Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-475 από 475.
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου αλλά παρέλειψα κάτι που μάλλον μπορεί να διαφοροποιήσει την απάντησή σου. Έχω την Development Rom της ελληνικής κοινότητας , και θέλω να βάλω την Stable Rom πάλι της ελληνικής κοινότητας. Η διαδικασία είναι αυτή που μου ανέφερες παραπάνω, η υπάρχει κάτι διαφορετικό;. Ευχαριστώ και περιμένω την απάντησή σου
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΝαι αργά, από κακή συνεννόηση και των δύο πλευρών, του Σαββάτου
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΝάσαι καλά Καρντάση. Σήμερα θα γίνει των σκοπίων, για να μάθουν πως δίνεται η λύση. Και παράλληλα ότι οι βορειοελλαδιτες είναι κιμπάριδες. Νασαι πάντα καλά. =============== Ιαν 9th 2017, 8:22pm =============== Αγαλλίαση. Μετά από περιπλάνηση 4 ημερών στο φόρουμ για τα προβλήματα που είχα με το redmi pro και την ουσιαστική βοήθεια που μου έδοσαν τα δύο κορυφαία μέλη του, όπως φαίνονται παραπάνω από τις παρεμβάσεις τους, πριν από λίγο γύρισα από το μαγαζί του νότου που είχα αγοράσει και το τηλέφων…
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΑγαπητοί συνοδοιπόροι στην κινέζικη τηλεφωνική τεχνολογία μάλλον από την αγωνία μου δεν κάνω κατανοητό το πρόβλημα με το reddit Pro. Aν με όσα μου έχεται εξηγήσει, με αυτά που γνωρίζω και με τις προδιαγραφές του Κινεζου κατασκευαστή στην ιστοσελίδα του θα έπρεπε όποια κάρτα από τις δύο δηλώνω για ίντερνετ να εμφανίζεται αυτό στην οθόνη του κινητού στην γραμμή λειτουργίας. Λοιπόν έχω και τις δύο κάρτες μέσα. Μια cosmote και μια WIND. Όταν ενεργοποιώ την κάρτα WINDτο για ίντερνετ τότε στην γραμμή …
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΠαιδιά συγνώμη αν δεν μεταφέρω κάτι σωστά. Να ρωτήσω περισσότερο απλά. Βάζω και τις δύο κάρτες μέσα. Ενεργοποιώ την μία κάρτα για ομιλία και δεδομένα. Την άλλη την έχω απενεργοποιησει. Στην οθόνη στην γραμμή λειτουργίας τι δίκτυο πρέπει να δείχνει;. Τέλος για το κατάστημα από ότι κατάλαβα μάλλον πρέπει να έχει συμμετοχή στο φόρουμ αφού όταν αγοράζεις το κινητό μόνο με την μορφή της Διεθνούς ρομ έχει αρκετά χαμηλότερη τιμή. Ναι το κατάστημα που το αγόρασα είναι νότια από τον μακεδονα. Και εγώ από…
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΤο κατάστημα που έκανε εισαγωγή, και κατά προφορική ενημέρωση έχει την ομάδα που διαμορφώνει την ρομ στα ελληνικά =============== Ιαν 8th 2017, 9:29am =============== Επίσης αυτό που μου λές για τις κάρτες όντως υπάρχουν αυτές οι επιλογές, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Για παράδειγμα έβγαλα την δεύτερη κάρτα έμεινε μόνο μία μέσα, την ρύθμισα να είναι ομιλία και 4γ,αλλά τίποτα. Στο προηγούμενο δίκαρτο (oneplus) υπήρχαν οι ίδιες επιλογές και δούλευε. Επίσης τώρα διαπίστωσα ότι είναι αδύνατο να χαμηλώσω…
-
Redmi Pro
Μήνυμαοντως μου το έγραψες στην προηγούμενη ενημέρωση σου , και σε ευχαριστώ. Να γίνω περισσότερο αναλυτικός για να το καταλάβεις. Όταν υπάρχουν και οι δύο κάρτες μέσα, πράγματι αυτή που έχει δηλωθεί απο την ενεργοποίηση ότι είναι για DATA einai σε αυτή την λειτουργία. Σε αυτή την κάρτα λοιπόν έχεις συγκεκριμενο μέγεθος δεδομένων ( 2000 ΜΒ) και τελειώνουν. Για να μπορέσεις να εκμεταλευτείς και τα δεδομένα της κάρτας που είναι και η ομιλία (σαν να έχεις μονόκαρτο κινητό) έχεις δύο επιλογές. Εαν το δίκα…
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΛοιπόν είμαι ευχαριστημένος γιατί πήρα απάντηση από τους Κινέζους. Είναι dual standby dual 4g, ΟΧΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 4G. Otan ειναι και οι δυο κάρτες μεσα στο τηλέφωνο Διαλέγεις ποια θέλεις να είναι 4G γιατι η άλλη θα είναι μόνιμα 3γ. Αν θέλω να έχω στην κάρτα που είναι ομιλίας και 4G τότε πρέπει να απενεργοποιώ την δεύτερη. Οι Κινέζοι μου πρότειναν να βάλω ορίγιναλ ΡΟΜ για έλεγχο, αν λειτουργει με την απενεργοποίηση της δεύτερης. Διαφορετικά εαν και εκει δεν δουλέψει χρειάζεται υποχρεωτικά αλλαγή το τ…
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΤα έκανα όλα. Τα προβλήματα εξακολουθούν. Προφανώς είναι πρόβλημα hardware. Για το 4G θα έπρεπε όταν είναι μόνο μια κάρτα, η πρώτη να δουλέψει. Άρα όταν ακόμα και με μια κάρτα (που δουλεύει σε άλλο τηλέφωνο) δεν ανταποκρίνεται τότε το πιθανότερο είναι πρόβλημα κατασκευής. Το ίδιο και για το fingerprints. Θα κάνω την τελευταί προσπάθεια με αλλαγή ROM, πριν ζητήσω την αντικατάσταση με νέο που να δουλεύει.
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27065/
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Από ότι φαίνεται η σημερινή μέρα μου έδωσε τα φώτα και θεωρητικά , και ξεμπλοκαρίστηκα απο τα διάφορα προβλήματα λειτουργίας που ειχα απο εχτές που πήρα στα χέρια μου το Redmi Pro. Aφου καταφερα και έβαλα σε μια σειρά τα πράγματα αλλά έχω (θελω να πιστεύω ) τα δύο τελευταία προβλήματα. Μετέφερα απο το παλιό τηλέφωνο τις δύο κάρτες, στο νέο. 1. Το 4G δουλεύει μόνο στην δεύτερη κάρτα. Στην πρώτη δεν δουλεύει παρα μόνο σαν 2G. Στο προηγούμενο τηλεφωνο OnePlus 2, δ…
-
ΜΕΓΕΘΟΣ RAM
ΜήνυμαΕυχαριστώ και πάλι. ΔΗΛΑΔΗ τα 2 είναι για εγκατάσταση apks και τα άλλα 2 για να έχει δυνατότητα καλύτερης επεξεργασίας;
-
ΜΕΓΕΘΟΣ RAM
ΜήνυμαΚατ αρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τότε τι ρόλο παίζει η αναγραφή ότι έχει 4gb;. Υπάρχει περίπτωση να απελευθερωθούν τα άλλα δύο΄;.Γιατί δυστυχώς δεν έκανα έλεγχο ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, και μόλις φορτώσω δύο τεχνικά προγράμματα, που είναι περίπου 780ΜΒ το τηλέφωνο θα κολάει.
-
ΜΕΓΕΘΟΣ RAM
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην κοινότητα. Μόλις πήρα το νέο μου Xiaomi redmi pro 4Gb ram . Αυτό που βλέπω στο τηλέφωνο είναι ότι διαθέσιμα είναι μόνο τα δύο 2Gb ram. Πως ξεπερνιέται αυτό το πρόβλημα;