Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 232.
-
σημερα ήρθε το redmi 4a του πατέρα μου, δεν μπορούσα να κάνω unlock με τον δικό του λογαριασμό ακόμη και που είχαμε τα permisions και βγάζει αυτό το error στην φώτο 2 και όταν προσπαθώ να συγχρονισω το mi cloud και να ανοίξω το find device βγάζει αυτό το σφάλμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Έχω πάρει και στην μάνα μου το redmi 4a και όλα είναι κομπλέ!!!
-
ακομη και κλειστό τα ίδια χάλια, δεν ξέρω αν έχει σχέση η ρομ πάρε ένα σκριν =============== Φεβ 2nd 2017, 12:04am =============== δεν ανεβαίνει το σκριν έχω την xtvr beta 7.1.19 =============== Φεβ 2nd 2017, 12:31am =============== ο υπολογιστής βρίσκει την συσκευή μόνο όταν κουναω το καλώδιο μερικές φορές κόβετε και ο ήχος η αλλάζει πολύ γρήγορα από ακουστικά σε type c η ηχείο άρα για καλώδιο παω ε;
-
Καλησπερα σε όλους, μία εβδομάδα τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα το τηλέφωνο με την φόρτιση, χάλασε το κανονικό type c που έκανε τα ίδια έβαλα 2 κινέζο type c από ebay 1-2 μέρες όλα κομπλέ και ξαφνικά φορτίζει λες και το έχω σε usb από pc, πάνω από 10 λεπτά είμαι με 8% δεν φορτίζει με τίποτα, αναγκάζομαι να μην το χρησιμοποιω και γράφει ότι θέλει 4 ώρες για πλήρη φορτιση (ώπα κατέβηκε στο 7% τώρα) η φωτεινότητα είναι λίγο ποιο κάτω από την μέση, είναι σε λειτουργία πτήσης, σήμερα στο public δοκίμα…
-
Μετα το σοβαρό πρόβλημα αυτονομίας της μπαταρίας έχω και σοβαρό πρόβλημα με την φόρτιση δεν φορτίζει ο κόσμος να χαλάσει δοκίμασα 2 διαφορετικά usb και δυο διαφορετικα τροφοδοτικά και τα ίδια είτε κλειστό είτε ανοιχτό τα ίδια heeelp ριχτε λιγο φως μόλις πήγε 67% λες και το φορτίζω από usb =============== Ιαν 23rd 2017, 3:55am =============== Θαυμα άρχισε η μπαταρία να φορτίζει αλλά 1 ώρα και 6 λεπτά για να φορτίσει 26% δηλαδή γύρο στα 1000mah είναι φυσιολογικό; Αν κάνει έτσι θα θέλω ένα 4ωρο για…
-
Καλησπερα σε όλα τα παιδιά, είχα ξαναγράψει πριν μερικές ημέρες, έχω σοβαρό θέμα με την μπαταρία σε σημείο που αδειάζει σε 3 και κάτι ώρες οθόνης με 3g και φωτεινοτητα στο 100% από της 8 το πρωί μέχρι της 3 το μεσημέρι και χθες για να με κρατήσει η μπαταρία ήδη από της 12 μισή είχα 20% και για να με βγάλει μέχρι της 2 είχα χαμηλώσει φωτεινότητα και μόλις έφτασα σπίτι είχε πεθάνει :p μηπως φταιει που το dpi το εχω απο το 403 στο 401? Εχει διάφορα και όλα είναι ποιο μικρά και βολικά :p αλλα εχω ετ…
-
Καλησπερα παιδιά και πάλι, καλή χρονιά κ όλας στο Redmi pro μου 2 μέρες τώρα παρατήρησα πως η μπαταρία αδειάζει σφαίρα, το βγάζω από την φόρτιση και σε 5 λεπτά έχει πάει 98-97% από της 8 το πρωί μέχρι της 2 το μεσημέρι είχα φτάσει στο 6% μόλις έφτασα σπίτι είχε σβήσει από μπαταρία και δεν το έχω ξαναπάθει 2 μέρες τώρα είναι αυτά, με το πολύ 2-3 ώρες οθόνης και αν, δεν έχω κανει κάποια ενημέρωση προς το παρόν θα το δοκιμάσω σε κάνα μισάωρο μπας και στρώσει. Η φωτεινότητα είναι στο 100% αλλά 4 ώρε…
-
Μολις ηρθε και το redmi 4a της μανας μου, παιζει να εχει ερθει με unofficial rom διοτι εχει playstore και στο ξεκλειδωμα μου κανει σφαλμα και λεει πως ειναι συνδεδεμενη η συσκευη με αλλον mi λογαριασμο ενω εχω συνδεσει αυτον που εχω τα permisions στο τηλεφωνο και το mi unlock εχω ανοιξκει το oem unlock και usb debugging
-
Επιλογή κινητού
Μήνυμαφιλε κάνε υπομονή με την miui, έχει βγει cm13 alpha έκδοση έχει αρκετά bugs ακόμη και ορισμένα πράγματα δεν λειτουργούν, προσωπικά μου σκαλωνουν με την miui rom και πχ δείχνει ότι έχω 1gb free ram και έχω τελικά 600 και γράφω μηνύματα στο messenger μετά το τελευταίο του update και κολλάει όλη η συσκευή! Γενικά είναι πολύ κομπλε τηλεφωνακι απλά.περιμενε για την cm13 αφού θα βγει μία stable και θα το αγαπησεις