Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 475.

• Καλημέρα στην παρέα. Α._ Παρά του ότι έχω βάλει την τελευταία ελληνική ΡΟΜ 20-03-12 ΑΡΩΜΑ , εξακολουθώ και έχω το εξεις πρόβλημα. Όταν πατάω το κουμπί έναρξης κλήσης του τηλεφώνου προκειμένου να μπώ σε recovery mode αυτό δεν γίνεται όπως μεχρι σήμερα με την διαμόρφωση στο redmi pro που σας στέλνω. Βγάζει τέσσερις επιλογές ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ - ΑΘΟΡΥΒΟ - ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ - ΑΠΕΝΕΡΓΗΟΠΟΙΗΣΗ. Εαν μπω βέβαια με την χρήση κουμπιων + & power , τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει λύση; Β._ Από την χρήση του τηλεφώνου μ…

• Κατ αρχήν ευχαριστώ για την ενημέρωση τον SoNik+, Αλλά και εγώ απο την πλευρά μου να ενημερώσω ότι τουλάχιστον 4 εφαρμογές απο το playstore που δοκίμασα (αυτές με τα περισσότερα κατεβάσματα) , δεν έχουν καμία σχέση με την εφαρμογή που είχε η ΧΙΑΟΜΙ και την δούλευα χρόνια στο redmi pro. Το Redmi K30-5g που το έχω σε κινέζικη-ινδική έκδοση έχει το καταπληκτικό apκ της ΧΙΑΟΜΙ. Είναι προφανές ότι θα βάλω το Σαββατοκύριακο την προτεινόμενη της ελληνικής ομάδας. Και ελπίζω να περάσω και στο Κ30 την ελ…

• Για πολλούς αλλά ιδιαίτερα προσωπικούς λόγους θέλω να ηχογραφώ συνομιλίες μου με ορισμένους ανθρώπους που επικοινωνώ , ιδιαίτερα επαγγελματικά. Η κατάργηση αυτής της δυνατότητας με απόφαση της Ε.Ε. για προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ανειλικρινής, για να μην πώ ότι είναι θεατρίνοι. Σε μια σειρά εταιρείες τους έχουν δόσει την δυνατότητα , και στην χώρα μας, να μας ηχογραφούν . Εαν δεχτείς συνεχίζουν την συνομιλία εαν όχι δεν σε εξυπηρετούν. Το εάν ο καθένας μας σέβεται την δική του αξι…

• NasDriver είναι με official global rom και είχε κλειδωμένο bootloader όταν το αγόρασα, που τον έχω ξεκλειδώσει. Να προχωρήσω σε εγκατάσταση της δικής μας ROM;. Έχει συμπεριλάβει και την ηχογράφηση της τηλεφωνικής συνομιλίας που η official global δεν την έχει στα πλαίσια της υποτιθέμενης κατάστασης των προσωπικών δεδομένων;. Μήπως γνωρίζεις εάν η έκδοση xiaomi.eu_multi_MINote10_MICC9Pro_20.3.5_v11-10.zip, έχει την δυνατότητα ηχογράφησης;. Να περιμένω μήπως η ελληνική κοινότητα όπως είχε προαναγγε…

• παιδιά καλησπέρα, Αφού το έχω 7 ημέρες το κινητό μπήκα στην σελίδα: mi.com/global/verify#/en/tab/imei , για να διασταυρώσω τι γίνεται με το κινητό ΜΙ ΝΟΤΕ 10. Δεν το αναγνωρίζει. Όμως στην stable rom που έχω μου ήρθε η αναβάθμιση σε 11.0.0.8 από 7 που είχε όταν το αγόρασα. Υπάρχει κάποια γνώση τι μπορεί να συμβαίνει;, ή το πάω πίσω στο κατάστημα που το αγόρασα;. Ανεβάζω και τα στοιχεία των κωδικών IMEI & S/N.

• Λοιπόν ξεκλείδωσα το ΜΙ ΝΟΤΕ 10 , μετά απο περίπου 9 ώρες. Περνάω TWRP όπως στο Redmi Pro , και μετά την τελευταία έκδοση για το ΜΙ ΝΟΤΕ 10 , η υπάρχει κάτι περισσότερο πρωχώ απο την ομάδα;. Για να έχω τα καλούδια που είχα στο Redmi Pro , ξεκλείδωσα ton bootloader ώστε να βάλω ελληνική custom rom, xtrv για να έχω τα καλούδια που είχα συνηθίσει.

• Γειά σας και πάλι. Λειτούργησα το ΜΙ ΝΟΤΕ 10 για δεύτερη ημέρα. Σήμερα έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 11.0.7 , αλλά ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ η δυνατότητα για εγγραφή της τηλεφωνικής συνομιλίας. Εαν αλλάξω την GLOBAL υπάρχει περίπτωση με κάποια άλλη ROM να έχω την δυνατότητα ηχογράφησης τηλεφωνικών συνομιλιών;, όπως το κάνω με το REDMI pro μέχρι σήμερα;. Η τελικά λόγω εκδημοκρατισμού της Ε.Ε. μόνο οι κρατικές υπηρεσίες θα ηχογραφούν τι λέμε και σε ποιόν; Το link που έχει ανεβάσ…

• Παράθεση από Octaviastikos: “Και γιατί δεν βάζεις android 10;; ” Παιδιά καλησπέρα. Αφού έχω το Redmi Pro αρκετά χρόνια , αποφάσισα και αγόρασα το ΜΙ ΝΟΤΕ 10. Απο το κατάστημα μου είπαν ότι έχει εγκατεστημένη την Global Europe. Χρειάζεται να κάνω κάτι για ξεκλείδωμα , ισχύει ο κωδικός που έχω απο το Redmi Pro sto λογαριασμό της ΜΙ;. Προσπαθώ να βρώ κάποιο κείμενο τι να κάνω όπως είχα βρει τό γεναρη του 2017 . Κάποιος να με καθοδηγήσει;. Ακόμα δεν το έχω ενεργοποιήσει με τόσα που διάβασα για κρασά…

• RE: Notifications

dhmlaz - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από ail31ou: “Ξαφνικα δεν εμφανιζονται ειδοποιήσεις με το εικονιδιο της καθε εφαρμογής στην ανω αριστερή γωνια,αλλα 3εις τελειες πανω δεξιά. Τι φταιει? a2ac8d3297aae344c70b9b3174a1822c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φταίει το θέμα πού έχεις εγκαταστήσει. Άλλαξε το θέμα και θά έλθει στα καλά του. Αρκεί βέβαια να είσαι σίγουρος_η ότι το θέμα είναι συμβατό με miui 10 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Sales Redmi Pro & ZTE BLADE V10

Μήνυμα

Σήμερα παρέλαβα το νέο μου Xiaomi (Redmi K20). Σαν συνεχιστή του Redmi Pro που έχω από τον Γενάρη του 2017, και μάλιστα σε άριστη κατάσταση το Πουλάω μαζί με ένα ZTE BLADE V10, μέσα στο σφραγισμένο κουτί απο τον Γερμανό και την εγγύηση πού είναι για δύο χρόνια, από προχτές που το πήρα λόγω ανανέωσης. Η τιμή που τα δίνω πακέτο είναι 240 ευρώ. Στοιχεία Redmi pro : 4gb & 128gb Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω ότι το καλύτερο μαγαζί που κάνει επισκευές σε XIOMI είναι στην Θεσσαλονίκη. Το βρίσκεις εύκολα στο διαδίκτυο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασε τα καλώδια πού λες ότι έχεις μαζί με τον φορτιστή σε άλλη συσκευή. Εάν σε άλλη συσκευή φορτιζουν τότε πας σε επισκευή. Εκτός εάν θέλεις νά πάρεις ένα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση με 128 gb με δύο τζαμακια, έξτρα εκτός από αυτό που υπάρχει. Πριν τρεις ημέρες παρέλαβα το Μ9, και το δίνω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tassosmer: “Το gfmanager παραμένει... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κυριακή βράδυ, πήγαμε ξανά αλλά ο GFmanager, έχει εγκατασταθεί για τα καλά. Θα κάνω προσπάθεια να πραγματοποιήσω εγκατάσταση μετά από F. D. καί όχι FR,. Παλιότερα σε cn βετα είχε παρουσιαστεί πρόβλημα άρνησης εγκατάστασης που λύθηκε με F D Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tassosmer: “9.3.21 ... Κρασάρει συνέχεια η Ενημέρωση και είμαστε χωρίς σήμα... Απλά γράφει sim1 και δεν μπορεί να κάνει αναζήτηση δικτύου... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Λοιπόν εγώ με την 9.3.21 έφτασα μέχρι το σημείο πού ρώταγε εάν υπάρχει λογαριασμός Google. Πάτησα Ναι και μετά πάγωσε. Ένα μήνυμα για αποστολή σχολίων σε πρόβλημα της rom μου ζήτησε να κάνει αποστολή. Μου το ζήτησε 9 φορές, πριν την εγγραφή στο Google. Aυτα προς το παρόν. Στάλθηκε από το R…

• Παράθεση από tassosmer: “@gkalen έβαλα την 9.3.21 πάνω από την 9.3.7 και το gfmanager συνεχίζει να υπάρχει! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μόλις ξεκίνησε και το gfm mου είπε καλησπέρα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Kefalas99: “Έχει βρει κανείς προβλήματα στην τελευταία του gkalen 9.3.14 ?” Ναι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από thanasisk: “Τελικα. Την έβαλε κανένας την τελευταία ή υπάρχουν προβλήματα;” Η τελευταία έχει προβλήματα. Στο επόμενο τριήμερο η διόρθωση Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά καλημέρα, διαβάζω για διάφορα προβλήματα στην ελληνική γραμματοσειρά κλπ. εγώ που έχω βάλει την srable 10.2.1 την χρησιμοποιώ εδώ και τέσσερις ημέρες πλήρως και παρα την πίεση που έχω ασκήσει στην λειτουργία, δέν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα στην γραμματοσειρά και αλλού, που να είναι εμφανής απο απλούς καθημερινούς χρήστες. Διαφορά έχω διαπιστώσει στην ακρίβεθ=ια των στοιχείων του GPS, οταν χειριζομαι ένα ειδικό πρόγραμμα για τοπογράφους. Η λειτουργία όμως για να πας στην ΕΒΓΑ της γειτ…

• Εγώ που έχω δύο κάρτες , μια cosmote, & wind δεν έχω πρόβλημα και στις δύο θέσεις υπάρχει πολύ καλή λειτουργία λειτουργία. Εκείνο που διαπίστωσα είναι ότι υπάρχει κάποιο σημείο στο χώρο που βρίσκομαι που το σήμα χάνεται ενώ με την προηγούμενη δεν είχα πρόβλημα. Θα κάνω μια ,δυο επανεκινήσεις και βλέπουμε

• Μόλις πριν απο τρεις ώρες δοκίμασα την stable που ανέβασες κάνοντας update απο την τελευταία δική σου 9.2.21 που είναι port from nikel. Χωρίς να το καταλάβω και ξεχασμένος δεν προχώρησα σε factory reset. Το αποτέλεσμα είναι θετικό , απλά άργησε περίπου 12 λεπτά να ανοίξει και ενεργοποιηθεί. Η δουλειά σου αυτή αξίζει κατ ελάχιστο συγχαρητήρια. Πιστεύω ότι έχεις ξεπεράσει κατά πολύ το XDA ,τουλάχιστον σε ότι έχει σχέση με ΜΤΚ. Ακόμα ένας Έλληνας που βάζει τα γυαλιά σε όσους αμφισβητούν την δυνατότ…