Καρφιτσωμένο [Vip μέλη] Ενεργοποιούνται τα OTA Updates σε όλες τις συσκευές !
-
-
-
- Είναι προφανές ότι εσύ δεν έχεις διαβάσει προσεκτικά το κείμενο. Αυτό που παρουσιάζεται άλλα πράγματα λέει . Σου στέλνω και απόσπασμα [label][/label]
- Είναι προφανές ότι εσύ δεν έχεις διαβάσει προσεκτικά το κείμενο. Αυτό που παρουσιάζεται άλλα πράγματα λέει . Σου στέλνω και απόσπασμα [label][/label]
-
Βρε θα με τρελάνεις βραδιάτικα εσύ ...
Επειδή δεν μου παράθεσες κανένα κείμενο, σου βάζω εγώ τι λέει στην πρώτη σειρά...
Ευχάριστα τα νέα για όλα τα VIP μέλη μας !!!
Θα έχουμε ΟΤΑ Updates για το σύνολο των συσκευών που παραλαμβάνουν τις νέες MIUI 9 XTV & ARΩMA ROM.
Τι έχεις να πεις τώρα ? ...
Μπορεί να έχω ξεπεράσει τα 52 έτη ηλικίας αλλά θυμάμαι τι έγραψα ακόμη... -
Έχω εγκαταστήσει την άρωμα 7.8.31(πριν κάνω flash to patch)απο εδώ,πως θα περάσω την 7.8.31που βλέπω διαθέσιμη με το fixer updater?ακόμα πέρασα την 7.8.24 μετά έκανα flash το patch και παλι ενώ έβλεπα διαθέσιμη την 7.8.31 άρωμα όταν πατούσα download έβγαζε Μν ότι είμαι update Παρ όλο που είχα την 7.8.24,να περιμένω πιο καινούρια από την 7.8.31?αν το πρόβλημα ήταν ότι είναι ίδια version όταν έβαλα την 7.8.24 δεν έπρεπε να την κατεβάσει?
-
-
-
Πρώτη σελίδα
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Σεπ 5th 2017, 10:37pm ===============
Σου έχω στείλει μέσω tapatalk το screen shot. Για κάποιο λόγο δεν ανέβηκε από εδώ. Θα κάνω την τελευταία προσπάθεια πάλι. Αυτό που παρουσιάζεται τώρα δεν είναι στην πρώτη σελίδα της κοινότητας.δες το tapatalk που τα ανέβασα
-
Ποιά 7.8.31 πέρασες βρε ? και για ποια συσκευή ?
Στο προφίλ σου έχεις δηλώσει ΜΟΝΟ το RedMi PRO, και αν έχεις και άλλη συσκευή που δεν την έχεις δηλώσει στο προφίλ σου, τότε είναι λογικό να μην λαμβάνεις τα mail που χρειάζεται.
Τα Vip mails βασίζονται στις δηλώσεις των συσκευών που δηλώνετε στο προφίλ σας.
Αν κάνετε δεν έχετε σωστά ενημερωμένο το προφίλ σας (Συσκευές), δεν θα λαμβάνετε αυτά που πρέπει.
Και μην κάνουμε την τρίχα τριχιά, γιατί εδώ και μία εβδομάδα έχουμε ενημερώσει με τόσα mails και Posts όλα τα μέλη μας πως τα OTA αφορούν ΜΟΝΟ συσκευές που έχουν ήδη MIUI 9 ROM και είναι VIP.
Για να πέρασες 7.8.31 ROM Πάει να πει πως το έκανες σε μία συσκευή που δεν την έχεις δηλώσει.... -
-
Ο/H giorgos01 έγραψε:
Έχω εγκαταστήσει την άρωμα 7.8.31απο εδώ,πως θα περάσω αυτή που βλέπω διαθέσιμη με το fixer updater, ακόμα πέρασα την 7.8.24 μετά έκανα flash το patch και παλι ενώ έβλεπα διαθέσιμη την 7.8.31 άρωμα όταν πατούσα download έβγαζε Μν ότι είμαι update Παρ όλο που είχα την 7.8.24
Θα σου στείλω σε ΠΜ τα link για να κατεβάσεις την νέα ROM σε λίγο..
Θα την κάνεις εγκατάσταση και θα είσαι έτοιμος για το επόμενο Update. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βρε θα με τρελάνεις βραδιάτικα εσύ ...
Επειδή δεν μου παράθεσες κανένα κείμενο, σου βάζω εγώ τι λέει στην πρώτη σειρά...
Ευχάριστα τα νέα για όλα τα VIP μέλη μας !!!
Θα έχουμε ΟΤΑ Updates για το σύνολο των συσκευών που παραλαμβάνουν τις νέες MIUI 9 XTV & ARΩMA ROM.
Τι έχεις να πεις τώρα ? ...
Μπορεί να έχω ξεπεράσει τα 52 έτη ηλικίας αλλά θυμάμαι τι έγραψα ακόμη...
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες