Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 475.
-
Ξέχασα να αναφέρω, ότι η χρήση έγινε με το Redmi Pro. Ευτυχώς που τα παιδιά μου μου πήραν απο τα χέρια το Μ6 και έτσι ακύρωσα την πώληση του Redmi Pro. Η σύγκριση έγινε με αυτό και ένα παλιότερο oneplus. Προτιμώ λοιπόν να μην έχω φωνητική αναζήτηση αλλά τέλεια λειτουργία σε autocad & google earth, καθώς και σε άλλα τοπογραφικά και τεχνικά προγράμματα . Τα Μ6 και oneplus με τον snapdragon, απλά δουλεύουν . δεν τρέχουν . Σέρνονται
-
Μια πρώτη ματιά με την 7.6.10 δείχνει να έχει άριστη λειτουργία στην διαχείριση ενέργειας. Οτι έχει σχέση με εφαρμογές με έντονη βαρύτητα δεν το συζητώ, μακράν καλύτερη λειτουργία απο οποιοδήποτε snapdragon. Κολάει η φωνητική αναζήτηση στο google.
-
Χαιρετώ την κοινότητα με ιδιαίτερη , ικανοποίηση για ακόμα μια φορά. Στην έκδοση 7.6.8 στο Redmi Pro , για πρώτη φορά με ανοιχτά gps,wifi, και διαρκεί επικοινωνία (ομιλία & data) η μπαταρία σε 24 ώρες είχε κατανάλωση 56%. Σε λίγο περνάω την 7.6.10 και θα μεταφέρω νεά εμπειρία για χρόνο αποφόρτισης. Στα υπόλοιπα (λειτουργίες εφαρμογών τεχνικών προγραμμάτων και αλληλοεπίδρασης με αρχεία autocad & google earth κατά κύριο λόγο) αμφισβητώ την όποια εκτίμηση υπάρχει στα επώνυμα s7, & (oneplus & xiaomi…
-
ΛΥΣΗ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ REDMI PRO. Μετά από πρόβλημα που είχα με μπλοκαρισμένο to τηλέφωνο που δεν μπορούσα να μπω ούτε σε fastboot προχώρησα σε μια επιλογή που υπήρχε στα τηλέφωνα oneplus. Έκλεισα το τηλέφωνο. Μετά από περίπου 30 δεύτερα έχοντας πατημένο μόνο το sound - και συνδέοντας το καλώδιο usb σε θύρα usb 2 στον υπολογιστή το τηλέφωνο ενεργοποιήθηκε σε fastboot mode. Απο εδώ και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα ΒΕΒΑΙΑ με την ουσιαστική βοήθεια του #NasDriver. ENA EYXARISTV MEG…
-
Αγαπητοί φίλοι μακάρι να είμουνα ο τσακ νορις. Δεν μπαίνει σε fastboot, τουλάχιστον με τις κινήσεις που έχω περιγράψει παραπάνω. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;. Δυστυχώς αυτό έχεω κάνει επάνω στην ελληνική πρέπει να έκατσε η κινέζικη και τα έκανα μαντάρα. Τωρα ψάχνω να βρώ τρόπο για διόρθωση . Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί με τον υπολογιστή;. Όταν το συνδέω βέναια ο υ[πολογιστής το βλέπει σαν Redmi Pro, me την οθόνη παγωμένη στο mi. Tίποτα άλλο. Και δεν μπορώ να βρώ και τι άλλη λύση υπάρχει.
-
Δεν μπορώ να γμνωριζω εαν ο bootloader είναι ακόμα ξεκλείδωτος. Το Recovery μου είναι το TWRP . . Είχα την XTRV 7.5.11 και από λάθος πέρασα την china rom. Το τηλεφωνο τώρα όταν κάνω power on μένει σταματημένο στο σημα mi. Προσπάθησα αφου το έκλεισα πατώντας ταυτόχρονα το power kai την αύξηση ήχου να δω πως συμπεριφέρεται και κάνει ότι το με απλό power on. To ιδιο συμπεριφέρεται πατώντας ταυτόχρονα το power kai την μείωση ήχου. Δηλαδή δεν προχωρά καθόλου . Υπάρχει κάποια πρόταση; , κάποια λύση;
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ REDMI PRO Προφανώς δεν υλοποιησα με θρησκευτικη ευλάβεια το : Το ψάρι, η κότα και τα Xiaomi θέλουν χέρι. Διαφορετικά θα είσαι νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι., το μέλος #GR-Macedon που συχνά ανεβάζει στην ομάδα μας. Εγώ λοιπόν επειδή μου αρέσει να βάζω χέρι σχεδόν παντού προχώρησα σε αναβάθμιση στην 7.5.18 . Αλλά επειδή στο κινητό είχα και την ελληνική και την κινεζική απο λάθος φόρτωσα την κινέζικη (προφανώς) και το τηλέφωνο έχει μείνει τούβλο με το …
-
Η ησυχία οφείλεται στην αναμονή της aroma που μάλλον θα υπάρχει και για το redmi pro. Η ησυχία δεν είναι ανησυχητική προφανώς επειδή έχουν σταματήσει να υπάρχουν τα όποια μικροπροβλήματα. Άρα μάλλον πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Τώρα για την τελευταία έκδοση rom 7.5.25 μάλλον το πρόβλημα διαχείρισης της ενέργειας είναι υπαρκτό. Θεωρητικά στην επόμενη θα ψάχνουμε για πρόβλημα και δεν θα υπάρχει και τοτε τί κάνουμε;
-
Γειά σας παιδιά. Με τις τελευταίες rom σίγουρα κάτι παίζει με την κατανάλωση της μπαταρίας. Όμως σε εμένα παρουσιάστηκε και κάτι ακόμα. Με την έκδοση 7.5.18 όταν έβγαζα φωτογραφία κάτω δεξι'ά υπήρχε και η ημερομηνία. Δεν λέω μου άρεσε. Όμως με την τελευταία 7.5.25 εξαφανίστηκε η ημερομηνία. Το γύρισα πίσω αλλά τίποτα. Μπορεί να βοηθσει κάποιος;. Ανεβάζω και screen sot για του λόγου το αληθές.
-
Δηλαδή θα είναι έτοιμη η 7.5.25 aroma kai gia Redmi pro ;. Στην Κίνα έχει κυκλοφορήσει και σε εγγλέζικα η 7.5.25 αλλά δεν έχει aroma.
-
Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος ανακοίνωση για το πότε θα είναι έτοιμη η Aroma for Redmi pro ;