Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 232.
-
στο antutu εβγαλα 70000 βαθμολογια με τον ανεμιστηρα κολλημενο στο τηλεφωνο αλλιως μεταβιας 50000
-
οσο παει γινετε και χειροτερο, εχω φτασει σε σημειο να μην μπορω να κανω ενα απλο τηλεφωνημα, δεν θελω να το αλλαξω ειναι υπεροχο τηλεφωνο, αλλα ο επεξεργαστης κανει οτι να νε, η μπαταρια αδειαζει σε 1-2 ωρες χρησης τελευταια (δεν εχει φουσκωσει) για φορτιση θελω ενα 4 ωρο με καινουριο καλωδιο και εχω δοκιμασει σε 3 τροφοδοτικα, δεν ξερω ειμαι απελπισμενος...δεν εχω δοκιμασει να κανω ενημερωση σε τελευταια xtvr ειχα κανει πριν λιγη ωρα με τα προβληματα μου δημοσιευση σε μια ομαδα και με πληροφορ…
-
Προσωπικα εχω απογοητευτει απο την xiaomi που παρατησε ενα τοσο υπεροχο τηλεφωνο που συνδιαζει και usb c + oled (1080p!!) + dual camera και αρκετα ακομη!! Ελπιζω να δωσουν miui 9 (αν και ακομη δεν βλεπω πουθενα τιποτα και ανυσηχω) και ειναι κριμα δεν θελω να το αλλαξω αυτο το τηλεφωνο...μονο πισω σε λογισμικο ειναι, κριμα που παρατησε η xiaomi μια τοσο καλη συσκευη, βλεπω φιλους με redmi note 4 (mediatek) και οι συσκευες τρεχουν ποιο smooth, παντως δεν σημαινει πως δεν θα ξαναγορασω xiaomi, μονο…
-
ειναι θέμα διαχείρισης του επεξεργαστή, αν έχω ανοιχτό youtube + camera κατακολλαει όλο το τηλέφωνο, δυστυχώς όταν το κάνει αυτό παίζει μόνο με τους 4 χάλια πύρινες και υπερθερμενετε, ψάχνω μήνες τώρα λύση σε αυτό...με cm13 rom δεν το είχα αυτό το πρόβλημα αλλά δεν είναι για καθημερινή χρήση τα μισά πράγματα είναι νεκρά απλά υπάρχει λάθος στην διαχείριση από την miui σε όσα redmi note 4 έχω δπ οι επιδόσεις είναι καλύτερες ακόμη και σε απλές λειτουργίες, έχω απογοητευτεί ακόμη μια φορά από την me…
-
Camera redmi pro
Μήνυμαπαιδια αυτό το +0 -6 μου εμφανίζεται κι εμένα κάποιες φορές με την xtvr άλλες φορές -2 +4 λέει
-
Χάλια IMX 258?
Μήνυμαδηλαδη;
-
Πρόβλημα με lagging
Μήνυμαεχω ψαξει τα παντα, δυστηχως οχι, η μονη λυση ειναι να πεσουμε ολοι μαζι στην εταιρεια και να ζητησουμε sources μαζι με αρκετα μελη στο xda!! δοκιμασε με open camera ισως σε καποιες περιπτωσεις λυσει το προβλημα
-
Προβλημα με display
Μήνυμακανα 5 μηνο εχω παθει εγω
-
Πρόβλημα με lagging
ΜήνυμαΛοιπον ακου εδω τι συμβαινει, κλεινουν οι 6 δυνατοι πυρινες, μενουν οι 4 αδυναμοι ανοιχτοι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, κολλαει ολο το τηλεφωνο, υπερθερμενεται, και μου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο κι εγω νομιζω με την cm13 δεν ειχα το προβλημα αλλα δυστηχως δεν υπαρχουν sources και δεν δουλευουν τα στοιχειωδη σκεψου ειχα κατεβασει το dpi για να εχω περισσοτερο χωρο στην οθονη και ειχα το ιδιο προβλημα ακριβως παντου ομως οτι και αν εκανα. Ειμαι απογοητευμενος για ακομη μια φορα απο την mediatek αλλα ι…
-
Χάλια IMX 258?
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλα τα παιδία, παρατήρησα πως το redmi pro εχει τον imx258 οπως και το redmi note 4x και το xperia xa, το θεμα ειναι πως το redmi pro εχει την μακραν χειροτερη ποιοτητα απο τα δυο τηλεφωνα που ανεφερα (xperia xa, note 4x) μπορει καποιος να μου εξηγησει τον λογο; Χανει τραγικα σε θεμα ποιοτητας σε σχεση με τα αλλα 2, εχουν ακριβως τον ιδιο αισθητηρα ομως, τα ιδια σε redmi pro φιλου!!
-
αρχιζω να ανυσηχω για το redmi pro...βλεπω να μην υπαρχει πουθενα για το αν θα παρει nougat η οχι και θα παρει επισημα το mi4 ξερω γω που ειναι 2 χρονων+ τηλεφωνο...αν δεν παρει nougat πραγματικα θα ξενερωσω τελειως, θα ειναι αδικο να παρει το redmi note 4 με τον mediatek και οχι το redmi pro που εχει ακριβως τον ιδιο επεξεργαστη nougat, τι να την κανω την miui 9? Πραγματικα ελπιζω να μην εχει την μοιρα του redmi note 3 με τον mediatek...................
-
τα ίδια έχω κι εγώ καιρό τώρα, κλείνουν οι 6 δυνατοί πύρινες, μένουν ανοιχτοί οι 4 ποιο χάλια, παίζουν στο τέρμα συνέχεια χωρίς λόγο και κολλάει σαν τρελό εμένα, είμαι απογοητευμένος ξανά από την mediatek σκέψου γράφω τώρα κολαει το πληκτρολόγιο, η μουσική του YouTube η αλλάζω γλώσσα και κάνει 3-4 δευτέρα
-
Κατα την εγκατασταση της ρομ δεν υπαρχει κοκκιναδι. Ολα γινονται οπως πρεπει αλλα δεν κανει boot =============== Απρ 24th 2017, 6:18pm =============== φλασαρα την νεα ρομ πανω στην παλαια και τωρα κανει boot =============== Απρ 24th 2017, 6:30pm =============== ολα κομπλε τελικα =============== Απρ 24th 2017, 7:03pm =============== Για καποιον λογο δεν υπαρχει root