XTV & ARΩMA ROM. ” Τι έχεις να πεις τώρα ? ... Μπορεί να έχω ξεπεράσει τα 52 έτη ηλικίας αλλά θυμάμαι τι έγραψα ακόμη... :lol:” Εγώ σε τρελαινω με την σελίδα υποδοχής. Εσύ θα διορθώσεις; τα λεγόμενα σου; 9e40d92b4d12…
-
Πρώτη σελίδα 20aa6d39070f2a1fe113446263d0d847.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Σεπ 5th 2017, 10:37pm =============== Σου έχω στείλει μέσω tapatalk το screen shot. Για κάποιο λόγο δεν ανέβηκε από εδώ. Θα κάνω την τελευταία προσπάθεια πάλι. Αυτό που παρουσιάζεται τώρα δεν είναι στην πρώτη σελίδα της κοινότητας. δες το tapatalk που τα ανέβασα
-
Δείξε μου εδώ αυτά που ισχυρίζεσαι e4668d8ef3ae6196c99b26a3573faa1e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εάν εδώ βλέπεις αυτά που λες..... 3fa690368a888c6b5ff7eaf47ff5286d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Είναι προφανές ότι εσύ δεν έχεις διαβάσει προσεκτικά το κείμενο. Αυτό που παρουσιάζεται άλλα πράγματα λέει . Σου στέλνω και απόσπασμα [label][/label] Η πιστότητα μετράει και όχι η γενικοτητα
-
Ρε παιδιά μήπως είναι αποπροσανατωλιστικο το μήνυμα που υπάρχει ότι σε όλα τα V. I. P. Μέλη και για όλες τις συσκευές γίνεται από σήμερα OTA UPDATE ;. Επειδή είμαι VIP αλλά δεν έχω πάρει τίποτα μήπως να διορθωθεί το κείμενο;. Όχι τίποτα άλλο αλλά γνωρίζω ελληνικά.
-
Λοιπόν παιδιά το πρόβλημα είναι μεταξύ τελωνειακου υπαλλήλου και του φίλου εδώ. Το 80%των προϊόντων που πωλούνται στην ΕΕ προέρχεται από Κίνα. Από την στιγμή πού έρχεται από Ευρωπαίο μεταπωλητή δεν τίθεται θέμα εκτελωνισμου νέου. Απλά οι περισσότεροι από εμάς βαριόμαστε να προχωρήσουμε σε καταγγελία κατά υπαλλήλων και τραβάμε αυτά. Πρόσφατα πήρα mother board της Canon για το plotter από Γερμανία, έτσι νόμιζα, η αποστολή ήταν από Ηνωμένες Πολιτείες προς τον Γερμανό μεταπωλητή. Ο Γερμανός δεν είχε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Από παρόμοια περίπτωση με την DHL το αποδεικτικό ήταν η απόδειξη πληρωμής από το PayPal και αυτό ίσχυσε τελικά.” Άρα αλλού το δέχεται και αλλού όχι. Εγώ είχα American express μέσω PayPal και το απέρριψε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς η δική μου εμπειρία από την DHL ΕΙΝΑΙ αρνητική. Δεν δέχεται την απόδειξη πληρωμής επειδή υπήρχε έκπτωση στο προϊόν αλλά την τιμή καταλόγου. Όπως είναι γνωστό διάφορα μαγαζιά και όχι μόνο κινέζικα έχουν προσφορές μίας η δύο ημερών, που το τμήμα εκτελωνισμου της DHL δεν τα αναγνωρίζει. Η σοβαρότερη εταιρεία ταχυμεταφορών για δέματα εξωτερικού είναι τα ελληνικά ταχυδρομεία. Για αγορές από Κίνα προτείνω κινέζικο Ταχυδρομείο με πρόσθετο κόστος ασφάλιστρα προϊόντος. Η συνέχεια είναι με ΕΛΤΑ Σ…