Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για Mi note 10

• Ο/H babis306 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος από χθες του Mi Note 10 pro. Εκανα την αιτηση για το ξεκλειδωμα και περιμενω τωρανα περασουν οι μερες για να το ξεκλειδωσω. Θα ηθελα να ρωτησωοι Rom που ειναι για το απλο Mi Note 10 κανουν και για το pro?????? Γιατι δεν βλεπω πουθενα να αναφερεται το pro,απ οτι ξερω ειναι ιδιες συσκευες απλα με μεγαλυτερη Ram (8 αντι για 6 Gb) και μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο 256 Gb, και νομιζω μια πολυ μικρη διαφορα στο φακο της καμερας. Θα εκτιμουσα πολυ καθε βοηθεια. Ευχαριστω πολυ.
      Καλησπεραα, ναι μια ρομ υπαρχει κ για τα 2! καλοδούλευτο!
    • παιδιά καλησπέρα,
      Αφού το έχω 7 ημέρες το κινητό μπήκα στην σελίδα: mi.com/global/verify#/en/tab/imei , για να διασταυρώσω τι γίνεται με το κινητό ΜΙ ΝΟΤΕ 10. Δεν το αναγνωρίζει. Όμως στην stable rom που έχω μου ήρθε η αναβάθμιση σε 11.0.0.8 από 7 που είχε όταν το αγόρασα. Υπάρχει κάποια γνώση τι μπορεί να συμβαίνει;, ή το πάω πίσω στο κατάστημα που το αγόρασα;. Ανεβάζω και τα στοιχεία των κωδικών IMEI & S/N.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή φωτογραφίας με ΙΜΕΙ ().

• Διαφήμιση
    • Αν είναι με official global rom και κλειδωμένο bootloader, είναι και global version...δεν θες κάτι άλλο :)
    • NasDriver είναι με official global rom και είχε κλειδωμένο bootloader όταν το αγόρασα, που τον έχω ξεκλειδώσει. Να προχωρήσω σε εγκατάσταση της δικής μας ROM;. Έχει συμπεριλάβει και την ηχογράφηση της τηλεφωνικής συνομιλίας που η official global δεν την έχει στα πλαίσια της υποτιθέμενης κατάστασης των προσωπικών δεδομένων;. Μήπως γνωρίζεις εάν η έκδοση xiaomi.eu_multi_MINote10_MICC9Pro_20.3.5_v11-10.zip, έχει την δυνατότητα ηχογράφησης;. Να περιμένω μήπως η ελληνική κοινότητα όπως είχε προαναγγελθεί αποκαταστήσει αυτή την λειτουργία;
    • Εχω μια απορία...τη ρόλο παίζει η ηχογράφηση στην συσκευή;

Όσο για την xtrv είναι ίδια με του eu με κάποιες καλές παραπάνω παρεμβάσεις...και έχει και την ηχογράφηση...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Για πολλούς αλλά ιδιαίτερα προσωπικούς λόγους θέλω να ηχογραφώ συνομιλίες μου με ορισμένους ανθρώπους που επικοινωνώ , ιδιαίτερα επαγγελματικά. Η κατάργηση αυτής της δυνατότητας με απόφαση της Ε.Ε. για προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ανειλικρινής, για να μην πώ ότι είναι θεατρίνοι. Σε μια σειρά εταιρείες τους έχουν δόσει την δυνατότητα , και στην χώρα μας, να μας ηχογραφούν . Εαν δεχτείς συνεχίζουν την συνομιλία εαν όχι δεν σε εξυπηρετούν. Το εάν ο καθένας μας σέβεται την δική του αξιοπρέπεια την ηχογράφηση θα την έχει για δική του εξυπηρέτηση. Εαν όχι θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου εαν προκύψουν. Παράδειγμα αρνητικό της ηχογράφησης από εταιρείες έχω προσωπικό. Τουλάχιστον με μια περίπτωση τηλεφωνική εταιρεία στην οποία δεν αρνήθηκα να με ηχογραφήση , είμαι σε δικαστική εκκρεμότητα. Αρνήθηκαν να μου δώσουν απομαγνητοφωνηση συγκεκριμένης συνομιλίας προκειμένου να λυθεί η οικονομική εκκρεμότητα που έχω μαζί της. Αποτέλεσμα να εκδικάζεται η υπόθεση στο δικαστήριο προκειμένου να αποδείξω το δίκιο μου βάσει των όσων έχουν έχουν λεχθεί. Για να έχω λοιπόν την δυνατότητα να αποδείξω πραγματικά γεγονότα έχω φτάσει στο ποσό των 1272€ μέχρι τώρα για να πραγματοποιηθεί η δίκη. Αυτό λοιπόν που θεωρητικά πήραν οι εκπρόσωποι των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων στις Βρυξέλλες είναι να προστατεύουν τα συμφέροντα εταιρειών. Η δική μου απαίτηση να απομαγνητοφωνηθεί η συνομιλία μου έχει οδηγήσει στο δικαστήριο. Και τελειώνοντας, είχα κλήση τηλεφωνική και ενημέρωση από δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπούσε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και ήταν: με τα δικαστήρια μπορεί να δικαιωθείς . Να μοιράσουμε την διαφορά θα σου στοιχίσει λιγότερο.
    • Διαφήμιση
    • @dhmlaz
      Οπως αναφέρθηκε παραπάνω αφου ειχες global official rom και ηταν και κλειδωμένο μια χαρα θα ειναι μην σε νοιαζει για τα imei για την ωρα.. (οχι οτι αργοτερα θα σου χρειαστουν σιγουρα αλλα λεμε τωρα)
      Ναι και οι custom EU και οι δικες μας ρομ εχουν ηχογράφηση, μπορεις να βαλεις ειτε αυτην που δειχνεις ειτε την stable XTRV-MINote10_MICC9Pro_V11.0.7.0.PFDCNXM_v11-9.zip για να μην κάθεσαι και κανεις αναβαθμίσεις και πειραματα με το κινητο καθε βδομαδα...διαλεγεις κ παιρνεις! :p(οι ιδιες ρομ υπαρχουν και εδω κ στο .eu απλα εδω ειναι λιγο πιο τροποποιημένες)
      Επισης υπαρχουν παρα πολλες εφαρμογες για ηχογράφηση στο playstore!
    • Κατ αρχήν ευχαριστώ για την ενημέρωση τον
      SoNik+,
      Αλλά και εγώ απο την πλευρά μου να ενημερώσω ότι τουλάχιστον 4 εφαρμογές απο το playstore που δοκίμασα (αυτές με τα περισσότερα κατεβάσματα) , δεν έχουν καμία σχέση με την εφαρμογή που είχε η ΧΙΑΟΜΙ και την δούλευα χρόνια στο redmi pro. Το Redmi K30-5g που το έχω σε κινέζικη-ινδική έκδοση έχει το καταπληκτικό apκ της ΧΙΑΟΜΙ.
      Είναι προφανές ότι θα βάλω το Σαββατοκύριακο την προτεινόμενη της ελληνικής ομάδας. Και ελπίζω να περάσω και στο Κ30 την ελληνοευρωπαική. Ελπίζω.
    • TWRP > Format Data > πίσως στην αρχική οθόνη του TWRP > Reboot > reboot recovery > install XTRV
      σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα βήματα :)
    • καλημερα παιδια με υγεια σε ολους..εχω ενα προβλημα με το twrp.οταν εγκαθιστω ρομ μου βγαζει
      ''system is not mounted'
      trying to moumy /system rw
      error system cannot be mounted

reboot twrp and try again.
      η ρομ μπαινει μεν αλλα οπως και α εναι κατι ειναι λαθος..φταει που πριν βαλω κανω wipe cashe ,dalvik k system?ειναι κατι αλλο?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giannisgr41 έγραψε:

.φταει που πριν βαλω κανω wipe cashe ,dalvik k system?ειναι κατι αλλο?
      Γιατί κάνεις wipe στο system?
      Αυτό φταίει, πρέπει να κάνεις πρώτα reboot-recovery